Çocuk Hastalıkları 4 AYLIK OĞLUM İSHALLLLL ;((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ayaz6216

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
17
1
1
27
4 aylık bebeğim 2 gündür ishal yemesi güzel ama eridi bitti sanki doktor ilaç verdi ama fayda yok napcağımı şaşırdım bana yardım edin nolur ya tecrübeli anneler oğlumun yanakları çöktü kuzumun ya

4 aylık bebeğim 2 gündür ishal yemesi güzel ama eridi bitti sanki doktor ilaç verdi ama fayda yok napcağımı şaşırdım bana yardım edin nolur ya tecrübeli anneler oğlumun yanakları çöktü kuzumun ya

Geçmiş olsun
Hangi ilacı kullandınız

Biogaia damla kullanmıştık biz ve antibiyotik. Yaklasik 1 hafta 10 günde falan ancak düzeldik. Bol bol su icirin. Emziriyorsanız cok sık emzirin doktor size bunu zaten söylemistir. Geçmis olsun.

Patates haşlayıp ezip ufak ufak yedirin. İshalde çok bişey yapılmıyor maalesef. Belki diş cikartiyordur. Ayrıca netten arastirip bitki çayları icirin, susuz kalmasin bünyesi

Suda veriyorum ama 2 gündür aynı bi değişme yok kaka tahlilimiz temiz

Mama kullanıyoruz biogai verdi doktor tahliller temiz :KK43:
O zaman kendinize çok sıkıntı yapmayın. Tahliller temizse eğer doktorun ilacına devam edin. Kesmeyin. Bebeğiniz çok küçük daha. Üşütmüştür belki diş evresidir. Benim kızım rota virüsü kapmıştı tabiki tahlillerde çıktı. Ama sizde tahliller temizmiş çok şükür. Bol bol emzirin. Suyu ihmal etmeyin. Bitki çayı vermeyin. Çok küçük daha.

Mama kullanıyoruz biogai verdi doktor tahliller temiz :KK43:
Neden emzirmiyorsunuz?
Sütüm yok derseniz, emdikçe gelir..

Anne sütü almayan bebekler böyle daha sık hastalanıyor malesef..

Hala çok geç değil, göğüslerinizi pompalayarak süt miktarını arttırabilirsiniz..
Hiç olmazsa günde 30 cc anne sütü almasını sağlamaya çalışın..
Geçmiş olsun..

Oğlum kendisi içmedi göğüs ucumda olmadığında tutmadı sezeryan olduğum için de 1 hafta sütüm gelmedi sağa sağa verebildiğim kadar verdim

Oğlum kendisi içmedi göğüs ucumda olmadığında tutmadı sezeryan olduğum için de 1 hafta sütüm gelmedi sağa sağa verebildiğim kadar verdim
Benimde göğsümün ucu yoktu oğlum tutamamıştı, tam 5 ay meme ucuyla emzirdim, sonra normal şekilde devam ettim..
Maksadım eleştirmek değil yanlış anlama, fikir üretiyorum..
Meme ucuyla tekrar deneyebilirsin..

Kullandım çeşit çeşit meme uçları şırıngalar la çektim zeytin yağlarıyla oynadım olmadı pompalarla çıkartmaya çalıştım çıkmadı eşim o sıra askere gitti üzüntüden sütüm gitti oğlum emmeyincede üzüldüm onunda etkisi oldu sağarak verdim 1 ay

Büyük ihtimal kullandığınız mama ishal yapmıştır geçmiş olsun

Bebeginizi sıvı kaybı yaşadığını unutmayin. Kaybettigi sıvıyı yerine koymaya çabalayin bebekler ve cocuklar sıvı kaybına bizden daha duyarlı.. hekiminize de danisabilirsiniz ne yapabileceginizi

Back
X