Ben bunu uygulayamam ki
V Aktiyle bi mankenin uydurdugu sabah kral gibi öglen halk gibi aksam sefil gibi (uyduruyorda olabilirim) yiyeceksin mantıgını yapmıstım
Sabahın köründe canım ne istiyorsa yiyordum pasta kek börek icliköfte vs vs
Öglen bi tık daha düşük salata corba gibi atıstırıyordum
Aksamda hic birşey yemiyordum
3ten sonra agzıma bişey sürmemiştim ve ciddi kilo verdim ki öyle kiloluda değildim aslında ama işte genclik :)
Herşey bogazını tutmakla baslıyor
Benim kaslar güçsüz ideal kiloma göre bile zayıfmış ki şuan o kilonun 13 kg üstündeyimBende hep öyle derdim nasıl dayanırım falan ama gerçekten dayanılıyor, isteyince. Üstelik ben abur-cubur hastasıyım öyle böyle değil. Hele çikolata allaaah delisiyimAma isteyince yapılıyor gerçekten, o kadar yediğimiz senelere sayalım. ☺
Benim kaslar güçsüz ideal kiloma göre bile zayıfmış ki şuan o kilonun 13 kg üstündeyimya kastan giderse diye korkuyorum
Ben iki öğüne düşürünce kilo verememiştim hatta şeker krizim tuttu diyet falan gittiSizin sağlık sorununuz devreye girince birşey diyemiyorum tabi ki ama ben inanmıyorum artık, sağlıklı beslenince yağdan gidiyor, yok kastan gitmiyor falan filan. Şimdi şey diyenler de olacaktır mutlaka. “Bırakınca fazlasını geri alırsın.” Bir arkadaşım diyetisyenle çok güzel kilolar verdi ama o da bırakınca geri aldı hepsini? Yani neymiş hangi diyeti yaparsan yap, bırakınca tabii ki geri alırsınDengelemek önemli olan. Tek öğün beslenmeme rağmen gerçekten kendimi çok dinç ve iyi hissediyorum.
Ben iki öğüne düşürünce kilo verememiştim hatta şeker krizim tuttu diyet falan gitti
Nescafe ikisi bir arada mı sade mi içtin?
Belki öğlen değilde sabah çok yiyip öğlen ve akşam saatlerinde nescafe ve yoğurt yaparım tutar beni diye düşünüyorum
Ben yarın tartılıp deniyorum sonuçları paylaşırımYok nescafe 3ü bir arada içiyorum ben2si bir arada da içilebilir tabiki, ama tek öğün beslendiğim için etkilemiyor beni 3ü bir arada, çokta iyi geliyor Evet dediğiniz de yapılabilir tabiki
O altı ögünler bende hic bi zaman işe yaramadıKesinlikle katılıyorum, herşey boğazı tutmakta başlıyor. ☺ Bir de sporla destekleyince çok daha iyi oluyorBen gerçekten artık yok 3 öğün, yok 6 öğün kafasının bana uymadığını düşünüyorum. Herkes kendi vücudunu tanımalı
Ben yarın tartılıp deniyorum sonuçları paylaşırım
Ay inşallah canım yaHadi bakalım, başarılar diliyorum. Gerçekten isteyince, yapılamayacak hiçbirşey yok. Çok sevinirim, sonuçları paylaşmanıza. 13 kg uçup gidecek, inanııın.☺
Normal yemek yeme düzenine geri döndüğünüzde kiloların hepsi geri gelecek ama?
Bu şekilde günde 500 kalori alıyorsanız normal düzende 1500e çıktığında ne olacak :/
Ay inşallah canım ya
Yok canım adetken 1 kg fark ediyormuş sağlıklı tespit için Cuma günü başlayacam nescafelerimi aldımCanııım başladın mı, var mı gelişmeler
Yok canım adetken 1 kg fark ediyormuş sağlıklı tespit için Cuma günü başlayacam nescafelerimi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?