- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 53
- 31
- Konu Sahibi Derya ama dertli
-
Merhaba ilk gebeliğim kilo alamıyorum sadece 39 kiloyum iştahım hiç yok iyi beslenemiyorum çocuğda zarar biliyorum ama inanınki gram iştahım yok nasıl kilo alabilirim doktoruma danıştım zorla kendini diyor zorlayıncada kusuyorum
Otuz mu dokuzMerhaba ilk gebeliğim kilo alamıyorum sadece 39 kiloyum iştahım hiç yok iyi beslenemiyorum çocuğda zarar biliyorum ama inanınki gram iştahım yok nasıl kilo alabilirim doktoruma danıştım zorla kendini diyor zorlayıncada kusuyorum
Üzülmeyin hamilelikte 4 aydan sonra kilo alınır zaten. Keşke sağlıklı bir kilo ve beslenme düzeni oluşturup gebe kalsaydınız.Merhaba ilk gebeliğim kilo alamıyorum sadece 39 kiloyum iştahım hiç yok iyi beslenemiyorum çocuğda zarar biliyorum ama inanınki gram iştahım yok nasıl kilo alabilirim doktoruma danıştım zorla kendini diyor zorlayıncada kusuyorum
Canım normalde boyuma göre kilom idealdi boyum 1.50 kilom 44 dü hamile kalınca 5 kilo verdim şuan 4 ayıma girdim hiç kilo alamadım hatta veriyorum halaÜzülmeyin hamilelikte 4 aydan sonra kilo alınır zaten. Keşke sağlıklı bir kilo ve beslenme düzeni oluşturup gebe kalsaydınız.
Az yiyorsanız hep faydalı şeyleri yiyin. Yoğurt, kaşar, muz gibi. Ekmek, pilav gibi besin değeri düşük şeylerden uzak durun
Boyum 1.50 cnm39 muuuu
Boyunuz kaç ki? Normalde de diyetisyen desteği gerekiyordur sanırım. Hamilelikte kilo almak çok önemli değil. Önemli olan bebeğim gelişimi. Onu dert etmeyin ama kendiniz için mutlaka bir diyetisyenle takipte olun
Hiç merak etme Bi problem olmaz. Ablamda 39 kilo ile hamile kaldı 54 ile doğum yaptı son aylarda alıyorsun kilo. Yeğenim de gayet sağlıklı dünya ya geldi. 2900. Yemek yiyemiyırsan da en azından meyve sebze yemeye çalış bebek için faydalı şeylerden yemeğe çalış. Az az sık sık ye. Bol su iç. Sevdiğin şeyleri yemeye çalış en azındanMerhaba ilk gebeliğim kilo alamıyorum sadece 39 kiloyum iştahım hiç yok iyi beslenemiyorum çocuğda zarar biliyorum ama inanınki gram iştahım yok nasıl kilo alabilirim doktoruma danıştım zorla kendini diyor zorlayıncada kusuyorum
Amin teşekkür ederimAllah yardımcın olsun zor bi durum.
1.50 boyum hamile kalmadan önce 44 kiloydum aslında boyuma göre idealdi kilomDiyetisyene gidip ne veriyorsa hepsini harfi harfine tüketim. Bu durum sadece bebeğine zarar vermez, sizi de çökertir. Umarım 150 den fazla değilsinizdir.
Yaaa içime su serptin teşekkür ederim bende çocuk gelişmez diye çok korkuyordumHiç merak etme Bi problem olmaz. Ablamda 39 kilo ile hamile kaldı 54 ile doğum yaptı son aylarda alıyorsun kilo. Yeğenim de gayet sağlıklı dünya ya geldi. 2900. Yemek yiyemiyırsan da en azından meyve sebze yemeye çalış bebek için faydalı şeylerden yemeğe çalış. Az az sık sık ye. Bol su iç. Sevdiğin şeyleri yemeye çalış en azından
Doktorunuz bir tedavi vermedi mi?Canım normalde boyuma göre kilom idealdi boyum 1.50 kilom 44 dü hamile kalınca 5 kilo verdim şuan 4 ayıma girdim hiç kilo alamadım hatta veriyorum hala
Doktor sürekli bakar gelişimine zaten gerekirse takviye verir vitamin gibi. Stres yapıp daha çok iştahı kapanmasın. Sağlıklı şeyler ye yeter.Yaaa içime su serptin teşekkür ederim bende çocuk gelişmez diye çok korkuyordum
Balık yağı verdi 5 defa içtim 5 de de kustum miğdemi bulandırıyorDoktorunuz bir tedavi vermedi mi?
Takviye verdi ama miğdemi bulandırıyorDoktor sürekli bakar gelişimine zaten gerekirse takviye verir vitamin gibi. Stres yapıp daha çok iştahı kapanmasın. Sağlıklı şeyler ye yeter.
Serum tedavisi başlıyorlar bu durumda. Seruma vitamin ekleyip besliyorlar anneyi. Doktora bir sorun isterseniz. Bari bol bol su için bebek susuz kalmasınBalık yağı verdi 5 defa içtim 5 de de kustum miğdemi bulandırıyor
Sevdiğin bir şey yada tatla birlikte kullan. Mesela şekerli tatlı şeyler seviyorsan onla yada tuzlu ekşi şeyler seviyorsan onlarla kullan. Bebeğim durumu iyise senin kilonun önemi çok yok bence.Takviye verdi ama miğdemi bulandırıyor
Belki o marka öyle yapmıştır. Doktorunuza danışıp başka takviye alın. Şurup tarzı midenizi bulandırıyorsa, tablet alın.Balık yağı verdi 5 defa içtim 5 de de kustum miğdemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?