4.gebelik ve sezaryan hakkında yardım edermisiniz lütfen

Bunu doğumda söyledi yani herşey için çok geçti nekadar önyargılı bi yazı yazmışsın sen duymadın galiba tüpleri bağlıyken spral takılyken gebe kalanları bazen yüce mevlam taktir ediyo tüm önlemine karşı sadece bu yöntemleri sen biliyosun yani eleştir diye değil şuan okadar karlıkkı kafam onun için yazıyorum
Peki ben sizin anneniz miyim sizi teselli edecek cumleler yazayim? Hata etmissiniz iste onu soyluyorum. Dogumda duyunca baglatsaydiniz o zaman, ya da esiniz bir ara baglatsaydi mesela.
Gerci ben verecegim akli verdim. Onyargili da degilim, zira sizinle herhangi bir duygusal bagim yok. Hayat sizin

Sadece randevu kabul ediyolar pandemide dolayı bende günah dediler bağlamadım sonradan pişman oldum şu pandemi geçince başlatmayı düşünüyodum anca kendime gelmiştim zaten çok geç buldum randevuyu hergün bakıyorum erken bulunur mu diye yinede doktora gidince ne dicek merak ediyorum
Günahı mı varmış herşey günah o vakit kimseyi dinlemeyin bence. Herşeyin başı sizin sağlığınız sonra aileniz. Sanırım devlet hastanesi gittiğiniz akşam da kalıyordu çoğu doktorlar şu an pandemi de nasıl bilemiyorum ama

Hayatiniz yeni bir hamilelik ile tehlikeye girecekse ve siz bunu biliyorsaniz,
Ya cok iyi ve sıkı korunmaliydiniz.
Ya da tupleri baglatmaliydiniz.
Tupleri baglatmak gunah diyen güruh, sizin hayatinizi goz gore gore riske atmaniza ne diyor merak ettim?

Eger doktorunuz cok riskli derse kendi adiniza, aileniz icin bebegi aldirmayi dusunebilirsiniz.
Ki normalde kurtaja sonuna dek karsiyim ama annesiz kalacak 2 cocuk varsa bu durumda Allah korusun; en mantikli secenek gibi geliyor bana.

Ha doktorunuz "zor olur ama bir sekilde kontrolle, ilaclarla falan atlatirsiniz hamileligi" derse tabiki aldırmayın ancak bu seferr dogumda kesin! baglatin tuplerinizi.

Bu is sakaya gelmez.
Oyun degil.
4 sezeryan demek sizin caniniza yazik demek.
Evet hicbir korunma yontemi %100 korumuyor ama nedense icime geri cekilme ile korunuyordunuz gibi geldi. Eger oyleyse kafaniza sıkmışsınız..
Çok haklısın,kuzenimde geri çekilme ile üçüncü sezeryanı ile dünyaya bir bebiş getirdi ama bağlattı

İykide yokmuş ozaman cevap yazmaya zahmet etmişsin yorduk seni ameliyatın sonunda derken nasılda akıl edemedim hay allah doğumdan sonra iyleştim bağlarıyım dedim pandemi girdi tüm ameliyatlar iptal oldu
Peki ben sizin anneniz miyim sizi teselli edecek cumleler yazayim? Hata etmissiniz iste onu soyluyorum. Dogumda duyunca baglatsaydiniz o zaman, ya da esiniz bir ara baglatsaydi mesela.
Gerci ben verecegim akli verdim. Onyargili da degilim, zira sizinle herhangi bir duygusal bagim yok. Hayat sizin

Çok haklısın,kuzenimde geri çekilme ile üçüncü sezeryanı ile dünyaya bir bebiş getirdi ama bağlattı
Cunku hicbir korunma yontemi aslimda tam olarak korumazken geri cekilmenin koruyacagini sanmak gercekten gulunc..

Ben de bu hataya dusup hamile kalmistim 3. Kez.
Bu hataya dusen biri olarak yaziyorum.

Zaten hali hazirda 2 cocugum vardi acik konusayim istemiyordum ve sezeryan olmustum iki cocugumda da; doktorum 3. Olacak olmasina ragmen kizmisti bana..
Sonra ne mi oldu?
Dusuk ve kurtajla sonuclandi.
Olan psikolojime, bedenime oldu.
Dogru duzgun korunsaydim bunlar olmazdi dimi?

Allah isteyene versin ama hicbir kadin da goz gore gore kendini riske atmasin.

Ya zaten doktora gitmedim daha yani randevu yüzünden bulamıyorum özelde bile zaten doktor derse olmaz falan mecburen aldırırım heralde arkamda öksüz bırakacak kadar gerizekalı değilim ayrıca başıma ne geleceğimi bilemeyiz yolda yürürken bile ölüm oluyo

İykide yokmuş ozaman cevap yazmaya zahmet etmişsin yorduk seni ameliyatın sonunda derken nasılda akıl edemedim hay allah doğumdan sonra iyleştim bağlarıyım dedim pandemi girdi tüm ameliyatlar iptal oldu
Dogumun sonunda soyledigi benim icime dogamaz heralde, e yaninizda da olmadigima gore. Yani onemli olan ne zaman soyledigi de degil aslinda, sizin bunu bile bile gereken onlemleri almamis olmaniz. Sizin gibi riskli bir durum yokken bile geri cekilme yontemi dogru ve saglikli degil diyorum, siz bana dr dogumun sonunda soyledi diyorsunuz 🤦🏼‍♀️
Ustelik ben size siz diye hitap ederken siz bana sen diye hitap etmeyin lutfen. Genel gorgu kurallarini size ben ogretecek degilim

Dogumun sonunda soyledigi benim icime dogamaz heralde, e yaninizda da olmadigima gore. Yani onemli olan ne zaman soyledigi de degil aslinda, sizin bunu bile bile gereken onlemleri almamis olmaniz. Sizin gibi riskli bir durum yokken bile geri cekilme yontemi dogru ve saglikli degil diyorum, siz bana dr dogumun sonunda soyledi diyorsunuz 🤦🏼‍♀️
Ustelik ben size siz diye hitap ederken siz bana sen diye hitap etmeyin lutfen. Genel gorgu kurallarini size ben ogretecek degilim
😂😂😂😂sen

Tek tek alıntı yapmayayım dedim,
İlk kızıma doğum yaptıran sevgili doktorum şu an Almanya da ve bana ikiden sonrası sezeryan da her zaman bir risk olduğunu söylerdi. Ayrıca spiral takmamı kendi vücudum açısından da tavsiye etmedi mesela teklifi yaptı oturduk değerlendirdik beni tanıdığı için çok hareketli ve tek başıma ağır iş bile olsa yaptığımı bildiği için(örn kendi başıma koltuk yeri değiştiririm gibi) önermedi ileri de bağlatmayı düşünebilirsin ve prezervatif kullanmamı her zaman söyledi. Sezeryandan sonra tahmini toparlanma süresi 2 yıl diye biliyorum,elaleme göre herşey günlük gülistanlık yaparsın aldıramazsın vs. Her şeyimiz Allah'a kalmış doktorundan emin olmalısın öncelikle çünkü cidden risk pozisyonunda isen illa devlet illaözel olacak şartı değil doktor doktor doktor en önemlisi. Kanımca da kendi fikrimce devlet hastanelerinde riskli herhangi bir acil durumda doktorun değişeceğinden özel bir hastahane den mi doktor araştırsan diyorum ki acaba 🤔 en azından sürekli iletişim halinde olabilirsin. Çoğu devlet hstanelerinde de bu şekil hastasınla yakın olan doğumunu yaptıran var ama malum şu covid belasından herşey karmançorman. Bir de nasip tabi inşallah sağ salim bir hamileliğin olur dünyaya küçük mercimek gelir ama su süreçte cidden boşbeleş atıp tutan insanları dinleme. Şu anda konuna yazan sevgili arkadaşlar bile senin iyiliğin için ister alın ister alınma yazıyor. İnan acımasız yorumlar her zaman güçlü teşhislerdir. Sakın alınma.

Back
X