4 aylık hamileyim ama eşimden ayrılıyorum:(

canım verdiğin bir karar var arkasında durmanı tavsiye ederim. ağrıyan dişi söküp atarlar lakin şuan hamilelikten dolayı hassas düşüncelerle verdiğin bu karardan hormonların düzeldiği zaman pişman olabilme ihtimalini de göz önünde bulundur. belki şuan fazla hassas davranıyorsun. boşanma fikrini tam oturttuysan beyninde bence zaman iste ondan. bi süre ayrı kalın bakalım mutlu olucak mısınız?

cok uzuldum bır ılışkıye yalan gırdıgı anda guven klmıyor guvenmedın kısıyle hayatını devm etmk cok zor ama bebek için son kez dusun derım kucucuk bebegın anneyede babayada ihtiyacı var karar senn yınede

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım,keşke iyi haberlerle açsaydım ilk konumu:(başlıktada söylediğim gibi eşimden ayrılıyorum,2 gün önce öğrendimki bana daha önceden söz verdiği halde bir takım yalanlarına devam ediyor...bende yalanlarla yaşanamıyacağını bugün olmasa yarın bu evliliğin biteceğini düşünüyorum...en güzeli sanırım bebek doğmadan ve babasına alışmadan ayrılmak...ailemle yada yakın arkadaşlarımla henüz bu konuyu paylaşmadım,moralim çok bozuk,sizlerin fikirlerini almak istedim...

canım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimden ayrılma kararı almıştım kafamda tamamen bitmişti evliliğim ama şüphelerim üzerine bi tahlille bütün kararlarım olduğu yerde kaldı
hamile olduğumu öğrendiğimde sadece ve sadece bebeğim ilerde anne-baba ilgisinden sevgisinden mahrum kalmasın bi anneye bi babaya gitmesin diye vazgeçtim boşanmaktan
neler yaşadın bilemem ama bence sadece bebeğinin ilerki zamanlarında daha da mutlu olması için bi kez daha düşün derim malum anne olmak fedakarlık gerektirir...

Back
X