Bebek Beslenmesi 4 aylık kızım sürekli uyuyorrr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuanacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
34
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar 4 aylık kızım var sürekli uyumak istiyor ve kendi kendine de uyumuyor sürekli sallanacak ve uyuyacak.eğer yapmazsak ağlamaya başlıyor ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin

su anda anne adayıyım cok fazzla bısey dıyemıcem ama benım bıldıgım ilk aylarda zaten bebekler uyur..ama sallamaya alısması ıyı olmamıs..ağlamasını ve huzursuzlugunu duymamazlıktan görmemezlıkten gelebılırsen kendı kendıne uyamaya alısabılır ınsallahh

ay ne guzel iste daha ne istiyorsunuz :)
benim kizim 40 i ciktiktan sonra aksam 8 sabah 8 uyumaya basladi. su an 16 aylik saat 9 dedimi yatakta sabah 9-10 gibi uyanir.
ben de tam 15 ay ayagimda salladim son biraydir kendiliginden uyumayi ogrendi sutunu icip yatagina koyuyorum uyuyor.
tavsiyem sallama sakin ayaginda.
koy yatagina agladigi surece git yanina saclarini oksa ama sakin bikip usanip sallama.
gor bak nasil misil misil uyuyor.
ha sizi supheye sokan bi saglik sorunu oldugunu dusunuyorsaniz mutlaka dr a sorun
allah yavrunuzu size bagislasin.

oy oy oy allah bağışlasın, o ne güzeldir şimdi, benim için o körpecik yanaklardan bi öpücük alın lütfen bebek sevmeyeli epey zaman oldu konuyu görünce yazmadan edemedim. anne olmadığım için 4 aylık bebeğin uyku sıklığını çok iyi bilmiyorum ama çok küçük bebekler günün büyük bölümünü uykuyla geçiriyorlar. çevremde büyüdüğüne şahit olduğum onca bebeği de inanın şuan hatırlamakta zorlanıyorum kaç saat uyudukları aklımda kalmadı en sağlılık bilgiyi doktorundan alacağınızı düşünüyorum. mutlaka danışın ! arkadaşların da dediği gibi sallanmaya alışması kötü olmuş cimcime daha şimdiden alışkanlıklar kazanıyor yerim ben onu

valla ben de 1 yaşıma kadar hep uyumuşum... annem arada burnumu sıkarmıs mamamı verirmişi hoppp devammmm ... :) eminşm doktor kontrollerine goturuyorsundur. bir problem olmadıgı sürece bırak uyusun ne guzel işte.. sonra ayaklanınca gözünün içine bakıcaksın 2 dk uyusa diye

Konu içeriği nedeniyle "Bebek bakımı ve beslenmesi" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…