• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

selam kizlar
ben 1000 kalori yapmak istiyorum ama 1200 oluyor kacamaklarla neyse bizde yavas yavas veriririz isallah
mesela bugun yediklerim aksam haric

bu siteye gore 73 kilo 2052 kalori gunluk ihtiyacimmis amac daha az alacacazki zayifliyalim

2013-08-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] çoban salata 1 porsiyon 114

[2] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309

[3] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

[4] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125

[5] Diet Etimek 2 DİLİM 60

Toplam : 676 kal

:16::7::7::7:

hızlı zayıflamak degil zaten amacımız :46:gitsin de kilolar yavaş da gitse olur.sizde benim gibisiniz 1200kcal yapıyorum bende spor felan sayarsak dahada aşağıya iniyor.bakalım göreceğiz 1ayda ne kadar vereceğim :7:

iyi çok şükür canım.bu arada yemeğimi yedim bugün sabah spor yapamadım gece yatmadan yapacağım. Sen neler yaptın sabah sporları yapıldı mi ?

sevindim oğlana:))

sabah ve öğlen yaptım. şimdiyse yani gece yatmadan önce jillian michaels yapacam. sen de dene bence. ben ilk defa bugün yapacam. salona geçtim alıcam bilgisayarı karşıma.. çocuklarda yattı nasılsa(uyanmazlarsa tabi:))

akşam yarım porsiyon menemen ve yarım porsiyon öğlenden kalan tavuğu yedim. bol salata.. akşam için ağır oldu ama spor yaparım nasılsa:))))

sevindim oğlana:))

sabah ve öğlen yaptım. şimdiyse yani gece yatmadan önce jillian michaels yapacam. sen de dene bence. ben ilk defa bugün yapacam. salona geçtim alıcam bilgisayarı karşıma.. çocuklarda yattı nasılsa(uyanmazlarsa tabi:))

akşam yarım porsiyon menemen ve yarım porsiyon öğlenden kalan tavuğu yedim. bol salata.. akşam için ağır oldu ama spor yaparım nasılsa:))))

oğlanı uyuttum sporumuda yaptım..bende menemen ve biraz yoğurt yedim 2 dilim kızarmıs ekmekle şimdide yeşil çay içiyorum...sıra geldi 11.günümün menüsünü hazırlamaya...:46:jillianı değilde daha önce yazmıştım 10ar dkkalık hareketler var onları yapıom ben kol ve bacaklarım için...bu hareketlerle biraz daha devam edeyim çok zorlamayayım malum 102 kılo fazla hareket zorluyo insanı:))) cüsse büyük olunca :)))

eddaxy diyete başlama tarihini ve kılonu birde enson nezaman tartıldığını ve kılonu yazarmısın canım:16:ılk sayfaya lıstemızı yapıcm:))))

kahvaltıdan akşama kadar olan menüm akşam dışarda yiyeceğiz hafif bişeyler bulucm artık..
[1]Armut1 ADET70
[2]Tam Buğday Unlu Galeta1 ADET35
[3]Sütlü Kahve (light)2 FİNCAN38
[4]sütaş kaymaksız yoğurt1 100 gr77
[5]pınar uzun ömürlü süt1 100 ml62
[6]Kellogs Special Tam Tahıllı1 PORSİYON153

Toplam : 435 kal.

bugünkü sporda yapıldı:46: sabah paylaştığım listemden armutu çıkartıyorum çünkü yemedim canım istemedi..akşamda ızgara tarzı bol salatayla geçirirsem 1200 kcal yine aşmamış oluyorum:16: azim ve kararlılıkla zayıflyacağım.... doğum ve doğum öncesinde evleneli aldığım kilolarla artık vedaslamak ve bir daha karşılasmamak dileğiyle:)))

eddaxy diyete başlama tarihini ve kılonu birde enson nezaman tartıldığını ve kılonu yazarmısın canım:16:ılk sayfaya lıstemızı yapıcm:))))

diyete başlama tarihi: 17.08.2013
başlangıç kilom: 74
şu an: 71:))) (bu sabah tartıldım yani 22.08.2013 sabahı)

yani neymiş, ben 5 günde tam 3 kilo vermişim:)) heheheyttt

darısı tüm vermek isteyenlerin başına...

bugün sadece gece sporumu yapacağım yapabilirsem tabi.. akşama kadar kayınvalidemlere gittik. orda menümü abartmadan yemeye çalıştım ama evet itiraf ediyorum biraz kaçırdım. o yüzden hemen gidip sporumu yapmam lazım:((((((

uç mavi kelebeğim uç.. sağa doğru istikrarlı ve mutlu mutlu uç...

seviyorum seni kelebeğim:))))

boyum 1.72 bu arada, yazmayı unutmuşum da mutluluktan:))))

Son düzenleme:
Ya arkadaslar kalori hesaplayarak zayiflamak hos geldi kulagima ama amasi var iste ben cok istahli biriyim ve bugune kadar hic diyet yapmadim benide araniza alirsaniz baslamak isterim hedefim 5 kilo

diyete başlama tarihi: 17.08.2013
başlangıç kilom: 74
şu an: 71:))) (bu sabah tartıldım yani 22.08.2013 sabahı)

yani neymiş, ben 5 günde tam 3 kilo vermişim:)) heheheyttt

darısı tüm vermek isteyenlerin başına...

5günde 3kilo muhteşem :46: tebrikler canım. Eddaxy ben pazartesiye kadar yokum şehir dışında olacağım bu yüzden günlüğümüz sana emanet :16: pazartesi benim 2hafta olacAK bakalım ozaman tartilacagim inşallah sana güzel haberlerle döneceğim. diyete devam spora ara vereceğim mecburen.görüşmek üzere bol zayıflamali günler canım.

Slm kizlar benide alin araniza ben cok istahli biriyim umarim sizden feyiz alir basarili olurum hedefim 5 kilo

hoşgeldin aramıza:46: ben ve eddaxy birbirimize çok güzel destek oluyoruz sanada oluruz tabi sende bize destek olursun. Boyun kaç ve kaç kilosun.kalori hesabı çok mantıklı bir yöntem bence herşeyden yeteri kadar yiyorsun.bak sonuçlarda süper eddaxy 5günde 3kilo vermiş sende 5kilonu bizimle beraber verirsin. Tekrar hoşgeldin:16:

Ya arkadaslar kalori hesaplayarak zayiflamak hos geldi kulagima ama amasi var iste ben cok istahli biriyim ve bugune kadar hic diyet yapmadim benide araniza alirsaniz baslamak isterim hedefim 5 kilo

gel canım gel ne olursan ol yine gel:))
memnun oluruz tabi seni aramızda görmekten...
ben bebekkkkkten ilham aldım sende alırsın umarım:))

5günde 3kilo muhteşem :46: tebrikler canım. Eddaxy ben pazartesiye kadar yokum şehir dışında olacağım bu yüzden günlüğümüz sana emanet :16: pazartesi benim 2hafta olacAK bakalım ozaman tartilacagim inşallah sana güzel haberlerle döneceğim. diyete devam spora ara vereceğim mecburen.görüşmek üzere bol zayıflamali günler canım.

tamam canım hiç merak etme... sağlıkla git sağlıkla ve de zayıflamış olarak geri dön:)))).. topiğimiz ve ben burda bekliyor olacağız:))))))

Bendeeee bendeeee:) 23yas 1,69 boy 89kilo:( artikkk kendimden igreniyorum bugun isvec diyetine basladimmmm iyi gidiyor ama acliktan basim agrimaya basladi ama dikkat edip dayanacagim 13gunluk bir diyet bunu tutturursam sonunda daha cok dikkat ederim... Bana da aranizda yer var mi:(

Bendeeee bendeeee:) 23yas 1,69 boy 89kilo:( artikkk kendimden igreniyorum bugun isvec diyetine basladimmmm iyi gidiyor ama acliktan basim agrimaya basladi ama dikkat edip dayanacagim 13gunluk bir diyet bunu tutturursam sonunda daha cok dikkat ederim... Bana da aranizda yer var mi:(
o nasıl bir diyet ki?
buarada hepinize merhaba

Back
X