Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik dışı babasını bilmedigim doğacak bebegi evlatlık vermek istiyorum çünkü bakacak durumum kalacak evim yok düzgün bi hayatım yok
Bebeği kayıt dışı birilerine vermek istiyor doğum girişi olsun istemiyor bu belli ondan buralarda cebelleşiyor yoksa sosyal hizmetleri falan tabiki biliyordur.
Konu sahibi hiç doktor kontrolüne de gitmemiş, bebekte bir anomali varsa doğumda doktorlara da sürpriz olacak. Ki inşallah hastanede yapar doğumu, bana hiç ümit vermiyor ama umarım kendi sağlığını da düşünerek en azından bu kadarını yapar.
Ben zaten anlamıyorum, millet gözünün içine bakıyor hamilelik sürecinin ama hastanelerde ölümden dönüyor, bu şekilde evde doğuranlar pat diye komplikasyonsuz doğuruveriyor.
Bebeği kayıt dışı birilerine vermek istiyor doğum girişi olsun istemiyor bu belli ondan buralarda cebelleşiyor yoksa sosyal hizmetleri falan tabiki biliyordur.