Bebek Beslenmesi 4 aylık bebek emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Pnrsnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
97
70
38
Merhaba. Yine emzirme konusu ya sorum şu. Şimdi bebeğim haftaya 4 aylık olacak. Ben doğduğu günden beri ah dese gak dese meme veriyorum. Şimdi okuduğum yerlerde 4 aylık bebek 3 veya 4 saate bir emzirilmeli diğer türlü kilo alamaz sık sık emzirildigi için midesi genişlemezmis falan. Çocuk uyumak için emiyor aciktiginda emiyor belki su içme ihtiyacından emiyor. 2 saat meme vermeden imkanı yok oyalayamam ki kiyamet kopar. Sizler nasıl yapıyorsunuz veya yaptınız? Şimdiden teşekkürler

Artık dört aylık olduğu için az az su verdim ben bide memeden azda olsa uzaklaşmayı öğrensin diye ayağımda salladım tabi şuan bir buçuk yaşında uyku eğitimi falan verdik ama senin durumdaydım o şekilde yaptım Allah kolaylık versin

Bebeğim 13 aylık olmak üzere hala istediği zaman emziriyorum. Saat hiç tutmadım..
Ki hala sanırım 2-3 saatte bir emer gündüz. İhtiyacı bu yönde demek ki diyorum.

Bende çok sık emziriyordum sırf sütüm artsın diye . Doktor bana çocuk 4 aylık oldu 4 saat aç kalabilir sen ne yapıyorsun böyle demişti . Ama sanki çocuğu sürekli aç hissediyordum bu arada meme reddi yaşıyorduk tek göğüs beslenmek istiyordu bende diğer tarafı ilk teklif ediyordum inadına . Olaylar saçma sapan bir yere gitmişti bizim Bu arada hiç bir marka mamayı da almamıştı . Emdiği zaman ben mutlu oluyordum şimdi de 20 aylık oldu emme çocuğum süt bitti diyorum bunaldım

Bebegim 8.buçuk aylık ben 6 aya kadar her istediginde emzirdim ve hiç öyle kilo problemi olmadı hatta fazlası ile obur bi bebe kilso baya fazla maşallah sonra zaten ek gıdaya geçtigi için emmesi azalmaya başladı şimdi sadece uykudan kalktıktan sonra emiyor bide uyumadan önce emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…