- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
mrb kızlar:))12 ağustosda diyete girdim ve bugün dayanamayıp tartıldım 2 kilo gitmiş bile....çokkk mutluyumm :))hemde çok sıkı bi diyet yapmadığım halde tek yaptığım kalori sayımı...bugünden itibaren günlüğümde sizlerinde önerileriyle zayıflayacağım...bu site sayesinde gaza geldim...ve bu sabah 2 kilonun gittiğini görünce belki bende birilerini gaza getiriririm umuduyla günlük yazmaya karar verdim...herkese sağlıklı ve istedikleri kiloda mutlu günler diliyorum:)))
Bol bol su içmeyi ihmal etme.
Kalori hesabını nereden yapıyorsun? (hazır siteler var gün gün kaydediyorsun ne yiyip içtiğini. acayip gaza getiriyor. bir şey yemeden önce kalorisine bakıyorsun ona göre porsiyon azaltıyorsun:))
umarım hedefine ulaşırsın :) sakın pes etme... bende eylülde başlıyorum diyete. 60--->53'e inecek :)
tşk ederim cnm:)))bu sefer ulaşacağım inanıyorum...umarım sende ulaşırsın hedefine....pes etmek yok..oğlumla futbol oynayabilmem için zayıflama gerekiyor yoksa nasıl koşarım:)))
Sonunda oğluş varsa kesin gider o kilolar :))
hergün yaptığım fix menüm sabah limonlu su daha sonra şekersiz az sütlü neskafe(neskafe selilüt yapıyor diyenler çıkacaktır mutlaka ama benim ilk hedefim zayıflamak oyüzden neskafenin tok tutma özelliğinden faydalanmam lazım bide seviyorum mereti:))birde gece yatarken elma sirkeli ılık su.....sabah limonlu su akşam elma sirkesini ahmet marankı oneriyor ve banada mantıklı geldi:))işe yarayacağını düşünüyorum...
bunlar hergün yaptığım şeyler...yaklaşık 1 buçuk aydır diyet yapmayı düşünüyordum ve sürekli araştırma yaptım bana uygun diyeti kafamda oluşturdum ve kendimi hazır hissettiğim 12 ağustos günü başladım sağlıklı beslenmeye ....doğumda tam 25 kilo aldım ve şimdi ilk hedefim 90...yani 14 kilo vermem gerekiyordu ama 12 kaldı:)))2si gitti bile..
4.günde bitti sayılır sanal günlüğüm...şimdi sıra geldi yarınki menümü hazırlamaya...
Yarın ki menünüzü hazırlarken lütfen öğlen yemeği koyun acıkmasanızda 1200 e tamamlayın.Yanlış anlamadı isem 102 kilosunuz inanın ilk aylar çok hızlı kilo vereceksiniz ama en az 4 öğün yerseniz.Kolay gelsin
merhabalar;
günlüğünüz hayırlı olsun. azminizin devamını dilerim.
inanın okuyunca çok pozitif enerji aldımm.müsadenizle sizi takip etmek isterim.
azminiz bana da cesaret verdi.
limonlu su-sirkeli su olayını deneyeceğim bende
tarçın karabiber tükettiğim zamanlar ağız yaraları-bağışıklık sistemim çöktü resmen. meğerse kan grubuna göre kesin yasak grubundalarmış.
diğer biberler ,zencefil falan serbest.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?