4 aylık bebege oje

Cok mu kotuyum bilmiyorum ama ben kaynimi da arar soylerdim
Cunku boyle tiplerin acilen durdurulmasi lazim, 4 aylik bebek elini agzina goturur de goturur, ojenin butun o pisligini icine aliyor yavru.
Iyi etmissiniz tepki vermekle.

Yaptığı evet yanlış ama bu kadar yüklenmeniz,sinirlenmeniz normal değil. Herkes kendi çocuğundan sorumlu. Neyseki daha kötü bir şey yapmamış. Kendi hatası. Bu kadar sinirlenecek bi durun yok yani... düzgünce uyarırsınız keşke sürmeseydiniz küçük daha deseydiniz karşınızdaki kişi de düzgün cevap verirdi

Siz uyarınızı yapmışsınız ne deseniz boş baksana ciddiye bile almamış , yazık kimyasala maruz bırakıyor çocuğu.

Çocuklara oje konusuna karşıyım hatta baya karşıyım. Ama eltinize ses yükseltip atar yaparak mı söylediniz bunları yoksa bunlar da çok zararlıymış diye mi. Sonuçta kendi çocuğu ama 4 aylık bebeğe oje sürmek ağır derecede görmemişlik ve cahillik belirtisi bence.

Bebegim 7.5 aylik ben tirnagini bile kesemiyor babasina kestiriyorum. Ne ojesi ne asetonu. Yazik o aylarda elleri surekli agizlarinda cocuklarin.

Benim esim pazar haric calisiyor. Bebegi birakabilecegim kimse olmadigi icin esim cocugu da al git kuafore dedigi halde boya kokusuna maruz kalacak diye kas aldirmaya bile gidemiyorum. Insanlardaki bu rahatlik ne anlamiyorum.

Ya o bebek elini ağzına filan götürür emer o ojeleri yuh ya bu ne cahillik.
Onun çocuğu diye göz yummak ne demek bebek o bebek yapamaz öyle birşey.
Bunlar anne olmasın ya ...

Boylelerinin cogalmasina izin vermeseler keske.

Artik cocuklar ne cocuklugunu yasayabiliyor ne de bebekligini.
Cocuklarin hem ruhsal hemde fiziksel sagligiyla boylesine oynamamali aileler.

Eltinin durumu nedir bilmiyorm ama normal biri olmadigi kesin..
Bebegi buyuk insan gibi suslemek nedir ya hu ? Pedagojik cinayet iste bunlar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…