- 23 Ağustos 2012
- 51.340
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.015
- 898
- Konu Sahibi yarenseyret_
Sen nerde yasiyorsun peki konu sahibesi, neden madde kullaniyorsun? Her seyden once sen devlete siginmalisin bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alkolü, uyuşturucuyu bulabilen birinin sosyal hizmetleri bilmiyor oluşu da bir garip.Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Sizin amacınız ne?Daha hiç hastane kontrolüne gitmedimm
Gecen haftalarda konu acan uyusturucu bagimlisi cocuk annesin sen muhtemelen.Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Sanırım buradan birileri çıkıp bana ver diyecek diye bekliyor m kimbilir kaç siteye konu açtı iyi mi kötü mü verecek çocuğuAlkolü, uyuşturucuyu bulabilen birinin sosyal hizmetleri bilmiyor oluşu da bir garip.
Zavallı bebek.
Şimdiye kadar kontrole gittiğinizde söylemediniz mi dra?Aman böyle düşünceniz varsa sosyal hizmetleri arayın onlar yardımcı olur.Dogum etmeden ara muhakkak.Allah korusun duyduklarimız...Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Bence çocuğu alacak birini arıyor burda. Biz akıl verip duruyoruz ama ona müşteri lazım akıl değil.Sizin amacınız ne?
İnsanları kandırmaya utanmıyorsunuz anladık. Bu kaçıncı konu?
Acilen psikiyatrik tedavi görün.
Hanımlar boşuna üzülmeyin bariz bir şekilde troll bir üye. Aynı konuları açıp açıp duruyor. İnandırıcı değil.
Hiç doktora gitmedim demesi inandırıcı gelmedi bana.Bence çocuğu alacak birini arıyor burda. Biz akıl verip duruyoruz ama ona müşteri lazım akıl değil.
Ya gerçekten gitmedi yada burdakiler hastaneye çocuğu vermek istediğini söyle dedikleri için gitmiyorum diyor.Hiç doktora gitmedim demesi inandırıcı gelmedi bana.
9 ay boyunca hastane kaydı olmasın diye doktora gitmeyip ne kendi sağlığını ne de bebeğinkini önemseyen biri, önceki konularında devlet hastanesinde doğuracağını söylemezdi diye düşünüyorum.
Nasıl gitmediniz etrafınızdaki insanlar da mı bunu fark etmedi. Bir an önce hasteneye gidin ya size yada bebeğe bişey olabilir .Daha hiç hastane kontrolüne gitmedimm
Tamam da napalım şimdi 4 tane konu açmış hepsinde aynı tavsiyeler verilmiş hala açıyor ee ben burdan ona napabilirim başkaArkadaslar kiz uyuşturucu bagimlisi, siz niye normal bir insanin tepkilerini bekliyorsunuz bir bagimlidan, bunu bana biri anlatabilir mi Allah askina? Tabiki sacma sapan davranacak, sagligini ya da bebegin sagligini düşünmeden hareket edecek, ya da burada actigi basligi tekrar tekrar acacak, cunku akli yerinde degil.
Normal mi hayir, dogru mu hayir ama gercek bu.
Bibim ben tavsiye verenlere demiyorum zaten, bu uyeden mantikli hareketler bekleyenlere sasiriyorum hepsi bu.Tamam da napalım şimdi 4 tane konu açmış hepsinde aynı tavsiyeler verilmiş hala açıyor ee ben burdan ona napabilirim başka