4.gebelik ve sezaryan hakkında yardım edermisiniz lütfen

Kelebekkalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
41
3
86
Merhaba kızlar benim konum 4.hamileyim malesef ilk bebeğim doğumda öldü 2 bebeğim hayatta çok şükür küç0k olan bir yaşına girecek ve ben kazara hamile kalmışım şok oldum sindirmem uzum sürdü şöyle bir sıkıntım var herşey Allah 'ın taktiri ona elhamdülillah ama benim gebeliğin çok zor geçiyo sezaryan sonrası dikişlerim çok zor toparlamayı doktor bidaha olursa masada kalırsın dedi ben ne yapacağımı şaşırdım daha kontrole gitmedim

Kontrole gitmemezlik olur mu senin her günün kontrollü olması lazım sakın öyle bir rahatlık yapma. Ayrıca evet 3 sezeryan limit diyorlar ki benim kuzenimde ikinci çocuğu daha bebeyken yine hamile kalmıştı doktor zorlu bir süreç olacak dedi üçüde sezeryan çok şükür hiç bir sıkıntı yok ama çok ağır geçti en sonunda zaten bağlattı.
Bencehemen kontrole gitmelisn ayrıca eşinle görüşüp bağlatmalısın çünkü sana da yorucu tehlikeli bünyene kendine ... sen gidersen o bebişler ne olacak Allah korusun... mutlu mesut sağlıklı ömürler dilerim ama ihmal edilecek nir pozisyonda değilsin aman diyeyim

Merhaba kızlar benim konum 4.hamileyim malesef ilk bebeğim doğumda öldü 2 bebeğim hayatta çok şükür küç0k olan bir yaşına girecek ve ben kazara hamile kalmışım şok oldum sindirmem uzum sürdü şöyle bir sıkıntım var herşey Allah 'ın taktiri ona elhamdülillah ama benim gebeliğin çok zor geçiyo sezaryan sonrası dikişlerim çok zor toparlamayı doktor bidaha olursa masada kalırsın dedi ben ne yapacağımı şaşırdım daha kontrole gitmedim
Normal dogum yapabilirsiniz.

Nasıl olacak 4 sezaryan oldum daha 11 ay oldu sonuncusu
Muayeneye gidin o zaman sağlığınızı riske atacak bir durumsa kurtaj olun. Sorumlu oldugunuz bir aileniz var. Allah verdi almak olmaz gibi bir şeye kapılmayin. Normal olmuyor sezaryen olmuyorsa çare tek.

Kontrole gitmemezlik olur mu senin her günün kontrollü olması lazım sakın öyle bir rahatlık yapma. Ayrıca evet 3 sezeryan limit diyorlar ki benim kuzenimde ikinci çocuğu daha bebeyken yine hamile kalmıştı doktor zorlu bir süreç olacak dedi üçüde sezeryan çok şükür hiç bir sıkıntı yok ama çok ağır geçti en sonunda zaten bağlattı.
Bencehemen kontrole gitmelisn ayrıca eşinle görüşüp bağlatmalısın çünkü sana da yorucu tehlikeli bünyene kendine ... sen gidersen o bebişler ne olacak Allah korusun... mutlu mesut sağlıklı ömürler dilerim ama ihmal edilecek nir pozisyonda değilsin aman diyeyim
Sadece randevu kabul ediyolar pandemide dolayı bende günah dediler bağlamadım sonradan pişman oldum şu pandemi geçince başlatmayı düşünüyodum anca kendime gelmiştim zaten çok geç buldum randevuyu hergün bakıyorum erken bulunur mu diye yinede doktora gidince ne dicek merak ediyorum

Merhaba ben 3 gebelik için sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama 4. İçin bilemiyorum.Ben de yıllarca bebek hasreti çektim mart ayında bebeğimi kaybettim sezaryen olmak zorunda kaldım.5.ayda doktorumun izniyle tekrar hamile kaldım şükür ki.şu an 6.aydayım.Tabiki devamlı dikiş kontrolü yapılıyor.Senin 3 tane olduğu için risk vardır belki.

Merhaba ben 3 gebelik için sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama 4. İçin bilemiyorum.Ben de yıllarca bebek hasreti çektim mart ayında bebeğimi kaybettim sezaryen olmak zorunda kaldım.5.ayda doktorumun izniyle tekrar hamile kaldım şükür ki.şu an 6.aydayım.Tabiki devamlı dikiş kontrolü yapılıyor.Senin 3 tane olduğu için risk vardır belki.
Başın sağolsun çok zordur bilirim son sezaryana karnında sıvı toplandı biraz zor geçti

Neden böyle yorum yapıyorsun anlamadım
Sizce neden? Bir daha sezaryen dogum yaparsan olebilirsin diyen bir doktor karsisinda sizin korunma isini tamamen esinizin keyfine birakmaniz? Madem bu kadar riskli bir durumdasiniz tupleri baglatabilirdiniz, keza esiniz de. Hap, igne, prezervatif olayina hic girmiyorum bile herkesin malumu. Ama siz amaaaan bir sey olmaz zihniyetiyle hem kendi hayatinizi hem de cocuklarinizin gelecegini etkilemissiniz. Eminim siz bu cocugu da dogurursunuz

Sizce neden? Bir daha sezaryen dogum yaparsan olebilirsin diyen bir doktor karsisinda sizin korunma isini tamamen esinizin keyfine birakmaniz? Madem bu kadar riskli bir durumdasiniz tupleri baglatabilirdiniz, keza esiniz de. Hap, igne, prezervatif olayina hic girmiyorum bile herkesin malumu. Ama siz amaaaan bir sey olmaz zihniyetiyle hem kendi hayatinizi hem de cocuklarinizin gelecegini etkilemissiniz. Eminim siz bu cocugu da dogurursunuz
Bunu doğumda söyledi yani herşey için çok geçti nekadar önyargılı bi yazı yazmışsın sen duymadın galiba tüpleri bağlıyken spral takılyken gebe kalanları bazen yüce mevlam taktir ediyo tüm önlemine karşı sadece bu yöntemleri sen biliyosun yani eleştir diye değil şuan okadar karlıkkı kafam onun için yazıyorum

Hayatiniz yeni bir hamilelik ile tehlikeye girecekse ve siz bunu biliyorsaniz,
Ya cok iyi ve sıkı korunmaliydiniz.
Ya da tupleri baglatmaliydiniz.
Tupleri baglatmak gunah diyen güruh, sizin hayatinizi goz gore gore riske atmaniza ne diyor merak ettim?

Eger doktorunuz cok riskli derse kendi adiniza, aileniz icin bebegi aldirmayi dusunebilirsiniz.
Ki normalde kurtaja sonuna dek karsiyim ama annesiz kalacak 2 cocuk varsa bu durumda Allah korusun; en mantikli secenek gibi geliyor bana.

Ha doktorunuz "zor olur ama bir sekilde kontrolle, ilaclarla falan atlatirsiniz hamileligi" derse tabiki aldırmayın ancak bu seferr dogumda kesin! baglatin tuplerinizi.

Bu is sakaya gelmez.
Oyun degil.
4 sezeryan demek sizin caniniza yazik demek.
Evet hicbir korunma yontemi %100 korumuyor ama nedense icime geri cekilme ile korunuyordunuz gibi geldi. Eger oyleyse kafaniza sıkmışsınız..

Back
X