- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Melekcim hayrolla? Cokmu zayifsin?aay kızlaaar lütfen yardım ediin:) haziranda düğünüm var 4 ay içinde 6 7 kilo almam Lazm :) çOk şiyetçi diilim ama yinede almak istiyrm gelinlk daha bi hoş duruor kilo oluncaabu bebe bskivsü ve süt karısmını çok duydum sabah öğle akşam bunu yapsam.. sabah ve akşam yatrken suyla karışık pekemz içsem gün içinde kuruyemiş ysem , muz ve yourt yesem sizce basarılımı oLurmuyum yoksa sizin önerdiğiniz bşka şeylerde varmı birde yürüyüş yapmam lazım mı
Melekcim hayrolla? Cokmu zayifsin?
hic tafsiye etmiyorum o bebek bisküviyi 3 öyun Yemen'e. Almak istediğin kilo 7. Bu dediklerini yaparsan küçük fil yavrusuna dönüşe bilirsin. Ayrıca istediğin kiloyu akdikdan sonra, gelinlingiyine karar vermen gerekir.
1 küçük kase bebek bisküvi ve Zadece günde bir tabak yemeni tafsiye ederim. 7 kilo almak isterken 10,15 kilo alabilirsin. Ben kıza sürede baya aldım ve hemen bırakdım!!
ben bazı nedenler yüzünden bana küçük gelen gelingim( gercekden cok küçük geliyordu terzi yüzünden) üstümden düşüyordu... Ne yazsikki kilo alma şansım hemen yokdu, çünkü zaten küçük geliyordu, sitresden verdigim kilolar işe yaradı, en azsindan şimdi tam üstüme oturacak diye düşünürken, düğüne bir hafta kala, oda beni zorlayarak Provamı yaptırdilar. Şok olmuştum, zaten hiç keyfim yokdu.. Anlayacağın hiç zekice değilmiş.
Ayrıca neden öyle düşünüyorsun, herkez zayıflamaya çalışıyor, sende kilo almaya çalışıyorsun:) boyun ve kilon kaç hayatım?
Valla bence cok sakıncalı. Ben aksam yemeyinden, yada açılınca yerdim ve Zadece bir küçük tabakla 1,2 beden aldım.bencede yaa..
3 öğün yemene gerek yok...
akşam yatmadan önce yesen yeter..
kilo alayım derken, vermeye çalışma bu sefer de
Melekcim hayrolla? Cokmu zayifsin?
hic tafsiye etmiyorum o bebek bisküviyi 3 öyun Yemen'e. Almak istediğin kilo 7. Bu dediklerini yaparsan küçük fil yavrusuna dönüşe bilirsin. Ayrıca istediğin kiloyu akdikdan sonra, gelinlingiyine karar vermen gerekir.
1 küçük kase bebek bisküvi ve Zadece günde bir tabak yemeni tafsiye ederim. 7 kilo almak isterken 10,15 kilo alabilirsin. Ben kıza sürede baya aldım ve hemen bırakdım!!
ben bazı nedenler yüzünden bana küçük gelen gelingim( gercekden cok küçük geliyordu terzi yüzünden) üstümden düşüyordu... Ne yazsikki kilo alma şansım hemen yokdu, çünkü zaten küçük geliyordu, sitresden verdigim kilolar işe yaradı, en azsindan şimdi tam üstüme oturacak diye düşünürken, düğüne bir hafta kala, oda beni zorlayarak Provamı yaptırdilar. Şok olmuştum, zaten hiç keyfim yokdu.. Anlayacağın hiç zekice değilmiş.
Ayrıca neden öyle düşünüyorsun, herkez zayıflamaya çalışıyor, sende kilo almaya çalışıyorsun:) boyun ve kilon kaç hayatım?
bencede yaa..
3 öğün yemene gerek yok...
akşam yatmadan önce yesen yeter..
kilo alayım derken, vermeye çalışma bu sefer de
Bence cevreni hiç dinlememelisin, eyer biraz kilo alda babayit görün diye fikir veriyorlarsa.ya çok zayıfım diemem çevremdekileri görünce:) boyum 1 55 felan klomda 44 45 arası değişir 5 senedir ne iner n çıkar... doktorda gittim bi rahatszlğm yokmuş .. . baktğn zaman az çok göğüs basen kısmı felan var öle dümdüz bişi deiliim:))) aMa yüzüm zayıf duruyor daha çOk giyydiklerm tam otrsun diye gidip en ufağını alıorum sıksın yeterki ama üzerme otrsun die :)) sevmiyorum zayflğı gelinlkltede biraz şöle dolgun olsn istiyorum:)
bu şeyi 3 öğün yersem hemen kilo alırmıyım yani :))))))))
Bence cevreni hiç dinlememelisin, eyer biraz kilo alda babayit görün diye fikir veriyorlarsa.
benim kuzende 155 ve kilonuz hemen, hemen ayniydi sanirim. Surekli bizim buyuklerimizde tuaf bir düşünce var, eyer kilo alırsan babayit, yasa uzun görünürsün.. Kizada sürekli biraz kilo al derlerdi, bir gün camdan dışarıyı izliyordum, karşıda topa benzer bir şey gördüm ve kuzenim olduğunu fark ettim, kalçası bir oraya bir burya gidiyordu, anlatamam yani kuzenim diyince aklıma hep o sahne geliyor...
sonra anladı ve kiloları verdi. Birde şöyle düşün, hamile kaldığında zaten min 12 kilo alacaksın.
bence kilon iyi ya tatlımtatlım:26:
ama evet, 3 tabak yersen o dediğim küçük fil yavrusuna benzersin
Haha koptum ya şu, arabada sıkışınca sizleri kucaklarına almalarınaaayy almak istiyorum ya:))) hamile kalana kadar çok var daha hem hamilelik kilosu genelde veriliyor çocuğu emzirirken :)))) ozaman 3 deilde sabah akşam yiyim ben :))))))))) küçük bir kasefilleşirsem ki sanmıyorum :))))))) nasl kilo verebilirm topiclerine konu açarm artk
benm eltimde aynı bnm gibi çocuğu yeni dğrduğu halde kv sürekli bunlarda da can yok dior:) biyere otrcaz tamam tamam ikisi otrur zaten anca yer kaplar ikisi vs deniliyor:) arabaya sıkş skş binilince felan zayıfız diye bizi kucaklarına alıyorlar :) kıyafet bakarken illa yanlarından daraltıorum felan en iyisi alıyım ben kilo:)))))))
Haha koptum ya şu, arabada sıkışınca sizleri kucaklarına almalarına
Valla canım banada can yok deseler bende etikelenirdim:) bence sen bilirsin ama bari gelinliği almayı sona burak!
seninle aynı boy ve kilodayız ve bende haziranda evlencem hatta benmi yazdım acaba diye düşündüm :)
bende kilo almak istiyorum 52 olsam yeter bana birde henüz koşturmacam başlamadı birde koştururken zyıflarsam vay halime 40lara fln Allahım düşünces ibile kötü napcan kiloyu diyen arkadaşlar cekmeye nyaşamayan bilmez oyüzden böyle yazanlar değil fikir verenler olursa sevinirim. bebe bisküvüsünü bende yapıyorum ama düzenli değil bir arkadaşım her gece yatarken yaparak ayda 4kilo almıştı günde 3kere bencede cok hergece yapsak ona bile razıyım :)
ne yap biliyormusun sütü yarım bardak koy içerisine katı olana kadar biskuvü koy ozaman bebek maması gibi oluyor sulu olunca işkence gibi geliyor ama bu deidğim gibi yaparsan 4yemek kaşıgıyla ye bitiyor ben böyle yapıyorum hem sıkılmıyorum.
başka yaptıgım aslında doktor bana ilaç vermişti ama bulamıyorum kansızlık anemi ilacı aynı zamanda vitamin supraydn kullanıyordum şuan ilaçları almıyorum sadece bunu yapıyorum.
önemli olan ne biliyormusun ne yaparsan yap düzenli yapmak düzenli yapsak belki birtane care bile yeter bende mesela o yok 1hafta düzenli yapıyorum sora unutuyorum ilaçları düşün alarm kurarım unutmıyım diye ona ragmen unuturdum.
:) aaay 2 gündür yapmaya çaşlıştım ama olmadı süt gfirdimi işin içine midem bulanıyor daha kötü oluorum affdersin yediğimide çıkarıyorumsadece bebe bisküvsini yesek olmazmı ki acaba:) birde tahin pekmez kalorisi çok yüksekmiş ona bandırıp yiyin yazıyor birkaç topicte
ben de sütü sevmem tiksinirim hatta daha önce biraz zorlada olsa denedim ama sonra bıraktım. onun yerine sekerli yoğurt yiyorum hem tadıda güzel oluyo
onun etkisi olurmuki kız
yaklasık 5 aydır yiyorum 10 kilo aldım vardır elbet bi etksiama uyumadan önce 5 6 yemek kaşığı pekmezde yiyorum:)
vay iyiymiş :)))) peki günde kaç kase yiorsun şekerli yoğurdu ve kaç kaşık şeker atıyorsun hangi saat aralıklarında yiyorsun:) uyumadan önce yediğin pekmezi tahinle karıştırsak etkisi azalır mı? bunun dışında gün içinde neler yiyorsun örneğin dün bütün yediklerin nelerdi ?
amma soru sordum ya
maşşalah baya sordum
sabahları normal kahvaltı yapıyorum ama mutlaka patates ve yumurta her zaman yiyorum. onun dısında gün içinde aksama kadar zorlamıyorum kendimi atıştırmalık aburcur feln yiyorum aklıma geldikçe.
akşamları başlıyo benim savaş:) akşam yemeğinden sonra bi kaseye 4 yemek kaşığı kadar yoğurt 2 yemek kaşığıda şeker kouyorum ama hemen yemiyorum bekletiyoru biraz şeker eriyo karıştırıp yiyrum. sonra evde olan meyvelerden birer tane kesin yiyorum elma yı bazen 2 tane yiyroum. baktım hala yer var mide de hemen bi tane daha yoğurt hazırlıyorum:) sonrada uyumadan önce pekmez yiyorum:)tahini hiç sevmem o yüzden denemedim. pekmezide sevmezdim ama yedikce alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?