MRB ARKADAŞLAR BENDE 15 HAFTALIK HAMİLEYİM VE BENDE SÜT İÇMİYORUM AMA YOĞURT,AYRAN,PEYNİR YİYORUM AYRANI ÇOK SEVİYORUM YETERLİMİ BİLMİYORUM.BEN UNUTUYORUM HEP İÇMEYİ :1no2: UMARIM HEPİMİZİN BEBİŞLERİ SAĞLICAKLA DOĞAR.
kızlar ben napıcam süt içemiyorum ismini bile duyunca öğürüyorum.4 aylık oldum sütü ağzıma bile almadım doktoruma söyledim yoğurt filan yesem olmaz mı diye sütün yerini tutmazmış !!! benim gibi içemeyen var mı aranızda.nasıl içiyosunuz ??? nesguik katılırsa vitamin ölüyomuş bide
kızlar ben napıcam süt içemiyorum ismini bile duyunca öğürüyorum.4 aylık oldum sütü ağzıma bile almadım doktoruma söyledim yoğurt filan yesem olmaz mı diye sütün yerini tutmazmış !!! benim gibi içemeyen var mı aranızda.nasıl içiyosunuz ??? nesguik katılırsa vitamin ölüyomuş bide
Süt içicem diye kasmanın anlamı yok süt hiç sevmem ayrıca bağırsaklarımı bozuyor dondurma bile yiyemem ben dr da hiççç kızmadı onun yerine yoğurt,ayran ve peynir tüketiyorum kesinlikle olur dedi dr neden ısrarla süt derler anlamam maşallah bebeğimde sağlıklı ve kilosuda şuan iyi 30 haftalık olduk :)
aynen canım yaa bende.ilacları gözümün önüne koyuyorum unutmayım diye ama yinede unutuyrm.ilk hamişligimde calışıyrdum saolsun arkadaşlar hep hatırlatıyrlardı.ama şimdi evdeyim.ancak akşam eşim işten gelince soruyr ozaman aklıma geliyr.napcaz bilmem.parmagımıza ipmi baglasak acaba. :)))))yaa bende süt içiyorum ama doktorun verdiği ferrum ve megadyn ilaçlarını içmek hiç içimden gelmiyor hep unutuyorum
ah canım ya ben normalde sütü hiiic sevmem kokusuna bile dayanamam.bende ilk hamileligimde sütü ilk aylarda ve meyveli olanlardan icmeye calıştım ama icemedim o bile miğdemi bulandırıyrdu.dr sordum alışırsın dedi ama yok alışamadım.calışıyrdum ozaman işyerinde yemekler sonrası zorla iciyrdum ama sonra dogru lavaboya.ben kasaplık yapıyrdum etten dahi midem bulanmadı ama sütten iyice nefret etmiştim.sonra bıraktım icmeyi.peynir ve yogurdu bol tükettim.ama bi zararınıda görmedim bırakmanın.tabi her bünye aynı degildir.şimdi yine hamileyim ve süt icmiyrum yani icemiyorum.kızlar ben napıcam süt içemiyorum ismini bile duyunca öğürüyorum.4 aylık oldum sütü ağzıma bile almadım doktoruma söyledim yoğurt filan yesem olmaz mı diye sütün yerini tutmazmış !!! benim gibi içemeyen var mı aranızda.nasıl içiyosunuz ??? nesguik katılırsa vitamin ölüyomuş bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?