Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki çok istiyor ne versem daha ver diyor cok ağlıyor ver dıye :))Evet canım. Bizim Dr. 6ayini doldurmadan başlatmadı hiç bir şeye. Bu ay başlatacak . Ama ben az az yoğurt verdim kendim yaptım da... Meyvelerden falan yalattirdim... Bi de istemez ne yaparım sonra :)
Benimki çok istiyor ne versem daha ver diyor cok ağlıyor ver dıye :))
4.5 aylikken kahvaltiya corbalara meyveli mamalara muhallebilere baslamistik biz azar azarkullanan oldu mu arkadaslar bebeğim 4.5 aylık oldu hiç bişey tattırmadım tattırsam mı bilemedim fileyle yada eline pırasa versem mi
7. Ayından gün alıyor canım. Üç gündür iyi gidiyoruz bakalım. Ama sanırım hem sütüm hem pureler çok geliyor kusma başladı. Sebebini buna bağladım " çok geliyor olabilir mi?" Bilemiyorum.Kaç aylık bebişş hadi kolay gelsin :)
Hiç bir fikrim yok çok bi doktorunuza danışın bence çok geliyorda olabilir ay ne zor hem uğraş yedir binbir zahmetle bide kusmuk temizle Allah yardımcımız olsun7. Ayından gün alıyor canım. Üç gündür iyi gidiyoruz bakalım. Ama sanırım hem sütüm hem pureler çok geliyor kusma başladı. Sebebini buna bağladım " çok geliyor olabilir mi?" Bilemiyorum.
Ne güzel keşke bende ilk altı ay anne sütü verebilseydim.. doktorumuz beş aydan önce birşey vermemi istemedi bazen veriyim diyorum sonra alerji vs bişey olursa doktorumuz ben demiştim der diye çekiniyorumBenım kızım 7 aylık ılk yogurtla basladım ben 4 aylıkken,suan hergun kucyk kavanoz yogurt 1 yumurta sarısı 1 kucuk kase et veya tavuklu sebze corbası , buskıvılı muz, formul mama ve meyve suları ve tabiki anne sutu alıyo, ılk kızımı 6 ay hıcbısey vermeden emzırdım ve sonrasında ek gıdaya bıturlu alısamadı ondan bu kızıma erken basladım