• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik dışı babasını bilmedigim doğacak bebegi evlatlık vermek istiyorum çünkü bakacak durumum kalacak evim yok düzgün bi hayatım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Alkolü, uyuşturucuyu bulabilen birinin sosyal hizmetleri bilmiyor oluşu da bir garip.
Zavallı bebek.

Daha hiç hastane kontrolüne gitmedimm
Sizin amacınız ne?
İnsanları kandırmaya utanmıyorsunuz anladık. Bu kaçıncı konu?
Acilen psikiyatrik tedavi görün.
Hanımlar boşuna üzülmeyin bariz bir şekilde troll bir üye. Aynı konuları açıp açıp duruyor. İnandırıcı değil.

Madem istemiyorsun bakacak yetkinliğin yok niye sevişiyorsun? veya niye korunmuyorsun?
Üstelik hiç doktora gitmemişsin şaka gibi
Önce doktora git,sonra tarayıcıdan nasıl veriliyor bak!

Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Gecen haftalarda konu acan uyusturucu bagimlisi cocuk annesin sen muhtemelen.

Hic takipli olmadigin icin, gebe olarak kaydin yokturda, eger herhangi bir sekilde muayeneye gidemiyorsan dogum basladiginda (agrilarim var diyorsun belkide dogum basladi) acile gidersen eger ilgilenmek zorundalar, kanunlar dogumu baslamis bir kadını sosyal guvencesi olsun olmasin hastanenin geri ceviremeyecegini soyluyor.

Doguma seni hazirlarlarken ilgilenen ebeye durumunu anlat, hastanenin sosyal hizmetler görevlisi ile hallederler onlar.

Acim var diyorsun, bi anlat nasil bi aci, suyun gelmis olabilir mi? Tam olarak son adet tarihini biliyor musun?

Alkolü, uyuşturucuyu bulabilen birinin sosyal hizmetleri bilmiyor oluşu da bir garip.
Zavallı bebek.
Sanırım buradan birileri çıkıp bana ver diyecek diye bekliyor m kimbilir kaç siteye konu açtı iyi mi kötü mü verecek çocuğu
Konu sahibi biraz vicdan varsa sosyal hizmetlere verirsin çocuğu böyle saçma sapan yasal olmayan yoldan sapik mi degil mi bilmediğin birune vermezsin

Şimdiye kadar kontrole gittiğinizde söylemediniz mi dra?Aman böyle düşünceniz varsa sosyal hizmetleri arayın onlar yardımcı olur.Dogum etmeden ara muhakkak.Allah korusun duyduklarimız...😑

Bu kaçıncı konu acısın ya her seferinde aynı soruyu soruyorsun her seferinde aynı cevaplar geliyor sosyal hizmetlere vereceksin ya da doğum yaptığın hastanedeki yetkililerle konusacaksın! Gerçekten ya linç yemekten hoşlanıyorsun ya da bebeği satmak falan istiyorsun başka açıklaması yok çünkü bu kadar kötü bir konuyu 30 kere açmanın!

Sizin amacınız ne?
İnsanları kandırmaya utanmıyorsunuz anladık. Bu kaçıncı konu?
Acilen psikiyatrik tedavi görün.
Hanımlar boşuna üzülmeyin bariz bir şekilde troll bir üye. Aynı konuları açıp açıp duruyor. İnandırıcı değil.
Bence çocuğu alacak birini arıyor burda. Biz akıl verip duruyoruz ama ona müşteri lazım akıl değil.

Bence çocuğu alacak birini arıyor burda. Biz akıl verip duruyoruz ama ona müşteri lazım akıl değil.
Hiç doktora gitmedim demesi inandırıcı gelmedi bana.
9 ay boyunca hastane kaydı olmasın diye doktora gitmeyip ne kendi sağlığını ne de bebeğinkini önemseyen biri, önceki konularında devlet hastanesinde doğuracağını söylemezdi diye düşünüyorum.

Eski
Hiç doktora gitmedim demesi inandırıcı gelmedi bana.
9 ay boyunca hastane kaydı olmasın diye doktora gitmeyip ne kendi sağlığını ne de bebeğinkini önemseyen biri, önceki konularında devlet hastanesinde doğuracağını söylemezdi diye düşünüyorum.
Ya gerçekten gitmedi yada burdakiler hastaneye çocuğu vermek istediğini söyle dedikleri için gitmiyorum diyor.

Arkadaslar kiz uyuşturucu bagimlisi, siz niye normal bir insanin tepkilerini bekliyorsunuz bir bagimlidan, bunu bana biri anlatabilir mi Allah askina? Tabiki sacma sapan davranacak, sagligini ya da bebegin sagligini düşünmeden hareket edecek, ya da burada actigi basligi tekrar tekrar acacak, cunku akli yerinde degil.

Normal mi hayir, dogru mu hayir ama gercek bu.

Arkadaslar kiz uyuşturucu bagimlisi, siz niye normal bir insanin tepkilerini bekliyorsunuz bir bagimlidan, bunu bana biri anlatabilir mi Allah askina? Tabiki sacma sapan davranacak, sagligini ya da bebegin sagligini düşünmeden hareket edecek, ya da burada actigi basligi tekrar tekrar acacak, cunku akli yerinde degil.

Normal mi hayir, dogru mu hayir ama gercek bu.
Tamam da napalım şimdi 4 tane konu açmış hepsinde aynı tavsiyeler verilmiş hala açıyor ee ben burdan ona napabilirim başka

Bağımlı olan kişi misiniz siz

Burda konu açmayı bırakın doktora gidin mantıklı da düşünemiyorsunuz
Bebeğin durumu nasıl hiç bilmiyorsunuz

İnşallah güzel bir aileye düşer ne diyelim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X