- 30 Nisan 2008
- 167
- 27
- 643
- 34
Esimle 1 sene nişanlı kaldık ve hep birbirimizden uzaktik askerlik farkli sehirler vs. Evlenince kavustuk daha 4 ay oldu. Eşim bilgisayar oyunlarina cok duskun. Bende oynamasını istemiyorum önceden kisitlamiyodum onu bu sekilde ama saatlerce gece yarilarina kadar oynamaya baslayinca yeter dedim. Küstüm. Tamam dedi sildi sonra geri yükledi. Sirf oyun oynayabilmek icin tartisma cikartiyor sudan sebeplerde sonra kapaniyor bilgisayar odasina yemegi bile orda yiyor. Cok konuştum cok tavir aldim bazen tartistim cogu zaman tatli dille konuştum ama degismedi bi türlü ve artik gercekten yoruldum. Sacma sapan biseyden küsüz kırgınız o orda hic bişey olmamış gibi bilgisayar başında oyun oynuyor bense tek basima oturuyorum yatiyorum yemek yiyorum. Mutsuzum hayal kırıklığına ugramis hissediyorum kendi halime uzuluyorum. Nasil davranmaliyim konusmaktan anlamayan bi eşe? Napmaliyim? Bu umursamazlik ilgisizlik bana cok agir geliyor. Aglamak istemiyorum artik. Sinir stresten adet bile olamaz oldum. Saçlarımın aklari artti. Lutfen var mi bi fikri olan nasil yola getiricem ben eşimi? O hâlâ olgunlasmamis bi cocuk gibi..