- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
-
Henüz 1 aylık aynı okuldayız kışın tanıştık o tanışmak istedi ortak arkadaşımız var ben biraz zaman istemistim kabul etmisti. Bi sure sonra oldu,o sekildeNe zaman başladı ilişki? Nasıl tanışmıştınız?
Yok ilk bulusmamiz değil bu. Bi suredir yoğundu gorusememistik uygun vakit bulup ayarlamistik gayet hos ve ciddi biriydi birden böyle olması sarsti beniErkek milleti ilginç gerçekten belki sizden önce bir ilişkisi olmuşsa başka bir buluşmayı yapamamıştır.
Ama söylemesi gerekirdi hoş olmamış.
Hayir hayir ilk bulusma degil. Normal bi bulusmaydi 2 hafta gorusememistik cunkuÇok şanslısın bir gerizekalıyı ilk buluşmada tanıdın. Kimi evlenince tanıyor.
Ayrıca başına bir şey geldiyse arasın mesaj atsın. Öldüyse bişey diyemem.
Galiba oyle yaptı, o zaman buluşma ayarlaması cok sacma gelmemesi daha sacma.cikamadim isin icindenHiç düşünmeyin ayrılmış sebep söylemeye bile gerek duymadan. Size ayıp etmiş yani. İlgilenmeyin düşünmeyin.
Tamam canım baştan tanıdın diyelim o zaman.Hayir hayir ilk bulusma degil. Normal bi bulusmaydi 2 hafta gorusememistik cunku
Evet galiba hic olmamisiz, haklisinizAdam seni ekmiş, açıklama yapmamış, aramış mesaj atmışsın cevap vermemiş, hala utanmadan fotoğraf filan paylaşıyor. Mal işte adam anlaşılmayacak birşey yok, hiç sevgili olmamışsınız, zamanını harcama her yerden engelle daha da bakma yüzüne.
Aklı başında biri değil zaten belliGaliba oyle yaptı, o zaman buluşma ayarlaması cok sacma gelmemesi daha sacma.cikamadim isin icinden
Uslubunuz kırıcı.İddiaya girmiş arkadaşıyla kazanmış. Sonra da sana tekmeyi basmış.
Sevgilinden fazla kıramam. Gerçekler acıdır.Uslubunuz kırıcı.
Nerden baksaniz sizinle ayni şeyi yaşadim hatta daha ağirini ne mi oldu baktim adam aramiyo kesti iletişimi mesaj attim cevap yok gördüğü halde meğer adam nişanlanmiş tabi ben şok ha bana koyan ne oldu herif benle resmen dalga geçmiş belki bi iddia arkadaşlari arasında ne dieyim mübarek ramazan allah bildiği gibi yapsin böyleleriniSize bir sey sormak istiyorum. Yeni bi iliskiye başladım. Her sey düzgün gidiyor gibiydi. Bulusma ayarladik saat verdi guzel bir sekilde kapattik telefonlari. Bulusma vakti geldi ne gelen ne giden. Aradim acan olmadı mesaj attim gormesine ragmen cevap gelmedi. 4 gündür de yazmiyor aramiyor. Sebebi ne olabilir?. Ayrılmak istese soylemez miydi yasimiz 21 cok da cocuk sayılmayız. Basina böyle bi sey gelen var mi acaba. Fotograf da paylasti storylere bakıyor yani cok büyük sıkıntısı olsa onları yapmazdı. Ne oldugunu anlayamadim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrılmak isteyebilir elbette ama bu davranış bana normal gelmiyor beni aydinlatabilecek varsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?