Bebek Beslenmesi 4 aylık oğlum yüksek yastıkta uyumak istiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

neesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
82
2
86
Mardin
bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını istediğim bir sorum var benim oğlum henüz 4 ay 8 günlük uyurken ve oynarken kendi yastığında yatmıyor biraz daha yüksek bir yastık istiyor bende onu hafif yüksek olan içi elyaf dolu bir yastığa yatırıyorum.acaba bu yaptığım bebeğime zarar verir mi ?

vallah canım bize dr.umuz 1 yaşına kadar yastık kesinlikle yasak mümkünse 2 yaşına kadar kullanmayın demişti. Boyun ve sırt gelişimi için düz yatması gerekiyor diye biliyorum. Zaten ben korkarım yastıkta yatırmaya kızım uyurken çok dönüyor kafasını yastığın altına sokabilir allah korusun o yüzden 2 yaşına kadar kullanmıcam
Anlamadığım konu bebeğinin daha yüksek yastıkda yatmak istediğini nasıl anliyorsun? 4 aylık bir bebek yastığin eksikliğini yada yüksek alçak olup olmasını nerden anlar?

Ben hasta diye 5 gündür kullanıyorum geniz akıntısı var çünkü. Ama tedirginim açıkçası çünkü 1 yaşına kadar yastık önerilmiyor. Bence kullanma tatlım.

valla bende kizima yastik kullaniyorum. ama ne doktorlardan nede baskasindan boyle bisey duymamistim.
ogrendim cok iyi oldu. tesekkurler

bebeğim 3 aylıkken bende yastık kullanmıyordum.ama 4.ayını tamamlayıpta geniz akıntısı ve hırıltısı başlayınca yastık kullanmak zorunda kaldık.şimdi ise oldukça hareketlendi ve mekik çeker gibi ayaklarını tutup sürekli kafasını kaldırıyor anlayacağınız düz zeminde durmuyor ve sürekli ağlıyor.ama hafif yüksek ve geniş bir yastığa yatırınca susuyor ve kendi kendine oynamaya başlıyor .durum böyle olunca bende böyle bir yastıkta uyumak istediği kanaatine varmıştım ama artık yatırmamaya dikkat edeceğim.paylaşımlarınız için teşekkür ederim sağolun.

Back
X