çocukmu kandırıyor.ne yani,çantayı sizmi kafanıza vurdunuz sırf ona iftira atmak için.bu gördüğüm ikinci şiddet hadi birincide bir şans dedim çokta seviyordum çünkü bi tokat unutturur affettirir dedim ama hamileyim ve ne zor bir hamilelik çantayı kafama vurunca benim kayış koptu o korkusundan evde kan temizliyoo kan durmuyoki o halde bide çocuğumu vermem alırım onu diyo hastaneyede götürmüyo bide bana diyoki kimseye bu olayı anlatmicaksın kapıyı kitlemişti hastaneye gitmene bi şartla izin veririm geri döneceğine yemin edersen diyor...Allahım ölürmüsün öldürürmüsün şimdi aynen öle kafamı ben yarmışım gibi anlatıyo millete bide beni sakın rahatsız etme gibisinden mesajlar yolluyo allahım ıslah etsin ne denirki
4aylık hamileyim ve eşim bundan 8 gün önce kafamı yardı 9 aylık evliliğimde bir gülemedim kurban olduğum allahta güldürmeyince güldürmüyor.Yardı yarmasına bide beni o vaziyette hastaneyetek yolladı sen nasıl böyle birşey yaparsın eşine diyenlerede yalanlıyor üstelik.Kayınvalidem zaten allahtan bayılıyo boşanmamıza akıllarınca ben çocuğu doğurunca elimden alacaklar allahtan raporum car bende evi terk ettim kızlar bir daha dönmemek üzerine anliyacağınız onu geçtim ne bir özür ne bir af tek söylediği ben yarmadım ben vurmadım ben yapmadım annesi desen benim oğlum yapmaz öyle şeyler dün tüm kıyafetlerimi annemin evine yollamış birde yüzsüz gibi hastane masraflarıylada ilgilenmiyor böyle insanları allah korkusu olmayan insanları ne yapmalı ipemi asmalı evlenmeden de tanıyamıyorsun ki ahh ahh yinede çocuğum meleğim için güçlü olmaya çalışıyorum çünkü onu daha şimdiden deliler ibi seviyorum birde doktora gittim o şiddet gördüm gece böle ayağa kalkmış arkasına dönmüş bana yaslanıo sarılıyor sanki benden ziyade benim bebeğimi üzdüya küstürdü ya onu asla affetmicem çocuğumu benden alamaz dimi doğunca 6 yaşına kadar bende biliorum çocuk ama ya sonrası öle korkutuyor ki evladımı çok seviyorum onsuz yaşayamam allah yar ve yardımcımız olsun...
bi gün bile gülmedin madem bu evlilikte ne diye çocuk yaparsın arkadaşım?
bu ne cehalet ne bencillik?
o karnındaki günahsızın ne suçu var babasız büyüyecek göz göre göre kötü bi hayatın içine doğacak!
buna hakkın yoktu sırf çocuk istiyosun diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?