Bebek Beslenmesi 4 ayını bitiren bebeğe kaç cc mama vermeliyim 5.ayına girdi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ayazakasya

Rabbim ol der ve olur ...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
264
77
118
Oğlum gündüz meme emmiyor 10 gündür tamamen bıraktı.120 cc veriyorum 3 saatte ama bitirince yatırıyorum ve etinden et kopmuş gibi ağlıyor.Ne yapmam lazım yiyorsa vermeli miyim?

ne kadar yiyorsa o kadar ver..açlıktan ağlıyodur yazık
mutlaka 180 cc yap...artanı dökersin anlarsın kaç cc yediğini

180 cc mama içmeli şuan bende yeni doğduğu zamanlarda acemiydim oysaki doymuyormuş şimdi 2 aylık 120 cc mama veriyorum aradaki farkı düşün canım

Oğlum gündüz meme emmiyor 10 gündür tamamen bıraktı.120 cc veriyorum 3 saatte ama bitirince yatırıyorum ve etinden et kopmuş gibi ağlıyor.Ne yapmam lazım yiyorsa vermeli miyim?
merhaba

benim kızımda 5. ayına girecek bi hafta sonra. ve sabahları öğlene kadar çalıştığım için sütümü sağıp veriyorum ve 180 cc-200 cc arası içiyor. bence 120 az aç kalıyo olabilir.bende 3 saat arayla emziriyorum.doktorunuza bi danışın isterseniz.

benim ki 3 ay 14 günlük 90 cc içio en fazla o da çok ara verirsek yoksa 60 cc az hem de çok az ozaman değilmi

Benim kızımda 2 gün sonra 4 ayını dolduracak inşallah.

06.00 - 150 cc
10.00 - 150 cc
14.00 - 150 cc
18.00 - 150 cc
22.00 - 180 cc

180'e yeni çıktık. o da şimdilik bir öğünde. Mama kutusu üzerinde yazan ölçülere bire bir uymak zorunda değilsin.
Yemekten sonra hala huysuzluk ediyorsa 1 ölçek 30 cc arttır. Doymadı yine aynı şekilde. Ben bu şekilde uyguluyorum.
Şükür kilosu normal. 6300 ne çok ne de az. Yavrunu Allah size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…