- 23 Temmuz 2015
- 147
- 33
- 13
- Konu Sahibi Mervegediz
-
Doktorum sürekli aynı şeyleri söylüyor ilk ameliyatımdada aynı şeyleri söyledi ama 2. Yi oldum hala aynı şeyler devam ediyor 5 ay olucak hala aynıbence de ödemden kaynaklandıgı icindir veya verilen masajları yaptınmı canım? o kadar ameliyat masasına yatmıssın cok dikkat et bence hemen doktoruna danısmalısın
Şişlik çok fazla zaten ama ben eğriliği düşünüyorum eğri gibi ucu da düşük ben düz bi uç düşünüyordum uzun yani anlamadım tam amaHala şiş görünüyor önden biraz daha sabret uc en geç inen yer yandan güzel duruyor
İğneyi bilmiyorum ama iğneyle dolgu yapıp düzeltiyolarmış onu okumuştum çok çabuk ve kolay bi işlem oluyomuşŞişlik çok fazla zaten ama ben eğriliği düşünüyorum eğri gibi ucu da düşük ben düz bi uç düşünüyordum uzun yani anlamadım tam ama( iğne hakkında fikriniz var mı
öncelikle geçmiş olsun. burnun şiş görünüyor düzelir diye düşünüyorum şişlikler indikçeMerhaba benim 2. Ameliyatımın sonucu bu ilkinde de aynı sorunlar vardı eğrilik daha fazlaydı suan daha az napıcam bilmiyorum düzelir mi sizce zamanla ucu şişlikten mi o şekilde(( birde ödem için iğne yaptırsam mı ??
Başka bi kaç doktor zor olur dedi kendi doktorm kolay birşey yok dedi birde burnu doktorun biliyor falan dediler ne biliyim acayip kötü çok belli de olmuyor fotoda amaaynı doktora niye oldun ki başaramamış bi daha ona emanet etme kendini doktorun kim bu arada
Çok teşekkürler ama 5 ay oldu artık sanmıyorum çok bariz kemik yamukluğu givi elleyincede hissediyorm okadr kötüym kiöncelikle geçmiş olsun. burnun şiş görünüyor düzelir diye düşünüyorum şişlikler indikçe
Başka bi kaç doktor zor olur dedi kendi doktorm kolay birşey yok dedi birde burnu doktorun biliyor falan dediler ne biliyim acayip kötü çok belli de olmuyor fotoda ama[/QUOT
devlet hastanesi falan mı cnm yandan kötü durmuyo ama kalkık bi burun da değil kbb ci miydi ön çok net değil bu tarz bi sorun yaşasaydım ünlenmiş doktorlarda . ameliyatı mecbur olurdum devamlı göz önünde olan bi organımız doktorun özeldeyse para falan verdiysen köküne kadar da alırım o doktordan paramı
bence kafana takmamaya çalış hala burnun şiş başka doktora git eğer ilgilenmiyorsaYani çok barizzzdoktor hiç yardımcı olmuyor napıcam ben yaa ;((
Yahu cevap bile vermiyor bana napıcam bilemedimcanım bence çok kötü gözükmüyo, ödemden kaynaklanıyo olabilir. ama 2 ameliyattan sonra böyle bi sonuc almak üzücü tabi. :/
5 ayım dolucak neredeyse sanmıyorm düzeleceğiniUcu düşük değil ki.Ama sis olduğu bariz şu an ,biraz zamanin gecmesini bekleyin derim.
Korkuyorm artık kime gideceğimi bilmiyorumkibence kafana takmamaya çalış hala burnun şiş başka doktora git eğer ilgilenmiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?