4 aylık hamileyim ve eşim kafamı yardı akıl alır gibi değil...

Hiç öyle bişey yok kimse dün dünyanın en iyisiyken bugün karısının kafasını yarmaz.bugün kafanı yarmış olan kocanın geçmişte hiçbir şiddet meğili hakareti küfürü olmadığını söylemiceksin heralde elbette ki vardı bu da son hamle olmuş böyle şeyler bi anda ortaya çıkmaz.ben şunu söylüyorum kendin bu evlilikte 9 aylık evliliğimde bir gülemedim yazmışsın.bu kadar mutsuz olduğun bi adamla 5 ayda korunmasız ilişkiye girmek cehalettir.Yani ALLAH OL DEYİNCE OLMUYOR gidip korunmasız ilişkiye girerseniz hamile kalırsınız tabii ki bu da çok doğal madem bu kadar yüzünüz gülmüyordu en azından evliliğinizden emin oluncaya kadar korunsaydınız şimdi bu halde karnınızda bir de bebekle bunları yaşıyor olmazdınız.

Evet canım ne bir küfrü nede hakareti olmadı bir tokatı dışında ayrıca 8 gün önceki yaşadığım olay 9 ayıma değdi demek istediğim buydu 9 ay boyunca hababam şiddet görmedim öncesinde bir tokat yedim sadece onun dışında salak kelimesi bile telafuzu edilemez 9 ay boyunca eşimden yana gülmek değil ailesi sıkıntılıydı sadece cehalet kurgusunu tartışmadan önce hayat denilen olguyu incelemek lazım ben bebeğime haksızlık yaptığımı düşünmüyorum korunmasız ilişki yaşadığımı nerden biliyorsun işte ağzı olan konuşuyor daimi olarak korunmalı ilişkiye girdim bir kaza olduğundada ertesi günü hapları kullanıyordum zaten kudret denilen bir olgu var ALLAH OL DEDİ VE OLDU canım ben burda çocuğuma merhamet edecek cümleler duymak için değil bırak yaşam standartlarını ben düşünim ben yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim ne yani bunumu idda ediosun ben bir çocuk taşıdığım için cahilin önde gideniyim o bana vurduğu için masumiyet tanrıçası ben şimdi sizin cahilliğinizi sorguluyorum üzülerek

yazdıklarımdan onu masum bulduğum sonucunu mu çıkardınız..ben sadece mutsuz olduğunuz bir evlilikte bebek konusuna extra özen göstermeniz gerektiğini en azından boşanırken ortada bir bebek kalmazdı düşüncesiyle fikrimi söyledim.ben sizin yerinizde olsam emin olamadığım bir adamdan bu kadar kısa sürede KAZARA olan bebeği aldırırdım.çünkü boşanıldığı zaman olan ilk çocuğa sonra da kadına oluyor adama göre bişey yok.ama tabi herkesin kendi düşüncesi çok iyi karar verilmesi gereken şeyler bunlar.ne diyim o zaman allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

O zaman ilk cümlenizle cehalet ve bencillik cümleleriyle söze başlamanızın doğru olmadığını kabul ediyor olmanız lazımm elbette zor süreçler geçecek hayat denilen şey zaten kolay bir süreç değil ki yanlış seçimler akabinde gelen yanlış olaylar elbette oluyor ama bizde insan denilen mahlukatlarız sanırım çocuk hususunda mantığım en üst safalardaydı ve bunları yaşayacağımı kestiremedim ani gelieşn olaylar içinde yaşanmışlıklar var elbette bana devamlı şiddet uygulayan bir adamla bırak korunmalı ilişkiyi evli kalmazdım tıpkı bir hamlesiyl arkama bakmadan kaçtığım gibi dedim gibi bencillik ve cehalet sözlerinizi şiddetle kınadım sadece onun dışındaki sölediklerinize mantık çerçevesinde bakabilirim bir eleştiri tabi ama bencillik ve cahillik derseniz orda bir hop derim

valla sizin durumunuz ilginç korunup hamile kalmak dün normal olan adamın bugün karısının kafasını yarması bunlar normal hayatta böyle gelişmiyor sizin gibi bi örnek görmedim ayrıca tokat yemek de şiddet zaten ki "salak" bile demeyen bi adamın doğrudan kalkıp bunları yaptığına da inanmıyorum kbakmayın.tabi ki bana bisey inandırmak zorunda değilsnz burda herkes yazıyo doğrudur yanlstır bilemem ben kendi gözlemlermden yola cıkarak yazıyorum sadece neyse allah kolaylık versin.

Olaya neden objektif bakamıyorunuz anlamıyorum elbette tokatta bir şiddet ben yazdım hatta sadece atılan tokat değildir şiddet salak cümlesi bile benim ilişkimde hoş karşılanmaz bunu sölemeye çalışıyorum sadece sadece bir cümleyi yorumlamayın elbette salakta denmiştir aptalda ama benim evliliğimde normalde bu cümlelerin bile yeri yokki eşimde nefret eder kullanılmaz bir sıklığı yoktur sölemem gereken o zaten akıl alır gibi değil başlığımdanda olayın şokunda oluşumun asla böyle bir durumla yüzleşebileceğimi tahmin edemeyeceğimin ibaresidir şaşkınımmm üzgün değil şaşkınım mutsuz değil yani benim eşim öle içip içip lan karı şöle böle ibaresinde bir birey değil ama insanoğlu çiğ süt emmiş en büyük cinnetler dakikalar içinde yaşanmıyormu yada asla yapmaz dediğiniz kaç kişi tam olarakta beklemediğiniz bir şeyi yaptı çok fazla dimi illaki aptalmısın salakmısın cümleleri kullanılmıştır ama benim bile hatırlayamayacağım kadar azdır bunu ifade etmeye çalışıyorum inandırmak gibi bir amacımda yok ama cahil ve bencil cümlelerini asla kabul etmiyorum siz hala savunuyorsanız bu cümlelerinizi sizide şiddetle kınıyorum

Şok oldum ya, ne diyeceğimi bilemiyorum. ALlah yardımcın olsun arkadaşım.

ALLAH ım yardımcınız olsuunn..bu nasıl bir insandırr yaaaaaaa..

hiç sıkma canını tatlım
oyle bı pıskopata hıcbır hukuk devletı hakımlerı çocuk falan vermez
ayrıca sende bır an önce boşanmak ıcın elınden ne gelıyorsa yap
kımse kımsenın canına kast edemez,ustelıkte hamıle bır kadına böyle vicdansızlık reva görülmemeli...

sen kendine guvendikten sonra
positif ve cesaretli olduktan sonra
kendine cocuguna hayatina saygili olduktan sonra
o yavrunun hic bir kaybi olmaz
ve zaten bu dusuncelerde oldugun icin seninde
bebegin konusunda bir pismanligin yoktur muhtemelen
annelik zaten evladini yeri gelince babasindan bile korumak degilmidir

o ahlaksiz zavalli erkek musvedesinden koru kendini ve yavrunu
ve hep oyle cesur ol!
bu arada
hamileligin ilerledikce daha duygusal olacaksin
lutfen tekrar tekrar dusun seni etkilemeye calisirsa

Gerçeği söylemek gerekirse benim ilk bakışımda neden olmasın oldu.
Yani kendi kafanı kendin yarmış olabilmen. Sanirim çok psikopat filimler izliyor olmaliyim :s:)
Niyetim tabiki sizi üzmek değil ve tabiki daha önce bu başınıza gelenleri tahmin etmeye bilirdiniz.
Bilinçli bir anneye benziyorsun. Eminim ne kendini, nede çocuğunuzu ezdirirsin.
İnşallah bundan sonra allah yüzünüze bakar ve çocuğunuz size iyi bir şans getirir ( mutluluk)

kıyamam canım sana:26: iyi ki o benim kocam,çocuğumun babası gözüyle bakıp da devam etmemişsin terk etmişsin o adamı.aman dikkat et canım böyleleri çok tehlikeli olabiliyor 3.sayfa haberlerinde neleri görüyoruz duyuyoruz artık allah korusun:26:

allah sana ve çocuğuna güzel bi kader nasip eder inşallah.

Allah var ya ne hak ediyorsa onu versin o kocan olacak adama. (Şimdi açıkça saydırıp da ban yemeyeyim)

Son düzenleme:

oyy oyy yazdıklarımı geri sildim ban lanacagım diye...korkmustur hastahane polisi tutuklar diye...şikayetçi olsaydın.adli vakalar için hastahanede polis olur hazırda...başın dikilirken polis ayrıca zabıt tutsaydı ve şikayetçi olsaydın.

en azından 1 gece nezarette gecelerdi...Allah a havale et canım.sakın geri adım atma...Raporunun sakla...yalnız dolaşma...zaman içinde gelip özür dilemeye felan çalışırsa kanma sakın.HAMİLE KADINI YARALAYAN ŞİDDET UYGULAYAN SONRADA KORKUSUNDA YANINDA HASTANEYE GİTMEYENE NE ADAM DENİR NE DE İNSAN...

Geçmiş olsun...bebegini ve seni Allah herşeyden esirgesin amin...

Erkeklerin askerlik hizmetleri gibi kadinlarin da bir savunma sporu ögrenmeleri mecburi olsa keske. Mesela 18 yasini dolduran her genc kiz belirli merkezlerde kursa gidip sertifika alsa. Siddet gördügü anda esinin, sevgilisinin, abi- kardesinin o kalkan elini kolunu söyle bir ters cevirebilse, burnunu yamultabilse. Annesini döven babasina dur bakalim sen cekil bir kenara, elin kolun dursun yoksa baba falan dinlemem diyebilse, sokakta takip eden sapigin yüzünün ortasina indirebilse darbeyi ne güzel olur. Siddete hayir ama fiziki gücünü ve üstünlügünü kadinlarin cocuklarin üzerinde kullanan vahsileri de kendi silahiyla vuracaksin. Biz niye hir gür cikarip canimiz cekince gidip dövmüyoruz, cünkü icimizde yapimizda yok. Ben iki kizimi da mutlaka gönderecegim büyüdükleri zaman. Gözyasina kiyamiyorum elin yaratigi gelip vurup itip kalkacak kizimi.

Koca aşkla bazen çocukça merhametle sarıldığın kişiye denir.Onu bazen eşin olarak bazen sırdaşın korumacın ve bazende bir baba şevkati aradığın insandır koca...Çokmu mutsuzdum ailemin evinde kurtuluş evliliğimi yaptım yada getireceği iki lokmayamı muhtacım ki bilim ki sokakta açlıktan ölecem gurur denilen haysiyet denilen bir kişiliktemi aciz bu benliğimden ne dönmesi ahh ahhhh dönmek mi dün mesaj atmış çocuğumuzun maddi manevi hertürlü yanındayım o benim kanım herşeyim o benim için çok değerli diye...Kızmaktan alıkoyamayarak kendimi o senin için çok değerli ama onu taşıyan anne yani ben değersizmiyim senin için çok değerli bir varlığı taşırken bana bunları yapıyo olman nasıl bir değer algısı bu ben artık beynimi yoramıyorum ve koca bir pessss diyorum...İşte böyle zamanlarda keşke geleceği tahmin etme gücüne sahip olabilsem diyorum...Allahh varya daha ne dimmm

vay adi adam gücü ancak bir kadına yeter zavallı varlık ayyyyyy sinir oldum yaaaaa sallandıracan böyle pislikleriii
sakın dönme ,sakın boyun eğme vede sakın inanmaaa bir daha bu yaratığaaa
rabbim yar ve yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…