4 aylık hamileyim sadece 39 kiloyum

Bende öyleyim canım yemek yemk istemiyorum benimde boyum 1.50 kilom 39 hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı ozaman 44 45 kiloydum boyuma göre gayet normaldi şuan 39 kiloyum çocuk sağlıklı olsa bile ben aynaya bakınca kendimi çok kötü hissediyorum zayıflığı sevmiyorum çünkü bir ara hastalandım 33 kiloya düştüm çok zor zamanlar geçirdim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sanada çok geçmiş olsum bir birimize burdan destek verelim

Ben de ilk hamileligimde baslangicta 47 kg idim. 43lere kadar indim 15. Haftalarda ama 5. Aydan sonra hizli kilo aliniyor. 59 kg ile dogurdum.
Bi saglik sorunumuz yok ikimizin de. Insallah saglikla tamamlarsiniz sureci.
(Boyum sizden hayli uzun, benim kilolar daha iyi dursa da durum aslinda sizden daha vahimdi)

Zayıflık çok kötu bişey canım şuan kilo verdiğim için mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum ama hiç halim yok su almaya bile kalkamıyorum birde bu aralar çok baş ağrısı çekiyorum

Şuan durumun nasıl kaç haftalık oldun

Sağol kuzum Rabbim sağlık versin her zaman

Verdi balık hapı verdi 5 defa içtim 5 kere kustum miğdemi bulandırıyor asla içemiyorum bu ayın 13 de gidicem zaten söylicem
Ah kuzum benim mutlaka ilgilen önce sen sağlıklı ol bebeğimizin sağlığı bizden geçiyor.. ben kahvalti asla yapmıyorum bayağıdır midem kabul etmiyor.. baş donmesi oliyor bayilacak gibi oluyorum

Ah kuzum benim mutlaka ilgilen önce sen sağlıklı ol bebeğimizin sağlığı bizden geçiyor.. ben kahvalti asla yapmıyorum bayağıdır midem kabul etmiyor.. baş donmesi oliyor bayilacak gibi oluyorum
Yaa sen bide bna sor sadece su içiyorum çok az yemk yiyorum 1 yaşındaki bebek bile benden çok yiyordur

Verdi balık hapı verdi 5 defa içtim 5 kere kustum miğdemi bulandırıyor asla içemiyorum bu ayın 13 de gidicem zaten söylicem
3 ay kontrolüne gittiğimde doktorum artık yavaştan yemek yemeye başlaman lazım dedi ve bana miğde koruyucu verdi, o biraz olsun rahatlatti, doktoruna sorsana belki rahatlatır seni de

Gittiğimde söylicem cnm benim miğde bulantılarım bitti ama iştahım yok sıfır iştah
Vitamin kullaniyosundur iştahını acmasi lazım aslında, cok yemek zorunda değilsin aslında kiloyu takma, sağlıklı şeyler yemeye çalış, süt meyve sebze et köfte baklagiller, az az yemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…