- Konu Sahibi sema colak
-
o zaman bebegini apartmanin en ust katindan atsin benim kizim desin bizde istedigi gibi yapar bizi niye rahatsiz ediyo ki diyelim ?Onun kızı istediği gibi Sürer sizi neden rahatsız etti ki
4 aylıkken mi ?Birşey olmaz banada annem sürüyodu oje ben çok istediğim için hiçbirşey olmadı
Aa evet :O 4 aylıkken oje mi sürülür bebek o daha4 aylıkken mi ?
4 yaş diye mi okudunuz acaba.
Anneniz 4 aylıkken elinizi ağzınıza götürürken mi sürmüş size? Daha bağışıklık sisteminiz gelişmemişken?Birşey olmaz banada annem sürüyodu oje ben çok istediğim için hiçbirşey olmadı
Evet 4 yas diye gördüm 4 aylık bebege sürülmez tabi bu konuda hepimiz hemfikiriz.Anneniz 4 aylıkken elinizi ağzınıza götürürken mi sürmüş size? Daha bağışıklık sisteminiz gelişmemişken?
Bir yaşından sonra sürmesi (oda yanlış ama) ile 4 aylık arasında bile dağlar kadar fark var.
benim yaptigimin neyi onunkinden dahada yanlis?Eltinin yaptığı yanlış.
Ama senin yaptığın daha da yanlış.
Karışırsan İşte böyle olur.
"sana ne benim çocuğumdan"
Hassasiyetini anlıyorum ama karışma anne babası olarak onların düşünmesi gerek. Bi de kırıcı oluyorlar birisi birşey deyince o yüzden ben artık yanlış birşey görsem bile müdahale etmiyorum. Onlar bizim kadar hassas değiller sanırımkizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
gorunce cok sinirlendim niye suruyorsun daha cok kucuk dedim
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
Sonra insanlar neden böyle şeylere kayıtsız kalıyor diyorlar. Hassas davranınca tepki alan kırılan üzülen insanlar bi daha bu durumda bu yanlış der mi?Onun çocuğu ne yaparsa yapsın diyenler, şiddet uygulasa da aynısını mı diyecekler acaba? 4 aylık çocuğa oje sürmek nedir ya? Bakın 4 yaşında değil 4 aylık! Böyleleri de anne oluyor ya, bir şey diyemiyorum.
hahaKimyasal madde yazık çocuğa üzüldüm
Eltinize deilde kocanıza söyleseydinz . Şikayet eder gibi deil çok şaşırdım fln die.. tabi oda annesine oda eltinizn kocasına sonra hepiniz eltine hahah
Neden sanane olsun çocuğu resmen zehirliyor.eltisi boya yedirse ya banane onun çocuğumu dersiniz.o bebek zaten sürekli elini ağzına götürüp o kimyasal maddeyi yutacak.bu duruma göz yumulamaz.Eltinin yaptığı yanlış.
Ama senin yaptığın daha da yanlış.
Karışırsan İşte böyle olur.
"sana ne benim çocuğumdan"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?