Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aaa ne kad a r güzel ikiside tutunmus yavruların cok sevindim allah tamamina erdirsin arkadasim benim tahlil pazartesi daha sen 10. Gun mu yaptın testi belirti olmusmuydu bide dondurulmus embriyomuydu
Ayyy annesi buz bebeklerin üşümez artik karninda:) insallah benim yavrularda benimle birliktelerdir. 7 aralik 10. Gun ne kaldiki teste( zaman tik tak tik tak
Ayyy annesi buz bebeklerin üşümez artik karninda:) insallah benim yavrularda benimle birliktelerdir. 7 aralik 10. Gun ne kaldiki teste( zaman tik tak tik tak
Hayırlı olsun Can'ım. Benim de dün transferim oldu 4. Gün embriyosu. 2 embriyo transfer edildi. Allah bana da güzel haberler almayı nasip eder inşallah.
kan testi gününe kadar bu siteye girme derim. kafanı başka şeylere ver müzik dinle ,elişi yap,işe git falan filan iş yapma sakın süpürme kendini zorlama iyi beslen dua et allah yardımcın olsun
kan testi gününe kadar bu siteye girme derim. kafanı başka şeylere ver müzik dinle ,elişi yap,işe git falan filan iş yapma sakın süpürme kendini zorlama iyi beslen dua et allah yardımcın olsun