- Konu Sahibi bebekkkkkk
selam kızlar.... unuttum sanmayın sakın..
ev taşıyorum günlerdir onla uğraşıyorum. ondan öncede 2 misafir atlattım. nete falan uğrayamadım valla yorgunluktan. e bide okullar açıldı. benim spor sizlere ömür, yapamıyorum kaç gündür.. rejim desen o biçim, misafir olunca malum. ama bu aralar çok iş yapıyorum kalori yakıyorumdur inşallah:))) umutsuzda olsam bakacam bakalım pazartesi kaç kiloyum, umarım almamışımdır.
aklımdasınız hep....
kolay gelsin cnm ev taşımak zor iştir bilirim.4 yıllık evliliğimde 3 kere şehir değiştirdim:))))Allah yardımcın olsun...aklımızdasın hergün anıyoruz seni kızlarla işlerini yoluna koy biz burdayız cnm...spora gerek yok demekkı bu ara yeterince kalori harcıyondur zaten...

bence yarın en çok kilo veren sen olucaksın bebekkkkkk hee birde elifcik...
bence yarın en çok kilo veren sen olucaksın bebekkkkkk hee birde elifcik...

elifcik maşallah iyi kilo vermişsin.
elifcik maşallah iyi kilo vermişsin. 
  ende geçen hafta 74'tum.bu hafta aç karnına 72.5, 73 gibi çıktım.
 ende geçen hafta 74'tum.bu hafta aç karnına 72.5, 73 gibi çıktım. tartım dijital olmadığı için kesın birşey diyemiyorum.bunnada şükür yani en az 1 kilo vermişim.
tartım dijital olmadığı için kesın birşey diyemiyorum.bunnada şükür yani en az 1 kilo vermişim.

.
.
 tatli yedim yarin cok dikkat etmeliyim.sporda yapmam lazim.bu hafta 2 kilo vermeyi hedefliyorum insallah..
 tatli yedim yarin cok dikkat etmeliyim.sporda yapmam lazim.bu hafta 2 kilo vermeyi hedefliyorum insallah..