- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Çünkü kimse memnun değil.. Doktorlara soruyorum öneriyor ama internetten arastirdim herkes şikayetçi..
Peki bazen doktorların ne hata yaptiklarinida izlemion galibaBakın çok konunuzu okudum kimine yazdım kimine yazmadım
Ama çocuğunuzu internetten büyütmeyin bilgi kirliliği hat sayfada
Doktor diyorsa yapın
Benim ve senin çocuğun farklı benimkine 6 ayda seninkine 4 ayda verir bir başkasına 10 ayda
Arkadaş pekmez veriyorum artık demire gerek yok deyip vermemiş bebeğinin dişleri karardı Demir vermedin mi demişler bir başkası var hiç vermemiş bir şey olmadı
Her çocuk özeldir bir doktora güvenin ve her şeyi internetten araştırmayın
Dün haberlerde vardı bu da bir psikolojik hastalıkmış
Eger en ufak birsey de karsinizdaki insana hakaret edeceksiniz anneliginiz esnasinda cok zorlanacaksiniz. Cocuklarin alacaklari ilk ornek ebeveynleridir. Iyilikle guzellikle alttan alip kisilere kendinizi aciklamak yerine hakaret ederseniz insanlar da hem sizi hem de gelecekte evladinizi ciddiye almazlar. Bu benim sahsi kanaatim ama yok ben insanlara 15 yasinda bir ergen gibi "mal yaaa" demeye devam ederim cocugumbda bundan etkilenmez etkilenirse de beni ilgilendirmez derseniz cocugunuzun gelecegi icin demirden kabizliktan daha onemli birseyi atlamis olursunuz.Kardeşim peki o neden anneligime laf ediyor.. Kavgayi cikaran o.. Yyazmak zorunda değil.. Ne güzel sohbet eden insanlar var
Peki bazen doktorların ne hata yaptiklarinida izlemion galiba
bundan sonra seni gördüğüm yerde kiblicem, konu açma rekoru kırmak istiyon heralde. seviye desen zaten yok terbiyesizBUNLARİN HEPSİ İNEK YAAA :) GUL SANA LAFİM YOK BİRTEK..
Terbiye sinirlarini asmasan iyi olurMallll yaaaaa :-D salak fikir alioz kullanacak diilim.. İlla kasindin yani ben hakaret edincede kotu oluom.. Sana yaz dienmi var embesil kadn aseeg
Bütün bebeklere veriyorlar onu canım hatta bittiğinde gidip sağlık ocağından temin edebiliyorsun ücretsiz. Bize kendi doktorumuz verdi ama her ay kontrolümüzden sonra sağlık ocağındaki hemşireyi boy kilo bilgilerini vermek için aradığımda o da soruyor. Sakın ihmal etmeyin diyor. D vit ve demir damlaları 1 yaşına kadar kesinlikle kullanılması gereken damlalar.Arkadaşlar bana 1 ay önce demir ilaci verdiler ama ben kullanmiyorum sadece monovit d3 veriorum
Mallll yaaaaa :-D salak fikir alioz kullanacak diilim.. İlla kasindin yani ben hakaret edincede kotu oluom.. Sana yaz dienmi var embesil kadn aseeg
BUNLARİN HEPSİ İNEK YAAA :) GUL SANA LAFİM YOK BİRTEK..
HADİ BAY BAY HEPİNİZE MAN KAFALAR.. ANLAMAYAN OKUZLERRRREEE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?