4 aylik gebelik idrarda cikarmi

Adet sandığıniz şey gebelik kanaması olabilir. Gebe kalınca her ay adet kanamasına benzer kanama yapar, o yüzden çoğu kadın hamile olduğunu geç farkeder. Maalesef bu şekilde doğuma kadar anlamayan var. Sizinkinin cinsiyeti belli olmuştur.
Doktora gidemiyorsanız bile kapısından geçin 3 ya da 5 defa, sonra yapın testi, kesin sonuç alırsınız.

Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca çıkmadı

Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca cikmadi

4 aydir adet oluyorum hep test yapıyorum hepsi negatif gebe olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
4 aydır hem adet oluyorsunuz hem testleriniz negatif. Bu durumda %99 hamile degilsiniz.
Belli ki poskolojiniz epey bozulmuş, jinekologa gitmeye çekiniyorsaniz kendinizce vardır bir sebebi, o halde psikoloğa gitmek, psikolojik yardım almak size iyi gelecektir.

Teşekkürler canım zaten ilkez boyle bisey yaptm icin korkyorum beni anladigin icin tsk ederim

Ama ben 4 ayda idrar testi yaptm 3 tane negatif hepsi ve toplamda 16 test yaptm 4 ay boyunca çıkmadı
Off dalga geçiyor ya.Kac yaşındasınız siz.Yasiniz bunlari bile anlamayacak kadar küçükse kimse ile sevismeyin bir zahmet.Hamile falan değilsiniz Olsa 40 tane testten birinde çıkardı.

Teşekkürler canım zaten ilkez boyle bisey yaptm icin korkyorum beni anladigin icin tsk ederim
Biraz klişe olacak ama tam yerinde, hepimiz insaniz hatalar yapabiliriz hata yapmadan buyuyemedik hiçbirimiz, En önemlisi bunlardan kendine ders çıkarman olacaktir.
için rahat olsun hamile degilsin, kendinle daha fazla dalga geçirtme lutfen.
Bu konuyu başka düşünme bile tekrarlıyorum Hamile değilsin huzurla uyu.

Teknoloji çağındayız, her bilginin gırla dolu olduğu internete 5 yaşında ki çocuklar bile ulaşabiliyorken 23 yaşında bir kadının hatta kadınların böyle saçma sapan sorularına o kadar afallıyorum ki .hem bi bok bilmiyolar öğrenmektende acizler ama ilk fırsatta sürtünmeyi vs deniyolar sonra hamilemiyim diye geziyolar. İnternetsiz zamanlarımızı düşünüyorumda o zaman ki cahil hallerimiz bile bu zamanki kızlardan daha zekiymiş

Saol canım ama şunu hisetyrm zaten kilolu Bi bayaim gobegim braz cikms ama aynı kiloyum ama dediğin gibi pisgoljik sanırım

Gizli hamilelik olabilir ancak doğumla meydana çıkar 9 ay 10 gün bekle doğmazsa sıkıntı yok canım mümkün mü hamile olman degil tabi ki bu korku da sana yeter bi daha ayakların yere daha sağlam basar inşallah

Konu sahibi olan olmuş artık yüzde yüz hamile değilsin doktora gitmeye ailenden çekiniyorsun umarım ileride karşına bakireliğini sorun etmeyecek biri çıkar, çıkarsada bu kafayla işin zor bide zar konusu açarsanız o zaman ne yaparsınız bilmem

Yetti canım zaten nisanlimdi nişanı atti

Yetti canım zaten nisanlimdi nişanı atti
Neler yaşadığını bilemeyiz ama sende çok cahilsin bu konuda 4 ay süren adet hamilelikten değil sitresten kaynaklı olabilir ailenin nerden haberi olacak git kadın doğum doktoruna sadece sorar gerek varsa ultrasonla bakar korkmana gerek yok doktorlar kimseyle paylaşmaz senin gibi yüzlerce hastaya bakıyorlar senimi tutsun aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…