4 aylık kızım mama yemiyor

fatsalihaticegs

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
17
1
31
kızım iki bucuk kilo dogdu ve gogus ucum olmadıgı icin beni emmedi baya ugrastık ama emmedi silikon ucla werdik emmeye basladı 2 ay emdi sonra emmeyi bıraktı ne kadar zorlasak da emmedi ac kalınca mecbur mama werdim ilk zamanlar 2 saatte bi weriyordum sonra yememeye basladı 3 saate cıkardım ama simdi de yemiyor uyuyunca veriyorum yiyor ama uyanıkken yemiyor her zamanda uyurken yakalayamıyorum sizce normal mi bu kadar gec yemesi ?

baska mamalar deneyın
dr gıdın tahlıl yapsınlar
3 saatte bır yıyorsa bana gore sık bıle, tombalak olur cıkar

Sütünü sağıp biberonla vermeyi denedinmi?
Mamayı değiştir belki tadını begenmiyodur 3saat Aralık gayet normal benim 41gümlük oğlum 5-6 saat emmediği oluyor Dr normal diyor çünkü düzenli kilo alıyor.senin Bebeğin kilo alımı ile ilgili Dr sorun yok diyoda Sıkma Can'ını aç olsalar inşetirlerdi evi

hanımefendiciğim göğüs ucu çıkaran kremler vardı hiç alıp denediniz mi?
bebeğiniz mamasını sevmemiş olabilir...değişik mamalarla deneme yanılma yöntemini bir deneseniz..
bebeğiniz emmiyorsa bile göğüs pompaları özellikle elektrikli olanlarla uzun süre sütünüzü çıkarabilirsiniz bebeğinize biberonla kendi sütünüzü verebilirsiniz..
en olmadık bir alerji testine tabi tutulsun bebekte reflü olabilir ya da mamadaki maddelere alerjisi olabilir..daha çok küçük o :KK66:

X