Eger sizinle biri gelicekse esiniz yani cok zor degil. Ikiniz beraber bakarsiniz. Extradan kiyafetler alin, bez, oyuncak vs. neye ihtiyaciniz olacagini dusunuyorsaniz. Ben kitalar arasi seyahat ettim giderken esim yanimdaydi gelirken tek geldim cok zor oldu seyahatin ilk ayagi ama basardim:) ucakda basinett ayarlarsaniz biraz rahat edersiniz. Bebeginiz uyudugunda sizde uyursunuz. Benim bebegimin boyu uzundu pek kullanamadik rahat etmedi dolayisiylada uyumadi hic 9 saat boyunca.
Evet Turkiyede neredeyse herkes kucagina almaya, opmeye calisti. Ilk bir kac kisiye kibarca yok dedim ondan sonrakilere bagirdim(evet bagirdim herkesin icinde) hakkettiler cunku bebegimi bebek arabasindan almaya calisti iki kadin niyeymis arkadaslarina gostericekmis( tapu dairesine dgitmisdik orda calisanlardan biriydi sanirim. Belki de degildi bilemiyorum). Yolda durdurup kac aylik oldugunu soranlarmi olmadi, cocugunuz benim cocugumdan guzel diyenlermi, alisveris merkez lerinde ellerini ayaklarini tutmaya calisanlarmi artik ne diyim. Bu yuzden disari cikmadigim gunlerde oldu.
Kibarca lutfen dokunmayin bebegime diyin yada caniniza tak edince sizde bagirin :) is cocuguma gelince kimse gozumde degil. Mikrop kapmasini istemem yavrumun hele ki daha minnacik bebekken...