4 BOYUTLU ULTRASON HAKKINDA

denis_34

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
409
41
298
benim gittiğim hastanede (ist.anadolu yakasındayım) 4 boyutlu ultrasonla bakılmıyor..bebeğimizin yüzünün kime benzedğini cok merak edıyoruz :) bildiginiz uygun ücretle bir yer var mı?

size ders vermek gibi bir amacım yoktur

bebek dogunca kırk gunde kırk kere değişir derler

bu kadar para vermenize gerek yok

çok şükür hamilesiniz ,

ders veremek gibi bir maksadım olsaydı sonunda bizde dua edin demezdim.

size ders vermek gibi bir amacım yoktur

bebek dogunca kırk gunde kırk kere değişir derler

bu kadar para vermenize gerek yok

çok şükür hamilesiniz ,

ders veremek gibi bir maksadım olsaydı sonunda bizde dua edin demezdim.[/QUOTE

sadece sorumun cevabında yardımcı olabileceksınız konusalım lutfen!!! ki cözdüm zaten

arkdaslar eger ıstanbulda veya istanbula yakın hamile arkdaslar varsa... radistanbul diye bir yer var detaylı ultrasona bakıyor 250 tl aynı zaman 4 boyutlu bebeğiniz görüntüleri resim halınde veriliyor ve 2 kere de ücretsiz kontrol yaptırabiliyorsunuz...bilginiz olsun

arkdaslar eger ıstanbulda veya istanbula yakın hamile arkdaslar varsa... radistanbul diye bir yer var detaylı ultrasona bakıyor 250 tl aynı zaman 4 boyutlu bebeğiniz görüntüleri resim halınde veriliyor ve 2 kere de ücretsiz kontrol yaptırabiliyorsunuz...bilginiz olsun
bende tam sana bu yeri onericektim.kesinlikle cok guzel ilgililerde.hatta biraz fazla konusuyo dr :) bilmem sizde de oyle mi yapti.tam yuzunu gorebildiniz mi bebeginizin.?

bende tam sana bu yeri onericektim.kesinlikle cok guzel ilgililerde.hatta biraz fazla konusuyo dr :) bilmem sizde de oyle mi yapti.tam yuzunu gorebildiniz mi bebeginizin.?
Benim ki biraz daha güncel bir bilgi olacak .. Ben gittim ve benim tecrubem pek de iyi sonuçlanmadı. İnternetten araştırıp gitmiştim radistanbul'a. Fakat tam bir hayal kırıklığına uğradım. Doktor'un 30 yıllık tecrübesi olduğu ve 23 tane fotoğraf DVD verilecegi bana da söylendi. Ama söylenen sözler hiçte tutulmadi. İlk gittiğimde çok büyük umutlarla gitmiştim sonuçta ilk çocuğum en önemlisi sağlığını öğrenmek daha sonra da her anne gibi elimde bir hatıra kalmasını istiyordum,neyse gittim 15 dakika baktı raporun içine 4,5 tane hiçte kayda değer olmayan fotoğraf ekledi. İkinci gelmene renkli bakarız dedi ve ikinci gitmemede 2 D ile baktı yine goremedim cocugumu. Üçüncü kez randevu verdi herhalde artık bakar dedim fakat yine aynı bahaneler çocuğun pozisyonu uygun değil ne sanssizsin vs. Bu sefer de bakmazsa mutlaka bir cevap vereceğim diye dusundum. Ama o an uğraşmak istemedim ne değişecekti ki ? Verilen para zaten verildi,vaad edilenler olmadi. Birde bı fotoğraf çekmiş hiç birşey anlaşılmıyor dalga geçer gibi bunu babaya gösterirsin diyor. Böyle yaparak çok şey kaybettiler bir kuruluşta güven olması verilen sözlerin tutulmasi şart. Ben şimdi hiçbir soran kişiye orayı onermeyecegim. Veya ikinci,üçüncü çocuğumda orayı tercih etmeyeceğim. Neyse kısacası sizi insaAllah,masaAllah sözleriyle kandırmaya çalışan bir doktordan başkasını görmedim karşımda. Yine de tercih sizin ..

gec bır cevap ama yinede bilgi amaçlı cok konusan dediğin gibi hiç bir şekilde 4 kere gıttım maşallah maşallah :) dıye dıye yolluyor dogru duzgun hatıramız olmadı bende kımseye tavsıye etmem orayı

ÖNCELİĞİMİZ TABİİ Kİ SAĞLIKLI OLMASI BUNUN AKSİ DÜŞÜNEBİLİNİR Mİ? DERS VERMEYİ BIRAKIN ALLAH ASKINA !!!!
Canim neden kirici konusuyorsun o seni belkide geri tutmak icin bu sekilde yaklasti heycanlisin elbette merak ediyorsun ama kirici olma belki karsindaki seni uzsede senin iyligin icin seni telkin etmek icin bu sekilde yaklasti. Bende arkadasa katiliyorum supriz olsun sana hic gerek yok ki o paraya evladinin hayrina sadaka noliyetine bi hayir yap kuzum .

Back
X