• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi :KK43: moralim çöktü resmen

o zaman birşey söyleme ve sermede ..
bu kadar basit..
sonra sorarlarsa da aa unutmuşum fırsat kalmadı zaten dersin.. bu zaten çenelerini kapar umarım..

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi :KK43: moralim çöktü resmen
Şimdi alttan alırsanız evliliğin onların saçma sapan baskılarıyla geçer. Tepkini gidermek zorundasın. Şimdi susarsan hep vereceksin. Disini çıkarmak zorundasın.
Çarşaf fln derlerse yatak alezimd var çarşafı da gerekirse atarım kime ne bizim yatak odamızda lütfen ozlelimize girmeyin de uyar.

kan kişinin her şeyini taşır vücuttaki hastalıkları vs bu yüzden tibbidir böyle saklanması sağlıklı değildir
ay yok benim kafa basmiyo
kan tabiki tibbi onu biliyoruz yani saklanmasiyla ne alaka tibbi olmasinin gercekten anlayamiyorum

Bezi görmek mi istiyorlar? Anlamadım ben. Eğer öyleyse kocanıza söyleyin canım böyle saçmalık mı olurmuş. Ama görücez demedilerse kullanıp yıkarsınız.

Lekesi çıkıyor :KK66:

Arap sabunu ile elde çamaşır yıkanan devirde değiliz .

Bir daha teklif etmezler zaten , yani herhalde etmezler , etmezler di mi ? :rolleyes:

Bez mez kullanmadık dersin olur biter.
Hatta eşine söyle sen hiç muhattap olma.
O da verilmesi gereken cevabı verir.

Gelinlik konusunda terzinle görüş bence, düğününde rahat hareket etmek çok önemli :halay:
İlk geceye gelince, ne giydiğin-giymediğin niye bu kadar insanları ilgilendiriyor ki :sinirli:
Öyle ilkel adetleri de bıraksınlar bi zahmet, erkek bu durumlarda kurtarıcı olmalı tabi, ne diyorsunuz hött diye dalıvermeli konuya, benim eşim olsa öyle yapardı.
Ayrıca elinde bezle mi dolaşacaksın :)
Bizim ilk gecemiz balayı otelinde oldu, ne bez düşündük, ne öyle bi adet söylediler, hoş söyleseler de ne eşim ne ben uymazdık zaten buna.
Sonrasında koyver gitsin :rapci: bunları düşünüp kendini şimdiden kasma:işsiz:

30 yasındayım ben de duymadım hiç cevremde de duymadım.

kadına saygı duyulan bacak arasındaki kanla ilgilenmeyen aileler olması bazı kadınlarımızın bile tuhafına gidiyor..
nasıl sindirilmişsek bu toplum tarafından hemcisimize bile duymamış olmamız garip geliyor..

Yok yahu bezi kanı görmek için mi istiyorlar ? Daha neler ?

Ben saçma da olsa , çarşaf lekelenmesin diye serilen bez sandım .

Bir arkadaşımın çeyizinde kenarları dantelle işlenmiş çeşitleri vardı , büyük yatağa sermek için , küçükler :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yok yahu bezi kanı görmek için mi istiyorlar ? Daha neler ?

Ben saçma da olsa , çarşaf lekelenmesin diye serilen bez sandım .

Bir arkadaşımın çeyizinde kenarları dantelle işlenmiş çeşitleri vardı , büyük yatağa sermek için , küçükler :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çeyizin de mi ?:KK57:

ay kıyamam korkutmuşlar seni iz kalma vs bilmemne. ya kan bu yıkarsın geçer ne olacak. milletin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor. benim annem de benimle hiç böyle konuşmalar yapmadı boşver korkutmasına izin verme eşini seviyorsan herşey çok güzel geçecek inan:)

kadına saygı duyulan bacak arasındaki kanla ilgilenmeyen aileler olması bazı kadınlarımızın bile tuhafına gidiyor..
nasıl sindirilmişsek bu toplum tarafından hemcisimize bile duymamış olmamız garip geliyor..

Aynen öyle. Bizim adetlerimizde yoktur böyle igrenclikler ben de hiç duymadım.

Ne bezi yahu... Bir tutam kağıt havlu işimi görmüştü.
Kimsede bir şey sormadı.

Benim düğüne 1 yıl var daha ama şimdiden gözüm iç camasirlarinda , geceliklerde valla :D
Çeşit çeşit alacagim :)))
Gelinlik zaten kaç saat duracak üstünde anlamayacaksin bile .
Bez olayı çok saçma bence . Biz ayarlariz o işi deyip kadına verseydin keşke . Ne cahil insanlar var hayatta ya .

Back
X