Çocuk Hastalıkları 4 aylık bebeğim nezle oldu...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aynur3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
99
1
48
İzmir
kızlar bebeğim 4aylık anne sütü alıyor sadece ama nezle oldu...2ay aşımızdan kalma calpol var ama açıldığı için tedirgin oluyorum malum bugunde resmi tatil eczaneler kapalı yenisini alamıyorum..açılmamış pedifen var onuda vermek istemiyorum ağır gelebilir diye...ateşi olursa verirsem bi sakınca olur mu sizce...

kızlar bebeğim 4aylık anne sütü alıyor sadece ama nezle oldu...2ay aşımızdan kalma calpol var ama açıldığı için tedirgin oluyorum malum bugunde resmi tatil eczaneler kapalı yenisini alamıyorum..açılmamış pedifen var onuda vermek istemiyorum ağır gelebilir diye...ateşi olursa verirsem bi sakınca olur mu sizce...

son kullanma tarihi geçmediyse ve saklama koşulllarınız uygunsa kullanabilrsiniz,hiçbir sakıncası yok.zaten her hastalığında ayrı ilaç almak mantıklı değil,neden ziyan olsun ki??
calpol uygundur,pedifene de gerek yok...
ayrıca sadece nezle olabilir,ateşi 38 in üstüne çıkmazsa sorun yok kısa zamanda atlatır.geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun küçükmüş baya bence çocuk acile götürebilirsiniz

Doktorun bakması ıyı olur

kendi dr.muz maalesef şehir dışında randevumuzda salı günü...şimdi hastaneye götürsem bi ateşe bakıp calpol yazıp göndericekler boşuna ordada mikrop kapsın istemiyorum...burnunu aspire ediyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum başka bi önerisi olan varsa çok memnun olurum...

benim bebeğimde 4 buçuk aylıkken nezle olmuştu şimdi yine nezle oldu o zaman doktor antibiyotik veremeyiz daha çok küçük sen sık sık serum fizyolojik kullan o kendi kendine geçecek demişti gerçektende öyle oldu çok kötü olursa meyve suyu veya ıhlamur verebilirsin çok ufak bi rahatsızlık canım ateşi çıkmaz inş. benimkinin çıkmadı hiç keyfide yerinde hiç bişey yokmuş gibi sadece burnu tıkalıydı öyle atlattı telaş yapma hemen 1 haftaya geçer grip olmasında nezle olsun yeterki

Back
X