- 31 Ocak 2016
- 68
- 10
- 88
- 30
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
cnm ben verdim mama hala da veriyorum tabi daha az tüketiyor...4 buçuk aylık bebeğim emmedigi için ek gıdaya başladık. Doktor ek gıdayi once ver doymassa arkasından mama ver dedi. Formul mamayi artık gece vermeye başla gündüz ek gıda ağırlıklı besle dedi. Şimdi ben kahvaltı, yoğurt, meyve püresi, sebze çorbası, pirinç unu muhallebisi bunları 3er saat ara ile veriyorum gündüzleri. Ama arkasından birde mama içmeye gerek var mı ağır gelmez mi ? Doyuyor mu acaba bilemiyorum hiç. Zaten formül mamadan da tiskindi artık eskisi gibi severek içimiyo uyku arasında veriyorum. Ek gıda veren arkadaşlar sizler nasıl yapıyosunuz neler yediriyosunuz ve arkasından formul mama da veriyor musunuz???
Biz 2aylikken borakmak zorunda kaldk emmeyi. Zaten az oldugu icin sutum dogumdan itibaren emdigi halde mama da veriodm
Biz 25inde 4aylik olduk.6mayista kontrolumuz var ozaman doktorla goruscem tabi ne zaman baslim napim filan sorcam ama smdilik mamaya devam.. Yalniz bebegm 90lik icio 120yapinca kusuyo...kuzenmn bebelerine bakiom 4aylikken 120lerdelerdi. Benm kizim 2aydir 90ml
Kuzenminki erkek benmki kiz hos ona bakarsan o cocuk 5aylikken 9kiloyduBende öyle veriyorum ama 4. Ay kontrolünde doktorumuz kızdı biraz şimdi 120 ye çıkması lazım bu çocuğun deyince yükselttik 120 150 veriyorum smdi. Ama olabilir yinede o değişiyor her bebek aynı icmiyo onun midesi o kadar alıyo demekki :)
3-4 saatte 1. Ama aksam yatmadan bikere veriyorum eger 9 yada 10 gibi yatarsa. Ama eger 7yada 8 gibi yattysa uykuda bikere dahaBirde kaç saatte veriyorsun mamayı?
4 buçuk aylık bebeğim emmedigi için ek gıdaya başladık. Doktor ek gıdayi once ver doymassa arkasından mama ver dedi. Formul mamayi artık gece vermeye başla gündüz ek gıda ağırlıklı besle dedi. Şimdi ben kahvaltı, yoğurt, meyve püresi, sebze çorbası, pirinç unu muhallebisi bunları 3er saat ara ile veriyorum gündüzleri. Ama arkasından birde mama içmeye gerek var mı ağır gelmez mi ? Doyuyor mu acaba bilemiyorum hiç. Zaten formül mamadan da tiskindi artık eskisi gibi severek içimiyo uyku arasında veriyorum. Ek gıda veren arkadaşlar sizler nasıl yapıyosunuz neler yediriyosunuz ve arkasından formul mama da veriyor musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?