yaa bende süt içiyorum ama doktorun verdiği ferrum ve megadyn ilaçlarını içmek hiç içimden gelmiyor hep unutuyorum
banada ilaç verdi doktor süt içemiyosan bu hapları iç diye valla ne yalan söylim ben çok kilo aldığım için o haplar kilo yapar diye içmiyorum :)) o yüzden süt içebilmek için sizin gibi arkadaşlarımdan bilgi topluyorum :)
kızlar ben napıcam süt içemiyorum ismini bile duyunca öğürüyorum.4 aylık oldum sütü ağzıma bile almadım doktoruma söyledim yoğurt filan yesem olmaz mı diye sütün yerini tutmazmış !!! benim gibi içemeyen var mı aranızda.nasıl içiyosunuz ??? nesguik katılırsa vitamin ölüyomuş bide
canım bebısın hayırlı olsun oncelıkle.bende hayatımda ıcmedım ıcmemede.ama hamılıkte cok onemlı.doktorum zorla dedı ama olmuyor.en sonunda ısmını hatılayamadım ama tarıf edeyım sana.
fıyatı 50cıvarında ıcınde 200tane falan vardı eczaneden aldım seker.kalsıyum ıhtıyacını karsılıyor.2tanesı bır bardak sut ayarında.ıkı cetıdı var meyvelı ve sade cıkolatalı.
doktorum kendısıde kullanıyormus sureklı. ılerkı yaslarda kalsıyuma ıhtıyac oldugu ıcın.
hatta muayene hanesınde brosurlerı vardı.ordan farkettım konu oyle acılmıstı.
eczaneye yada doktoruna sorup alabılırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?