- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
- Konu Sahibi sema colak
-
Kesin atmıştır İnternete dediğiniz gibi. Görüyorum arada arkadaşın instagramından, küçücük çocuğu aynı kıyafetleri giyiyoruz romantikliği için kocaman kadın gibi giydiren "instamal" lar var. Allah akıl fikir versin.O çocuk elini sürekli ağzına götürüyor. Hem zararlı. İnsan nasıl sürer akıl karı değil. Kesin sürüp internete falan atmıştır. Bir kaç like uğruna insanlar neler yapıyor, pes!
Öff evet ya bi bitmedi bu zartanne zurtanne modası.Kesin atmıştır İnternete dediğiniz gibi. Görüyorum arada arkadaşın instagramından, küçücük çocuğu aynı kıyafetleri giyiyoruz romantikliği için kocaman kadın gibi giydiren "instamal" lar var. Allah akıl fikir versin.
Çocuğunu sosyal medyada beğeni almak için kullanan bu ruh hastaları için ciddi yaptırımlar gerekiyor.
Of aynen kesinlikle. Yok bilmem kim 1 günlük diye başlayıp her gün çeşit çeşit koyuyorlar. Bana normal gelmiyor. Çocukları sırf takipçisi artsın diye kullanan insanları hiç sevmiyorum.Kesin atmıştır İnternete dediğiniz gibi. Görüyorum arada arkadaşın instagramından, küçücük çocuğu aynı kıyafetleri giyiyoruz romantikliği için kocaman kadın gibi giydiren "instamal" lar var. Allah akıl fikir versin.
Çocuğunu sosyal medyada beğeni almak için kullanan bu ruh hastaları için ciddi yaptırımlar gerekiyor.
Bilerek mi her konuda böyle cevaplar veriyorsunuz yoksa gerçek fikirleriniz mi bunlar? Hayır hiçkimse aman banane diye bakıp geçmez böyle şeylere. 4 aylık bir çocuktan bahsediliyor. Onun tırnakları bile yumuşacık daha.Harbiden sanane
Cahillik işte
Bende 8 aylıkken bebeğe kola icireni gördüm o bebek şimdi 11 aylık ve dişleri simsiyah çürük hep
Yazık...bilinçsizce insan yetiştiriyorlar
Her konu derken pardon?Bilerek mi her konuda böyle cevaplar veriyorsunuz yoksa gerçek fikirleriniz mi bunlar? Hayır hiçkimse aman banane diye bakıp geçmez böyle şeylere. 4 aylık bir çocuktan bahsediliyor. Onun tırnakları bile yumuşacık daha.
O zaman harbiden sanane diye niye yazıyosunuz? Bazı durumlarda uyarmak vicdanla alakalı.. Ben çocuğuma yaparsam beni de uyarsınlar... Sanane benşm çocuğum diye bir cevap verilmez.. Ne bu oyuncak mı? Çocuk gibi sanane demek çok saçma.. Bizler bizim yarınlarımız olan çocuklarımıza yapılan hiçbir şey içinn sanane ya da banane dememliyiz..Her konu derken pardon?
Anneye tepkiyle söylenen tabiki ters teper
İşin yarar zarar kısmını eleştirmiyorum yani o anneyi haklı bularak söylemiyorm
Konu çocuğa şiddet değil oje . Evet bu da zararlı bisey tabiki ama anneye tepki yoluyla söylendiği zaman iter diyorum anlaşılmayan yer ?O zaman harbiden sanane diye niye yazıyosunuz? Bazı durumlarda uyarmak vicdanla alakalı.. Ben çocuğuma yaparsam beni de uyarsınlar... Sanane benşm çocuğum diye bir cevap verilmez.. Ne bu oyuncak mı? Çocuk gibi sanane demek çok saçma.. Bizler bizim yarınlarımız olan çocuklarımıza yapılan hiçbir şey içinn sanane ya da banane dememliyiz..
Oje onun tırnaklarının hava almasını engelleyen bir şey.. Anlaşılmayan yer.? Anneye tepkili söylemesi yerinde diyorum ben de çünkü anne o.. Çocuk değil.. Kaç yaşında kadın anne olmayı aklı kesiyorsa yapmaması gereken şeyleri de yapmamayı bilmeli.. Bazı insanlar çocuklarını süslemek için doğuruyor resmen..Konu çocuğa şiddet değil oje . Evet bu da zararlı bisey tabiki ama anneye tepki yoluyla söylendiği zaman iter diyorum anlaşılmayan yer ?
Şimdi normal zamanki samimiyetlerini bilmiyoruz bunun güzelce söyleme yolu mutlaka vardır dediklerinize tabiki katılıyorum annenin belki bi hevesi vardı orayıda bilmiyoruz ama yapı olarak müdahaleyi (müdahale hissedildgnde) bubu sevmeyen karşı çıkan insan çok o yüzden kavga olusabilirOje onun tırnaklarının hava almasını engelleyen bir şey.. Anlaşılmayan yer.? Anneye tepkili söylemesi yerinde diyorum ben de çünkü anne o.. Çocuk değil.. Kaç yaşında kadın anne olmayı aklı kesiyorsa yapmaması gereken şeyleri de yapmamayı bilmeli.. Bazı insanlar çocuklarını süslemek için doğuruyor resmen..
Bir gün bebişiniz olursa oje sürmeyeceğinizden emin olabilir miyim? :) şimdiden uyarayım da ben:)Şimdi normal zamanki samimiyetlerini bilmiyoruz bunun güzelce söyleme yolu mutlaka vardır dediklerinize tabiki katılıyorum annenin belki bi hevesi vardı orayıda bilmiyoruz ama yapı olarak müdahaleyi (müdahale hissedildgnde) bubu sevmeyen karşı çıkan insan çok o yüzden kavga olusabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?