Çocuk Hastalıkları 4 aydan sonra demir ilaci kullanan varmi bebegine

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Arkadaşlar bana 1 ay önce demir ilaci verdiler ama ben kullanmiyorum sadece monovit d3 veriorum

benim oğlumda çok kabızlık yaptı, o yüzden doktorun söylediğinden daha düşük dozlarda verdim, ara ara da bırakmak zorunda kaldım.
ancak kansızlık oldu.

bence dene, senin bebeğinde de sorun olursa doktora danışırsın, belki marka değiştirir. biz marka da değiştirmiştik çünkü.

az bile olsa ver, çünkü anne sütünden yeterli demir geçmiyor.

Kullandiginiz marka neydi.. Yardimci olursaniz birde fiyati

Çünkü kimse memnun değil.. Doktorlara soruyorum öneriyor ama internetten arastirdim herkes şikayetçi..

Sen iyimisin !!!!! İnternet ortamındaki insanlar Doktorun verdiği ilacı dahamı iyi bilecekler ?
Nasıl sanal ortama güvenip doktorun önerdiğini es geçersiniz gerçekten çok enteresansınız !!!

O çocuğun allah yardımcısı olsun gerçekten sizinle yavrunun işi var !

Kullandiginiz marka neydi.. Yardimci olursaniz birde fiyati

sağlık ocağından verdiler ilkini.
marka hatırlamıyorum.

kabızlık olunca ferrum ile değiştirdiler.

kullanımları birbirinden farklı, normalde sağlık ocağından verilen daha çok kullanılıyor ama ferrumun tadı daha güzel ve daha az kabızlık problemine yol açıyor. ama dediğim gibi içerikleri farklı. tam muadil sayılmazlar muhtemelen.

Mallll yaaaaa :-D salak fikir alioz kullanacak diilim.. İlla kasindin yani ben hakaret edincede kotu oluom.. Sana yaz dienmi var embesil kadn aseeg

Bu ferrumu benim arkadaslarda kullaio doktora sorcam bakalim.. 2 hafta sonra asimiz var

Arkadaşlar bana 1 ay önce demir ilaci verdiler ama ben kullanmiyorum sadece monovit d3 veriorum
Canım artık herşeyide internetten araştırma böyle şeyleri araştırınca insanın beyni daha çok karışıyor monovitD3 bende veriyorum bi tanesini bitirdim ikincisine başladım bide kozım 4 ayını bitirdi doktoru kan damlasıda verdi bunları sağlık ocağı herkese veriyor bi tek senin çocuğuna değil herkes kullanıyor.

Mallll yaaaaa :-D salak fikir alioz kullanacak diilim.. İlla kasindin yani ben hakaret edincede kotu oluom.. Sana yaz dienmi var embesil kadn aseeg

Seviyesiz olduğun buradan belli !
Terbiyesiz ,hadsiz ,Ağzını topla
Kendine gel ,sen kimsin ?
burada dakika başı konu açıp forumu meşgul eden sensin !
İnsanların bu kadar dertleri varken saçma sapan konu açıyorsun
Doktorunun verdiği ilaca güvenmeyip forumdaki insanlardan medet umuyorsun
2 gün önceki konun kafadaki konak iken dünkü konun sarılık bugunkü konun demir diğerlerini saymama gerek yok.
İstediğiniz cevaplar pohpohlanmak ise yanlış yerdesin haddini bil kendine gel !
Ha burada seni muhatap alacak değilim muhatabım zaten olamazsın konuş ve dur seviyen bunu belli ediyor zaten.
Sen böyle devam et hakaretlerine gerektiği gibi alırsın cezanı zaten,

Gulcummm benim güzel kardeşim haklisin bu internette olmasa ne yapariz gerçekten faydali cok insan şikayetçi bu kan ilacindan mesela 5 buçuk aylik olduk kullanmioz.. 6 ayi beklesemmi diyorum.. Birde bunun zararsiz olani varmis ferrum DİE.. Doktoru arasammi yoksa aşi zamaninimi beklesem. 6 aylik olacak 2 hafta sonra.. Kardesimde benle birlikte doğum yapti oda kullanmio..

evet benim bebeğim de 4 aylık oldu d vitamini ve vegeferon kan damlası verdiler
1.haftadır kullanıyoruz şimdilik bir şey yok çok şükür

Çünkü kimse memnun değil.. Doktorlara soruyorum öneriyor ama internetten arastirdim herkes şikayetçi..

Bakın çok konunuzu okudum kimine yazdım kimine yazmadım

Ama çocuğunuzu internetten büyütmeyin bilgi kirliliği hat sayfada

Doktor diyorsa yapın

Benim ve senin çocuğun farklı benimkine 6 ayda seninkine 4 ayda verir bir başkasına 10 ayda

Arkadaş pekmez veriyorum artık demire gerek yok deyip vermemiş bebeğinin dişleri karardı Demir vermedin mi demişler bir başkası var hiç vermemiş bir şey olmadı

Her çocuk özeldir bir doktora güvenin ve her şeyi internetten araştırmayın

Dün haberlerde vardı bu da bir psikolojik hastalıkmış

bu bir sorun diil bence eğer doktor verdiyse gerek duymuştr kullanmayacaksanız kullanmayın bukadar büyütülcek bişi deil...

Bireylere hakaret ediyorsunuz ama ben yine de cesaretimi toplayip yorum yapicam. Doktorlar 6 yil tip onun uzerine gercekten dunyanin en zor sinavi olan TUS ile mesleklerine baslayip 4 yil da o sekilde egitim gorerek bu meslekte var oluyorlar. Googlelayip sizin bes dk da ogrenmeye calistiginiz seyi onlar denenmis yontemlerle cozuyorlar. Eger dr unuza guvenmeyip kendi bildiginizle hareket edeceksiniz bir daha dr a gitmeyin zira o insanlarin da ki ozellikle devlet hastanesinde calisanlarin yogunluklari cok fazla. Cocugunuzdaki belirtilerle internetten arastirma yaparak teshis koyabilirsiniz ne de olsa o insanlar 10 yil gereksiz egitim goruyorlar.

ARKADASLAR SANİRİM KENDİMİ İFADE EDEMİYORUM.. BEN İNTERNETLE BUYUTMUYORUM COCUGUMU SADECE BİLGİ EDİNİYORUM.. BUNLARİ DAHA SONRA DOKTORUMLA PAYLASİYORUM.. ZATEN YERİ GELDİGİNDE DOKTORUMDA DİYOR İNTERNETTEN ARASTİR KARSİLASTİR DİE.. BEN BURDAN BİRSEY OGRENİP COCUGUMA UYGULARMİYİM HİC.. SONUCTA ANNESİNİZ BANA FAYDANİZ OLUYOR.. SU BAZİLARİ BİLİP BİLMEDEN KONUSMAK İCİN KONUSUYOR DİCEK BİRSEY YOK

Kardeşim peki o neden anneligime laf ediyor.. Kavgayi cikaran o.. Yyazmak zorunda değil.. Ne güzel sohbet eden insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…