4 aylik hamileyim ve simsiyah kanamam var:(

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
hayirli günler canlar nasilsiniz...
ben 4 aylik hamileyim ve 2 haftadir kanamam var, simisyah öyle asiri degil ama bezime geliyor afedersiniz wc ye gittimi beze sürdümmü kahverengi pembemsi gibi tuhaf bir kan ve bazen sümük gibi geliyor...
doktorum olur dedi bulamiyoruz niye böyle diye, bebis iyi, hastanedeki 3 doktorda muane etti kan testi idrar tesi yaptilar hersey cok iyi bebis iyi 100 de 70 oglan dedi, cok hareketli dedi...
ama benim düsüncem niye kanama oluyorum okadar istirahat ediyorum, ne is yapiyorum ne birsey:(
doktorum her ihtimale karsi Utrogest ve magnesium verla ilaci verdi sabah öglen aksam 2 ser tane iciyorum, ve azalma yok aynen devam...sizlerde böyle bir durum ile karsi karsiya kaldinizmi???
Kafama cok takiyorum annem, kizim hamile kadin adet olur dedi, istirahat et, bazilari cok kan görürmüs...mesela benim ilk hamileligim de hic kan görmedim, ikinci hamileligimde nisanda 2 aylikken bebisimi kaybettim orda kipkirmizi kan ve parcalar geliyordu, simdi allahim bir daha nasip etti, 4 alyik hamisim, hatta 17 haftasina girdim;) ama kan var koyu, doktorum koyu renkde ise korkma dedi, eski kan akiyor dedi, taze kan ise hemen hastaneye gel dedi....sizler tecrübeleriniz nedir???

geçmiş olsun tatlım.8 haftalıkken ben de dediğinin aynısını yaşamıştım.Progestan kullanmıştım 2 ay.Çok şükür atlattık.Doktorunun dediği gibi ve benim de bildiğim kadarıyla koyu gelen kandan korkma açık pembe tehlike işareti.Bazı hamileliklerde oluyor böyle kanamalar moralini sakın bozma bak doktorun da kontrol etmiş.Kafana takıp da bebeğini de kendini de üzme.Sen fırsat buldukça sırtüstü yat.Hamile olduğunu adet olduğu için anlamayıp 6.-7. ayda öğrenenler var.Her insanda aynı olmuyor hamilelik süreci.9 ay boyunca düzenli adet olanlar da oluyor.

cok sagol canim ama benim ki hic durmak bilmedi iki haftadir sürüyor hemen hemen:(
ve dün aksam cok kanamam oldu bir anda sim siyah, birde bu sabah, korkdum diyorum acaba yine hastaneyemi gitsem ama onlarda yat uzan demekden baska birsey demiyorlar, yatirsalar benide yatip uzaniyorum:(

arkadaşım aynı durumu ben de yaşadım.16 haftalıkken tam 17 gün süren kanamam oldu.sürekli yattım.sadece wc ye kalkıyordum.her işi eşim yaptı.şükür atlattım şu an 28 haftalık oldum.ama ben de hala çok korkuyorum.umarım rabbim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.dua edelim birbirimize...

arkadaşım aynı durumu ben de yaşadım.16 haftalıkken tam 17 gün süren kanamam oldu.sürekli yattım.sadece wc ye kalkıyordum.her işi eşim yaptı.şükür atlattım şu an 28 haftalık oldum.ama ben de hala çok korkuyorum.umarım rabbim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.dua edelim birbirimize...

ebrar kardesim allahim yardimcimiz olsun, rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah...
sendede söyle oluyormu, meslea dün bende yarim gün boyu hic kan gelmedi aksam yaticam bir bakdim yine bir kac damla siyah kahverengimsi kan geldi....
bu sabah kalkdim sanki dersin ayni devam hic kesilmedi:( allahdan koyu renkde kan taze kan olsa korkulucak...
senin kanamalarin devamlimi akdi yoksa gün araliklimi, mesela bir gün vardi iki gün yokdu? benim iki haftadir devamli akiyor, arada bir 4-5 saat birsey yok, sonra yine basliyor....nette cok arastirdim Kämatom olabilir plazenta previa olabilir yaziyor ama bende hic öyle birsey demedi, doktorum? sana öyle bir teshis konuldumu? sende ilacc kulaniyormusun?
birde bebisin cinsiyeti bellimi;)

cok sagol canim ama benim ki hic durmak bilmedi iki haftadir sürüyor hemen hemen:(
ve dün aksam cok kanamam oldu bir anda sim siyah, birde bu sabah, korkdum diyorum acaba yine hastaneyemi gitsem ama onlarda yat uzan demekden baska birsey demiyorlar, yatirsalar benide yatip uzaniyorum:(

Sakın ayakta gezınme ayakta durma benım aynı durumum vardı senı korkutmak ıstemem ama ben bebegımı kaybettim ayakta fazla durduğum ıcın

ebrar kardesim allahim yardimcimiz olsun, rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah...
sendede söyle oluyormu, meslea dün bende yarim gün boyu hic kan gelmedi aksam yaticam bir bakdim yine bir kac damla siyah kahverengimsi kan geldi....
bu sabah kalkdim sanki dersin ayni devam hic kesilmedi:( allahdan koyu renkde kan taze kan olsa korkulucak...
senin kanamalarin devamlimi akdi yoksa gün araliklimi, mesela bir gün vardi iki gün yokdu? benim iki haftadir devamli akiyor, arada bir 4-5 saat birsey yok, sonra yine basliyor....nette cok arastirdim Kämatom olabilir plazenta previa olabilir yaziyor ama bende hic öyle birsey demedi, doktorum? sana öyle bir teshis konuldumu? sende ilacc kulaniyormusun?
birde bebisin cinsiyeti bellimi;)

evet canım bende de aynıydı.ara ara oluyordu.gün aralıklı değildi.devamlı 17 gün oldu.ama son günlerde çok azalmıştı.yani gün içinde 4-5 saat aralıklıydı.bana da bir teşhis konmadı.ultrasonda kanama alanı var dendi.ama bebek sağlıklıydı çok şükür.şu an kanama alanı yokmuş.5 er gün arayla iğne vuruldum.bebişim kız bu arada:)hiç korkma ve dinlen.ayrıca bol bol dua et.Allah'a emanet ol...

ebrar canim, ben dün doktoruma gittim, ve yine birsey bulamadi, kanama alanida bulamadi, sadece dedigi kan degerlerim cok iyi ve cok fazla kanim varmis onu vücud atiyormus....
bazi insanin kani olmaz ilac kullanir benimki cok atiyor vücud...bebisim saglikli alahin izniyle, bana söyle dedi doktor istirahatini et ama hareketi bos birakma dedi, arada yürü günde bir cesit evin isini yap, yoksa vücud alisir böyle hamileligin gecer dedi....birde 21 haftalik iken özel bir doktora yolladi bakacaklar cocukda birsey varmi diye, kanam onada isaret oluyormus:( hayirlisi allahdan allahim yavrularimizi bize nasip etsin! bu arada hamileligin boyunca kac kilo aldin? ben igne serumlardan dolayi bayagi aldim:(
62 kilo ile basladim, simdi 4 alyik hamisim ve yemegime asiri dikkat ediyorum ve simdiden 4 kilo aldim:(

Günaydın kizlar bende 6haftaliga girdim doktorum bebegin kalbi atmiyo dedi bende baska dokt. Gittim oda bekle dedi. Suan simsiyah kanama bendede var ara oluyo kahve telvesi gibi ama bu gece resmen komur siyahi gelmis bide kotu ruya gordum igce umidimi kaybettim:-( bugun dok. Randevum var bakalim ne dicek

Back
X