4 gün geciktim test negatif tecrübelerinize ihtiyacım var

pembetost

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
10
3
16
28
Merhabalar bat 13 ekimdi 16 ekimde erken gebelik testi yaptım negatif. 13 ekimden bu yana günün belirli saatlerinde sadece peçeteye gelen kahverengi leke daha sonra beyaza dönüyor asla çamaşırıma bulaşmıyor o derece fazla değil. Kasıklarımda hafif minik ağrılar kesin olacağım diyorum ama günlerdir gelen giden yok adetlerim düzenlidir döngüm 29 30 gündür hep 3 senelik evliyim hiç bebek tecrübemiz olmadığı için yardımınıza ihityacım var. Gebelik olsa testte mutlaka çıkar mıydı negatifi gördüğüm için kan vermedim ne yapmalıyım sizce

Yani geç döllenme olabilir ozaman en az 10 gün süre verebilirsin ama doktorlar diyor ki, adet 1 hafta veya 10 gün gecikirse kan verin.

Bazen idrarda çıkıp kanda çıkmıyor yada tam tersi testte çıkmayıp kanda çıkabiliyor gebelik.

Takipte kal ama stresste gecikme yapar. Şimdi acaba diye diye kendini stresse sokuyosun geçiktikce gecikir geleceği varsada

Çok teşekkür ederim cevabınız için aslında bebek düşünmeye yeni başlamıştık ilk eşim muayeneye gitmişti ama ileri hareketliliği düşük çıkmıştı eşimin işinden dolayı zorlu bir süreçten geçince çocuk ve tedavi konusunu rafa kaldıralım bir süre demiştik gebelik olabileceğine imkan dahi vermemiştim eşimin test sonucundan dolayı. Hamile olurum kafasınada hiç girmemiştim ama böyle gecikincede dediğiniz gibi düşünmeden de edemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…