Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cam rende ile rendeleyin. elma ile başlayabilirsin.. pırasa verme henüz çok küçük.. tadı acı gelip bütün gıdaları reddedebilir. aman diyim.. zaten 9ay sonra veriliyor gaz vs. durumlu bir besin pırasa.
Evet canım. Bizim Dr. 6ayini doldurmadan başlatmadı hiç bir şeye. Bu ay başlatacak . Ama ben az az yoğurt verdim kendim yaptım da... Meyvelerden falan yalattirdim... Bi de istemez ne yaparım sonra :)
Evet canım. Bizim Dr. 6ayini doldurmadan başlatmadı hiç bir şeye. Bu ay başlatacak . Ama ben az az yoğurt verdim kendim yaptım da... Meyvelerden falan yalattirdim... Bi de istemez ne yaparım sonra :)
7. Ayından gün alıyor canım. Üç gündür iyi gidiyoruz bakalım. Ama sanırım hem sütüm hem pureler çok geliyor kusma başladı. Sebebini buna bağladım " çok geliyor olabilir mi?" Bilemiyorum.
7. Ayından gün alıyor canım. Üç gündür iyi gidiyoruz bakalım. Ama sanırım hem sütüm hem pureler çok geliyor kusma başladı. Sebebini buna bağladım " çok geliyor olabilir mi?" Bilemiyorum.
Hiç bir fikrim yok çok bi doktorunuza danışın bence çok geliyorda olabilir ay ne zor hem uğraş yedir binbir zahmetle bide kusmuk temizle Allah yardımcımız olsun
Benım kızım 7 aylık ılk yogurtla basladım ben 4 aylıkken,suan hergun kucyk kavanoz yogurt 1 yumurta sarısı 1 kucuk kase et veya tavuklu sebze corbası , buskıvılı muz, formul mama ve meyve suları ve tabiki anne sutu alıyo, ılk kızımı 6 ay hıcbısey vermeden emzırdım ve sonrasında ek gıdaya bıturlu alısamadı ondan bu kızıma erken basladım
Benım kızım 7 aylık ılk yogurtla basladım ben 4 aylıkken,suan hergun kucyk kavanoz yogurt 1 yumurta sarısı 1 kucuk kase et veya tavuklu sebze corbası , buskıvılı muz, formul mama ve meyve suları ve tabiki anne sutu alıyo, ılk kızımı 6 ay hıcbısey vermeden emzırdım ve sonrasında ek gıdaya bıturlu alısamadı ondan bu kızıma erken basladım
Ne güzel keşke bende ilk altı ay anne sütü verebilseydim.. doktorumuz beş aydan önce birşey vermemi istemedi bazen veriyim diyorum sonra alerji vs bişey olursa doktorumuz ben demiştim der diye çekiniyorum
Anlıyorum evet bazı doktorlar istemiyor ama benim agzım oylesine yandıki ılk kızımdada doktor yedirme dedi 6 aydan sonrada cocuk sadece anne sutu istedi hiç sevmedi yemek yemeyi suan 10 yasında halada hiç sevmiyor hep sorunlu yemek yemesi