Onu anlamak için bağımlı olmanız gerekir, olmadığınız için size bahane gelir, sigara içmek bağımlılıktır unutmayalım, söylediklerinize harfiyen katılıyorum fakat, katı olmayın, '' hiç bir bahanesi yok sigara içmenin'' dediğiniz için söylüyorum.Allen carr sigarayi birakma yontemi video var turkce dublaj bir saatini ayir izle. Bebegini zehirlemekten en kisa zamanda vazgecersin umarim. Sen keyif yap diye Buyuyunce astim koah hastasi olma olasiligi cok yuksek biri olacak. Hic bir bahanesi yok sigara icmenin. İcmeye bahane savunduklariniz .
Konuyla alakalı değil ama bu profilde muhtemel doğum tarihi hamilelik haftası falan yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz söyleyebilirmisiniz???Sigara içmeyenler bilemez nasıl bişey olduğunu o yüzden bilmediğiniz konular hakkında havaya yorum yapıp insanları yazdığına pişman etmeyin. Arkadaş zaten çaresizliğinden ve üzüntüsünden bahsetmiş. Yol gösterilmesini istiyor acımasızca eleştirilmek değil. Bende hala tam bırakabilmiş değilim ama eşimin sigarasından bir iki nefes alarak kendimi dizginliyorum. Doktorum kesinlikle 5 i geçme dedi. 1 buçuk paketlerden bir iki nefese düştüm inşallah tamamen de bırakırım yakın zamanda
Üyelik bilgilerinde yazıyorsun hamile olduğunu ve haftanı :)Konuyla alakalı değil ama bu profilde muhtemel doğum tarihi hamilelik haftası falan yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz söyleyebilirmisiniz???
teşekkür ederim :)Üyelik bilgilerinde yazıyorsun hamile olduğunu ve haftanı :)
Bende 4 yil once alen car izleyerek birakmistim. Beni ikna etmisti bagimli olduguma ve kurtulmam gerektigine. Internette 1 saatlik falan bi videosu vardi.Onu anlamak için bağımlı olmanız gerekir, olmadığınız için size bahane gelir, sigara içmek bağımlılıktır unutmayalım, söylediklerinize harfiyen katılıyorum fakat, katı olmayın, '' hiç bir bahanesi yok sigara içmenin'' dediğiniz için söylüyorum.
Nerden biliyorsunuz bagimli olmadigimi. Daha once sigara kullanan biriyim. Hamile kalmayi planladigim zaman biraktim. Hamile kalmadan 4-5 ay once. Zorlandim aklima geldi. Arkadaslarimda sigara iciyor. Zorda olsa direndim. Bebegim icin direndim. Kati olurum tabii sigaradan buyuk zehir mi var. Sigara icen icsin karismam ama hamile , emziren , cocuklarin yaninda icenlerin bahanesini olamaz.Onu anlamak için bağımlı olmanız gerekir, olmadığınız için size bahane gelir, sigara içmek bağımlılıktır unutmayalım, söylediklerinize harfiyen katılıyorum fakat, katı olmayın, '' hiç bir bahanesi yok sigara içmenin'' dediğiniz için söylüyorum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben sigara içmiyorum ama ikizim 9 ay boyunca sigara içmedi sigarayı yedi resmen çok üzücü bir durum ama bırakamadı ikizim çok saglıklı bır kızımız oldu 9 aylık şimdi Allah evlatlarımızi korusun canım. ..Onu anlamak için bağımlı olmanız gerekir, olmadığınız için size bahane gelir, sigara içmek bağımlılıktır unutmayalım, söylediklerinize harfiyen katılıyorum fakat, katı olmayın, '' hiç bir bahanesi yok sigara içmenin'' dediğiniz için söylüyorum.
Canım teyzem o merkezde bıraktı. Yani teyzem ki bıraktı herkes orada bırakabilir bence. Bi kaç kişi daha var çevremde oraya gidip bırakan. Hiç de zorlanmamışlar.merhaba herkese,
4 aylık hamileyim doktorun uyarılarına rağmen sigara içmeyi bırakamıyoum bebeğim ve kendim için cok üzülüyorum ama ne yapsamda birakamıyorum. Doktorum Allen carr diye bir sigara bıraktırma merkezinden bahseti dedigne göre dünyada milyonlarca insana sigarayi biraktirmslar hemde keyifle iradeyle ilgisi hiç yokmuss aranızda duyan varmıdır en son care olarak bunu denicem cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?