• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebeğimde hırıltı ve kuru öksürük

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
260
Puanlar
23
İyi geceler kızlar 4 aylık bebeğimin burnunda hırıltı ve sadece geceleri yatınca ortaya çıkan kuru öksürük var her gün burnunu serum fizyolojikle temizliyorum buhar veriyorum.. henüz doktora gitmedim bir iki gün daha gözlemleyip ona göre hareket edeceğim hastalığın ilerlememesi için başka ne yapabilirim? bu arada ailemin yanına gezmeye geldim doğum iznindeyim gelen giden misafirin haddi hesabı yok insanlar o kadar anlayışsız ki bebeği görmek için geliyolar tamam ama daha çok küçük ve savunmasız.. Bu konuda çok doluyum🥺

Her gün serum fizyolojik ile temizlemeyi bırakın lütfen. O gerçekten burun tıkandığında çocuk artık burnundan değil ağzından nefes almaya başladığında yada mamasını içerken emerken nefessiz kalıyorsa yapılmalı. Temizlemeyi Bıraktığınızda bebeğin o ihtiyacı git gide azalıyor sizde farkedersiniz . Hırıltı ve öksürüğe gelincede alerjik olabilir. Kullandığınız battaniye yattığı yatak. Peluş yada yün yapabiliyor. Yada etrafınızdaki başka alerji yapabilen şeylerdendir belkide. Benim kızın öyleydi bu aylarda hır hır sanki ciğerleri bitmiş gibiydi Allah korusun. Öksürüyordu bir de habire ama bi kaç aya geçti . Tabi siz doktor muayenesinde bi sırtını dinletin

Her gün serum fizyolojik ile temizlemeyi bırakın lütfen. O gerçekten burun tıkandığında çocuk artık burnundan değil ağzından nefes almaya başladığında yada mamasını içerken emerken nefessiz kalıyorsa yapılmalı. Temizlemeyi Bıraktığınızda bebeğin o ihtiyacı git gide azalıyor sizde farkedersiniz . Hırıltı ve öksürüğe gelincede alerjik olabilir. Kullandığınız battaniye yattığı yatak. Peluş yada yün yapabiliyor. Yada etrafınızdaki başka alerji yapabilen şeylerdendir belkide. Benim kızın öyleydi bu aylarda hır hır sanki ciğerleri bitmiş gibiydi Allah korusun. Öksürüyordu bir de habire ama bi kaç aya geçti . Tabi siz doktor muayenesinde bi sırtını dinletin
Birkaç hafta önce doktor kontrol etti ciğerlerden gelmiyormuş burnundaydı hırıltı şimdi de öyle görünüyor

Birkaç hafta önce doktor kontrol etti ciğerlerden gelmiyormuş burnundaydı hırıltı şimdi de öyle görünüyor
O zaman dediğim gibi mecbur kamadıkça bi süre yıkamayı bırakın burnu yıkadıkça daha fazla sümük mukus gelip tıkanıyor. Tabi siz bilirsiniz yinede

Back
X