- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.557
- 798
4 aydır adet görüyorum derken her ay adet gördüğünü belirtmek istemiş bence. Adet kanamasının 4 ay boyunca devam ettiğini sanmıyorum. Eğer öyleyse ve doktora gitmiyorsa zaten yakında kansızlıktan bayılır, götürürler.Neler yaşadığını bilemeyiz ama sende çok cahilsin bu konuda 4 ay süren adet hamilelikten değil sitresten kaynaklı olabilir ailenin nerden haberi olacak git kadın doğum doktoruna sadece sorar gerek varsa ultrasonla bakar korkmana gerek yok doktorlar kimseyle paylaşmaz senin gibi yüzlerce hastaya bakıyorlar senimi tutsun aklında
Herhalde konu sahibindeki saflık bana da bulaşmış olmalı ki böyle safça bi yorum yapmışım4 aydır adet görüyorum derken her ay adet gördüğünü belirtmek istemiş bence. Adet kanamasının 4 ay boyunca devam ettiğini sanmıyorum. Eğer öyleyse ve doktora gitmiyorsa zaten yakında kansızlıktan bayılır, götürürler.
ısrar ediyor çıldırcamSaol canımama şunu hisetyrm zaten kilolu Bi bayaim gobegim braz cikms ama aynı kiloyum ama dediğin gibi pisgoljik sanırım
konu sahibinin saflığı bir kenara benim kuzen 4 ay anlamadı regl olduğu için hamileliğini4 aydır adet görüyorum derken her ay adet gördüğünü belirtmek istemiş bence. Adet kanamasının 4 ay boyunca devam ettiğini sanmıyorum. Eğer öyleyse ve doktora gitmiyorsa zaten yakında kansızlıktan bayılır, götürürler.
O halde konu sahibi hislerinde haklıkonu sahibinin saflığı bir kenara benim kuzen 4 ay anlamadı regl olduğu için hamileliğinişimdi 42 yaşında yine hamile hemde korunduğu halde tatilde olmuş
O arkadaşın kuzeni test yapsa pozitif çıkardı ama konu sahibi tam 16 test yapmış bu sürede ve hepsi negatif yine de hamile miyim diyw soruyor.O halde konu sahibi hislerinde haklıŞimdi bu yorumdan sonra biz bile hamile olduğuna inandık
Ne kafalar var dimi4 aydır Adet oluyosun ve ısrarla test yapıyosun . Seni hamile olabileceğine inandıran şey neydi sadece merak ettiğim için soruyorum
Yanlış anlama ama sadece idarda değil göbeğinde bile çıkardı
benim paylaşımımdan sonra doktora koşmuşturO arkadaşın kuzeni test yapsa pozitif çıkardı ama konu sahibi tam 16 test yapmış bu sürede ve hepsi negatif yine de hamile miyim diyw soruyor.Aradaki fark bu.
Hala ikna olmuyo du bakalım seneye belki belli olurNe kafalar var dimi
Saol canım beni anladığın için hastaneye gittiğinde ne için gittiğini kayıt altına alıyorlar bunun için bile gitmedim ve ilk cinselikti o yuzden sevgilim süpem var dediğim icin terk ettiarkadaşlar bu kadar alaycı olmaya gerek var mı? belki de bu psikolojiyi yaşadığım için bana saçma gelmedi bilmiyorum. ebelik mezunu olduğum halde ben bile regl olmama ve testim negatif çıkmasına rağmen hamilelik korkusunu aylardır aşabilmiş değilim. bunlar dahilinde hamile olmam imkansız biliyorum ama ben ve benim gibi bekarların bu konuda mantığa ters düşmesine rağmen yaşadığı korku toplumun yansımasından başka bir şey değil. ilçede yaşayan biri olarak ben de doktora gidemedim çünkü doktorlar bile tanıdığımız insanlar. konuyu açan kişinin de böyle bir endişesi olabilir mesela. ben korunduğum halde bu korkuyu aşamadığım için cinselliği çıkardım hayatımdan.. zaten berbat bir psikoloji bir de sizler durumla alay ederek insanların korkularını körüklemeyin n’olur
kimse için bu korkuyla baş etmeye değmiyor biz bundan ders alalım… baksana endişen var diye terk etmiş. benim erkek arkadaşım destek olmuştu ama yine de kendimize bunu yapıp, yıpranmaya değmez. her şey vaktinde güzel. siz korunmuş muydunuz çünkü tek bir ilişki yaşadıysanız ve yumurtlama dönemine denk gelmediyse hamile olma ihtimalin zaten çok düşük. üzerine de regl görmüşsün, testlerin de negatif. başka belirtilerin var mı? mesela benim karnımda sertlik, geçmeyen mide bulantısı ve iştahsızlık beni bu korkuya iten şey oluyor regl olmama ve negatifi görmeme rağmen ama psikolojiktirdir diye düşünüyorum seninki de öyle olsa gerekSaol canım beni anladığın için hastaneye gittiğinde ne için gittiğini kayıt altına alıyorlar bunun için bile gitmedim ve ilk cinselikti o yuzden sevgilim süpem var dediğim icin terk etti
Özelden konuşalım canimkimse için bu korkuyla baş etmeye değmiyor biz bundan ders alalım… baksana endişen var diye terk etmiş. benim erkek arkadaşım destek olmuştu ama yine de kendimize bunu yapıp, yıpranmaya değmez. her şey vaktinde güzel. siz korunmuş muydunuz çünkü tek bir ilişki yaşadıysanız ve yumurtlama dönemine denk gelmediyse hamile olma ihtimalin zaten çok düşük. üzerine de regl görmüşsün, testlerin de negatif. başka belirtilerin var mı? mesela benim karnımda sertlik, geçmeyen mide bulantısı ve iştahsızlık beni bu korkuya iten şey oluyor regl olmama ve negatifi görmeme rağmen ama psikolojiktirdir diye düşünüyorum seninki de öyle olsa gerek
Mesaj nerden yazılıyor sen yazarmsn bnaÖzelden konuşalım canim
Ebeliği uzaktan eğitimle bitirdiniz o zaman. Başka bir açıklaması olamaz çünkü.arkadaşlar bu kadar alaycı olmaya gerek var mı? belki de bu psikolojiyi yaşadığım için bana saçma gelmedi bilmiyorum. ebelik mezunu olduğum halde ben bile regl olmama ve testim negatif çıkmasına rağmen hamilelik korkusunu aylardır aşabilmiş değilim. bunlar dahilinde hamile olmam imkansız biliyorum ama ben ve benim gibi bekarların bu konuda mantığa ters düşmesine rağmen yaşadığı korku toplumun yansımasından başka bir şey değil. ilçede yaşayan biri olarak ben de doktora gidemedim çünkü doktorlar bile tanıdığımız insanlar. konuyu açan kişinin de böyle bir endişesi olabilir mesela. ben korunduğum halde bu korkuyu aşamadığım için cinselliği çıkardım hayatımdan.. zaten berbat bir psikoloji bir de sizler durumla alay ederek insanların korkularını körüklemeyin n’olur
birşeylerden korkuyorsanız seks yapmak size zulüm. neden kendinizi böyle bir strese sokuyorsunuz?arkadaşlar bu kadar alaycı olmaya gerek var mı? belki de bu psikolojiyi yaşadığım için bana saçma gelmedi bilmiyorum. ebelik mezunu olduğum halde ben bile regl olmama ve testim negatif çıkmasına rağmen hamilelik korkusunu aylardır aşabilmiş değilim. bunlar dahilinde hamile olmam imkansız biliyorum ama ben ve benim gibi bekarların bu konuda mantığa ters düşmesine rağmen yaşadığı korku toplumun yansımasından başka bir şey değil. ilçede yaşayan biri olarak ben de doktora gidemedim çünkü doktorlar bile tanıdığımız insanlar. konuyu açan kişinin de böyle bir endişesi olabilir mesela. ben korunduğum halde bu korkuyu aşamadığım için cinselliği çıkardım hayatımdan.. zaten berbat bir psikoloji bir de sizler durumla alay ederek insanların korkularını körüklemeyin n’olur
ahahahahah ilahiiiiiEbeliği uzaktan eğitimle bitirdiniz o zaman. Başka bir açıklaması olamaz çünkü.
tamamen okursanız korkum yüzünden cinselliği hayatımdan çıkardığımı belirtmiştim en sonundabirşeylerden korkuyorsanız seks yapmak size zulüm. neden kendinizi böyle bir strese sokuyorsunuz?
Bence siz psikolojik bi destek alın hiç sağlıklı düşüncede değilsiniztamamen okursanız korkum yüzünden cinselliği hayatımdan çıkardığımı belirtmiştim en sonunda
Evlenmeden sevişmeye tövbe etmiş, evlenince sevişecek.Bence siz psikolojik bi destek alın hiç sağlıklı düşüncede değilsiniz
“hayatımdan cinselliği çıkardım” ilerde hani olur ya evlenirseniz ben cinselliğe karşıyım mı diyeceksiniz bu korkuylq hayat geçmez sağlıklı düşünemiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?