4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

bende başladım spora.. 9 günlük tatilde yorulmayacağım için sporda yaparım, okul varken olmuyor çünkü.. çok yorucu oluyor.. bakalım bayram bitimi kaç kilo olacam merakla beklemekteyim:)))

sen azim edersen zayıflıosun cnm bunu ıkımızde bılıoruz..oyuzden hiç şüphem yok 9 gün sonra en az 2 kılo gıtmıs olur:)))

kızlar selam giremedim uzun zaman.yoğundum çok.kilo da veremedim zaten.bayramdan sonra devam ediyorum diyete aralıka kadar kilo vermem lazım kardeşimin düğünü var çünkü.sizler nasılsınız kilo verilmiş heralde tebrikler.
iyi bayramlar herkese

canım kahve selülit yapıyo diyolar korkumdan 2 aydır kahve içmiyorum

Son düzenleme:
kızlar bizim bilgisayarda bi sıkıntı var bayram arasında bozuldu yaptırdık hala sıkıntı yapıo...yani aklım sizde ama sartlar geregı gıremıorum...sizi unuttugumu sanmayın...eddaxy,laledvri nasıl gidiyo rejım????????kaç kılo oldunuzz

uzun süredir giremiyorum öyle kolay kolayda gireceğe benzemiyorum. okulda 1.sınıflar ve evde çocuklar çok yoruyor beni. 69 kilodayım ve bu tempoda nasıl kilo verip iğne ipliğe dönmüyorum hayret.. öperim herkesi:)))

kızlar eşimin görevi nedeniyle şehir dışındayım sizlerden uzak kaldım ama çok yakında tekrar birlikte zayıflamaya devam edelım eve 2 hafta sonra döneceğim bu arada 94 kılo oldum:))))))))))çok mutluyum sizler ne yaptınız ne kadar zayıfladınız topiğe uğrayan olmamış ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…