4 aylık hamileyim ama eşimden ayrılıyorum:(

basteba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
6
0
36
Isparta
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım,keşke iyi haberlerle açsaydım ilk konumu:(başlıktada söylediğim gibi eşimden ayrılıyorum,2 gün önce öğrendimki bana daha önceden söz verdiği halde bir takım yalanlarına devam ediyor...bende yalanlarla yaşanamıyacağını bugün olmasa yarın bu evliliğin biteceğini düşünüyorum...en güzeli sanırım bebek doğmadan ve babasına alışmadan ayrılmak...ailemle yada yakın arkadaşlarımla henüz bu konuyu paylaşmadım,moralim çok bozuk,sizlerin fikirlerini almak istedim...

hamileymişsiz bebeğiniz için devam edemez misiniz..yani onun için bir şans...eşiniz size ne konuda yalan söylüyor bilmiyorum ama bebeğiniz içn belki değişir

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım,keşke iyi haberlerle açsaydım ilk konumu:(başlıktada söylediğim gibi eşimden ayrılıyorum,2 gün önce öğrendimki bana daha önceden söz verdiği halde bir takım yalanlarına devam ediyor...bende yalanlarla yaşanamıyacağını bugün olmasa yarın bu evliliğin biteceğini düşünüyorum...en güzeli sanırım bebek doğmadan ve babasına alışmadan ayrılmak...ailemle yada yakın arkadaşlarımla henüz bu konuyu paylaşmadım,moralim çok bozuk,sizlerin fikirlerini almak istedim...

ilk başta allah yardımcın olsun diyorum canım ama hemen kestirip atmamanı önerrm babasız çocuk büyütmek zordr daha dogrusu aile ortamında büyümeyen çocuklar sıkıntılı oluyorlar son çare bile olsa tekrar tekrar düşün derm oturup istişare et eşinle bunları köküne kadar açıkla yapma sebeplerini ögren her ne yapıyorsa tabi artık bi aile olucagınızı bi çocuk gelicegini ve onun huzurlu bi ortamda büyümesini istedgni söyle eger az çok çocugunu ve seni düşünüyrsa bence sonu gelmez ama lütfen savaş ilk önce aile kurmak zor parçalamak çok basittr heleki çocuk var onun için savaşın dua et bol bol allahım hakkında hayırlı olanı verecektr

eğer ayrılmazsam çocuğum mutsuz bir anneye sahip olucak,eşimle çok kere konuştum hatta çocuk yapmak için 3 yıl bekledim belki düzelir diye:((düzeldi de zannettim ama yanılmışım...eşim hala sözler veriyor bir daha olmuyacak diye ama ben artık ona inanmıyorum...anlayacağınız çok kötü bir dönüm noktasındayım,hayatımın en huzurlu geçmesi gereken anları kabusa döndü...

eşinizle paylaştınız mı peki o ne düşünüyor hamile eşini bırakacak kadar umursamaz biri ise yapacak bişey yok ama sözler veriyor düzelcem diyor diyorsunuz bence bebeğiniz için sabretmelisiniz.

eğer ayrılmazsam çocuğum mutsuz bir anneye sahip olucak,eşimle çok kere konuştum hatta çocuk yapmak için 3 yıl bekledim belki düzelir diye:((düzeldi de zannettim ama yanılmışım...eşim hala sözler veriyor bir daha olmuyacak diye ama ben artık ona inanmıyorum...anlayacağınız çok kötü bir dönüm noktasındayım,hayatımın en huzurlu geçmesi gereken anları kabusa döndü...

canım benm 3 yıl beklemşsn bak çocuk yokken bence çocuk olunca belki bişeyler degşr eşinde farkedilir düzeyde hemde çocuk bu ne yuvaları toplamştr inş sennkide öyle olur bence sabret bira canım

inanınki bende yuvamı yıkmak istemiyorum,çocuğumun babasız büyüyeceği aklıma geldikçe çok üzülüyorum.evet eşim sözler veriyor ama bunu daha öncede yaptı,malesef verdiği sözleri tutmadı...beni sürekli sırtımdan vuracak bir adamla nasıl bir çocuk yetiştiririm diyorum, kaldıki benim de artık eşime karşı duygularım öldü...Durum olarak çok ince bir çizgide olduğumun farkındayım,ani karar vermek istemiyorum ama şu sıkıntılı günler sonlanmazsa sağlığım etkilenicek,kusmalarım geri geldi iştahım kayboldu ve uyuyamıyorum:((

hamileyken hormonlarda bozuluyr seni anlayabiliyrm canım ama bebgini daha çok anlamam gerek çünkü en muhtaç olan o inan annesiz babasız yaşayan çocuklar hangi durumlarda sabretmelsn allaha bol bol dua et o en hayırlısını verecektr emin ol sende fedakarlık yapmışsın 3 yıl bence şimdi daha çok yapğmalısın bebiş için

allah yardımcın olsun bir evlilikte sadakat cok önemli ama bıcak kemige dayanmadıkca böyle birsey yapma hamilesin tabi yogun duygular içindesin ayrılıp daha rahat edecegini zannediyorssun bence yapmaa bebegin için bir sans ver adama evlilik kolay degil biz kadınlar hep alttan alan ezilenoluyoruz ama unutmamak gerekki yuvayı dişi kus yapar yıkmak kolay yapmak ccoook zordur her bir evin herbir kapının ayrı derdi vardır unutma ha cekmek zorunlulugun elbetteki yoktur ama bebegini düsün yuvanı düsün ALLAHA BOL DUA ET hamilesin hamilelerin yaslıların cocukların duaları cabuk kabul olur RABBİM kocanı islah etsin ona dogru yolu göstersin sanada sabır versin kolay degil ama önemli olan zoru basarmak canım bekle bebişin için bir sans ver evliligine dogduktan sonra karar ver şimdi degil şimdi degil

inanınki bende yuvamı yıkmak istemiyorum,çocuğumun babasız büyüyeceği aklıma geldikçe çok üzülüyorum.evet eşim sözler veriyor ama bunu daha öncede yaptı,malesef verdiği sözleri tutmadı...beni sürekli sırtımdan vuracak bir adamla nasıl bir çocuk yetiştiririm diyorum, kaldıki benim de artık eşime karşı duygularım öldü...Durum olarak çok ince bir çizgide olduğumun farkındayım,ani karar vermek istemiyorum ama şu sıkıntılı günler sonlanmazsa sağlığım etkilenicek,kusmalarım geri geldi iştahım kayboldu ve uyuyamıyorum:((

durumun kolay degl canım belki bizim için konuşmak kolay ama inan senn durumun için üzüldüm bide çocuk olması insanı dahada etkiliyor bak o zamn kendine biraz zaman tanı ailenin yanına git bi süre iyice düşün yanlış karar vermemk için daha sonra en uygun olanını sen biliceksndr ama bence bi dene farklı mekan iyi gelicektr sana eşinde farkına varr belki biraz

hep söz verip tutmuyorsa boşa gtsn! belki bu lafı cook raht söylüyrm ama sende düşün her söz verdgnde tutmaynca ne kadr üzldgnü..
huzurlu olmalısn bnce hala..
cnkü bi can tasıysun ..
senn canından mnk bii kalp.
onla cook mutlu olcksın buna inndr kendini.
bol bol dua ett rahtlrsın :)

cocuğun bır şeyler degıştıreceğıne ınanmıyorum ama degıştıre bılır mı evt degıştırır.perşembe doğumum var henuz kucağıma almadım ama mutlu evlılığe mutluluk katıyor.deneyımlı kışılere sorduğumdada aynı şeyı dedıler.aksıne bırde cocuk için kavga başlıyor denıldı.ama eyer aşılamayacak bırşey degılse duşun derım.evlılık sabır işidir.kımsenın hayatı dort dortluk degıldır.herkez sorun yaşar ve yaşıyordur.onemlı olan onu aşmak helekı evlılıkte bır takım donemler vardırkı sallanırda sallanır.ayrılınca tekrar evlenınce aynı şey yıne olacak degışmeyecekkı.bır soz vardır yastığım degıştı ama kaderımı degıltıremedım dıye.aynı zamanda bebeğini babasız yetıştırmek hep ona baba ozlemı gectırmek .zamanla herşey oturuyor canım ınankı .zaman gectıkce evlılığımın daha guzel olduğunu fark edıyorum.evlılık 5 senede oturmuş canım.ondan oncesı beşik gıbı sallanırmış.bence eşii karşına al konuş.ay nı zamanda hamılesınde eskısı gıbı sohbetınız olmaya bılır doğaldır.evlılığı canlı tutan zaten cınsellıktır.hamılelıkte eskısı gıbı olmuyor ve buda erkeğı degıştırıyor.

bak canım 3 yık beklemşsn bu duruma gelmemeş belki beklemendede vardr bi hayırki rabbim bebkle müjdelendrdi olabilir o yüzden bunuda düşün belki bu bebek size iyi gelecekki ben inanıyrm öyle olucak sende inan ve ani karardan sakın lütfen

Düşününki eşim sizler kadar düşünmedi bebeğini:((çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için,Allah benim ve çocuğumun yardımcısı olsun,belki böylesi ileride daha hayırlı olucak...

Düşününki eşim sizler kadar düşünmedi bebeğini:((çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için,Allah benim ve çocuğumun yardımcısı olsun,belki böylesi ileride daha hayırlı olucak...

sanırım sende karar baya bi oturmuş artık ne diyeblrmki hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebegin içinde tabi allah yardımcın olsun canım

gercekten cok uzuldum senın ve bebegın ıcın .. Allah herkesın de senın de bebegının de yardımcısı olsun dilerım hersey yoluna gırer . babasız bebek buyutmek zordur ama yalan riya dolu bır evliliği sürdürmek daha da zordur :44:haksız mıyımm?

Ailemle aynı şehirdeyim ama onları üzmemek için henüz bişey söylemedim,nasıl bir tepki verirler onuda bilmiyorum...Bu konuyu sadece burada sizlerle konuşabildim çünkü artık boğuldum sıkışıp kaldım,çevrendekilere sorun yokmuş gibi davranmak çok:((Sizlerinde dediği gibi hamilelikte üzüntüler iki katına çıkıyor,kendimi dünyanın en yalnız en yetersiz ve değersiz insanı hissediyorum...Aynı olayları tekrar yaşamaktan özgüvenim iyice sarsıldı..."İyi kadın kocası askerdeyken,iyi koca karısı hamileyken anlaşılırmış".eşleriniz size karşı hassas ve dürüstse değerini bilin,benim durumumda biri bunun ne demek olduğunu çok derinden anlıyor

gercekten cok uzuldum senın ve bebegın ıcın .. Allah herkesın de senın de bebegının de yardımcısı olsun dilerım hersey yoluna gırer . babasız bebek buyutmek zordur ama yalan riya dolu bır evliliği sürdürmek daha da zordur :44:haksız mıyımm?

senin gibi düşünüyorum,gözlerimi yummak ayrılıktan daha zor:((

düşünp kendini yeme bnce artık akşına bırak zmnla hersey düzlcek bun ainndr kendni..
bi gün gelicek burdaki yazdklrnı okyp gülcek sn ..

canım babalar başta bılmıyorkı zaten .ahmıne anne anne rahmıne bebek duştuğu an annelığı tadarmış baba doğunca anlarmış.yaradılış farklı.bırde b u donemlerde ınankı cok alıngan oluyoruz yanı o zamanlar bende cok takık oluyordum ayy cok mutsuzum fılan senın gıbı duşunuyordum şimdi guluyorum eşime dıyorum benı ıyı gectın senı tebrık edıyorum ama o an oyle duşunuyordum dıyorudm oda guluyor en azından farkındasın dıyor.bence dur bıraz en hassas donemın zaten bebişini duşun.

Back
X