4 aylik gebelik idrarda cikarmi

Tamam onda sorun yok herkesin fikrine saygı duyarım İşte kendini neden bu kadar kasmış bu korkunun bi nedeni olmalı ben yorumlarında bi endişe kaygı hissettim
Ebelik mezunu olması da çok ironik değil mi? Muhtemelen aylarca testler negatif çıksa da, adet görse de hamile miyim diye dolanmış ortada. Evet bir psikolojik destek alması iyi olabilir.

Ebelik mezunu olması da çok ironik değil mi? Muhtemelen aylarca testler negatif çıksa da, adet görse de hamile miyim diye dolanmış ortada. Evet bir psikolojik destek alması iyi olabilir.
Konu sahibi de zaten çok genç Profilinde yaş 23 yazıyo internette araştırsa zaten hamile olunmayacağını bilirdi

Yorumu yapan ebe olan üyede 21 doğruysa yeni ebe olmuştur işte yaşın küçük olması ve tecrübesizlik

tamamen okursanız korkum yüzünden cinselliği hayatımdan çıkardığımı belirtmiştim en sonunda
konumuz senin seksi bırakman değil öncesinde yapman. artı küçük yerleşim yerlerinde dedikodu fazla olur herşey duyulur. herkes biliyordur seks yaptığını çünkü herkesin umrundasın

burada bizleri eleştirip okuduğunu anlayamayan insanlar olmanız çok garip. ben zaten ebelik okumuş yani bu konulara hakim birisi olarak hamile olma ihtimalimin bilimsel bir şekilde imkanı olmadığını biliyorum ama bekar birisi olarak hamile kalma ihtimali ne kadar korkutmuşsa mantığımla ters düşecek kadar kötü bir paikolojiye girdiğimden bahsediyorum. kimseyle paylaşamadığımız için buradan tecrübe sahibi insanlara danışıyoruz yani sizlere. alay etmek ya da aşağılamak yerine doğruyu anlatmak bu kadar mı zor hanımlar Allah elinize düşürmesin

Bugun kadın doğuma gittim cesaretimi toplayıp karnıma ultrosonla baktı korktum ama bebek cikmadi Allaha şükür olsun 4 aylik kesin çıkardı mantar oldum diye gittim ondan baktı ama yinede çıkardı

Bugun kadın doğuma gittim cesaretimi toplayıp karnıma ultrosonla baktı korktum ama bebek cikmadi Allaha şükür olsun 4 aylik kesin çıkardı mantar oldum diye gittim ondan baktı ama yinede çıkardı
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…