4. Ay vitamin kullananlar

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
14 haftaligim dolmak üzere ve hala folik asit kullanıyorum. Balik yagi vs.. Kullanmam gerekmiyor mu.Birde grip olunca ne kullaniyorsun okul ortaminda calistigim icin surekli grip oluyorum bi hafta iyi bi hafta hastayim hep.Oksurunce kanama oluyor. Nasil onlucem

Türkiye'de nasıl oluyor bilmiyorum ama grip aşısı kesinlikle vurmalısın. Bende vitamini folik asiti 11 haftaya kadar içtim sonra içmedim iğrenç geliyor hiçbir vitamin v.s bişey kullanmıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Ama ebe sanırım bir görüşmelisin grip aşısı için.

12. Haftada Folikasit bıraktım, doktorum decavit, ferrum fort ve balık yiyemediğim için omega 3 verdi. 3. Aydan itibaren onları kullanıyorum ayrıca bir buçuk ay önce de magnezyuma başladım. Vermesi gerekiyordu. Grip için ilaç kullanmak yerine, doğal yollardan geçirmeye bak. O tür ilaçlar pek iyi değil hamilelikte. Çok zorda kalırsan doktorundan ilaç isteyebilirsin en doğrusunu o bilir

Doktorum folik asitin bitene kadar kullan demişyi. Sanırım 4. Aydı ve ben yeteerr diye isyan ettim bıraktım. Devam etsem 6 aya kdar gidecekti ilaç. Elevit balık yağı ve kan ilacını hamileliğimin başından beri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…