Zaten 4. Aydan sonra kilo alıyorsun kiloda artış varsa hamile olabilirsin takip et kilonuAynı kilodayim 4 aydır kilo almıyorum ama şüpheleniyorum
Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca çıkmadıAdet sandığıniz şey gebelik kanaması olabilir. Gebe kalınca her ay adet kanamasına benzer kanama yapar, o yüzden çoğu kadın hamile olduğunu geç farkeder. Maalesef bu şekilde doğuma kadar anlamayan var. Sizinkinin cinsiyeti belli olmuştur.
Doktora gidemiyorsanız bile kapısından geçin 3 ya da 5 defa, sonra yapın testi, kesin sonuç alırsınız.
Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca cikmadiAdet sandığıniz şey gebelik kanaması olabilir. Gebe kalınca her ay adet kanamasına benzer kanama yapar, o yüzden çoğu kadın hamile olduğunu geç farkeder. Maalesef bu şekilde doğuma kadar anlamayan var. Sizinkinin cinsiyeti belli olmuştur.
Doktora gidemiyorsanız bile kapısından geçin 3 ya da 5 defa, sonra yapın testi, kesin sonuç alırsınız.
Kendini gizlemiş olabilir. Bir doktorun kapısından sekerek 3 defa geçerseniz gizlenmeyi bırakır ve testte çıkar artık.Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca çıkmadı
4 aydır hem adet oluyorsunuz hem testleriniz negatif. Bu durumda %99 hamile degilsiniz.4 aydir adet oluyorum hep test yapıyorum hepsi negatif gebe olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
Teşekkürler canım zaten ilkez boyle bisey yaptm icin korkyorum beni anladigin icin tsk ederim4 aydır hem adet oluyorsunuz hem testleriniz negatif. Bu durumda %99 hamile degilsiniz.
Belli ki poskolojiniz epey bozulmuş, jinekologa gitmeye çekiniyorsaniz kendinizce vardır bir sebebi, o halde psikoloğa gitmek, psikolojik yardım almak size iyi gelecektir.
Off dalga geçiyor ya.Kac yaşındasınız siz.Yasiniz bunlari bile anlamayacak kadar küçükse kimse ile sevismeyin bir zahmet.Hamile falan değilsiniz Olsa 40 tane testten birinde çıkardı.Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca çıkmadı
Kilo almıyosan bende şüphelendim şimdi neyse bikaç ay daha test yap illa ki çıkar yaniAynı kilodayim 4 aydır kilo almıyorum ama şüpheleniyorum
Biraz klişe olacak ama tam yerinde, hepimiz insaniz hatalar yapabiliriz hata yapmadan buyuyemedik hiçbirimiz, En önemlisi bunlardan kendine ders çıkarman olacaktir.Teşekkürler canım zaten ilkez boyle bisey yaptm icin korkyorum beni anladigin icin tsk ederim
Saol canımBiraz klişe olacak ama tam yerinde, hepimiz insaniz hatalar yapabiliriz hata yapmadan buyuyemedik hiçbirimiz, En önemlisi bunlardan kendine ders çıkarman olacaktir.
için rahat olsun hamile degilsin, kendinle daha fazla dalga geçirtme lutfen.
Bu konuyu başka düşünme bile tekrarlıyorum Hamile değilsinhuzurla uyu.
Yetti canım zaten nisanlimdi nişanı attiGizli hamilelik olabilir ancak doğumla meydana çıkar 9 ay 10 gün bekle doğmazsa sıkıntı yokcanım mümkün mü hamile olman degil tabi ki bu korku da sana yeter bi daha ayakların yere daha sağlam basar inşallah
Ola bilirsiniz hatta dişleri bile çıkmıştır4 aydir adet oluyorum hep test yapıyorum hepsi negatif gebe olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
Neler yaşadığını bilemeyiz ama sende çok cahilsin bu konuda 4 ay süren adet hamilelikten değil sitresten kaynaklı olabilir ailenin nerden haberi olacak git kadın doğum doktoruna sadece sorar gerek varsa ultrasonla bakar korkmana gerek yok doktorlar kimseyle paylaşmaz senin gibi yüzlerce hastaya bakıyorlar senimi tutsun aklındaYetti canım zaten nisanlimdi nişanı atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?