4 gündür aramıyor?

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
Size bir sey sormak istiyorum. Yeni bi iliskiye başladım. Her sey düzgün gidiyor gibiydi. Bulusma ayarladik saat verdi guzel bir sekilde kapattik telefonlari. Bulusma vakti geldi ne gelen ne giden. Aradim acan olmadı mesaj attim gormesine ragmen cevap gelmedi. 4 gündür de yazmiyor aramiyor. Sebebi ne olabilir?. Ayrılmak istese soylemez miydi yasimiz 21 cok da cocuk sayılmayız. Basina böyle bi sey gelen var mi acaba. Fotograf da paylasti storylere bakıyor yani cok büyük sıkıntısı olsa onları yapmazdı. Ne oldugunu anlayamadim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrılmak isteyebilir elbette ama bu davranış bana normal gelmiyor beni aydinlatabilecek varsa sevinirim.

Ne zaman başladı ilişki? Nasıl tanışmıştınız?

Erkek milleti ilginç gerçekten belki sizden önce bir ilişkisi olmuşsa başka bir buluşmayı yapamamıştır.
Ama söylemesi gerekirdi hoş olmamış.

Böyle öküzler var maalesef ..
Kendilerini bk sanıyorlar böyle yaptıkça .
Ne endişeleniyorsun Adam resmen seni ekmiş hadi ekti insan gibi haber vermekte yok .iğrenç biriymiş .

Erkek milleti ilginç gerçekten belki sizden önce bir ilişkisi olmuşsa başka bir buluşmayı yapamamıştır.
Ama söylemesi gerekirdi hoş olmamış.
Yok ilk bulusmamiz değil bu. Bi suredir yoğundu gorusememistik uygun vakit bulup ayarlamistik gayet hos ve ciddi biriydi birden böyle olması sarsti beni

Hiç düşünmeyin ayrılmış sebep söylemeye bile gerek duymadan. Size ayıp etmiş yani. İlgilenmeyin düşünmeyin.

Adam seni ekmiş, açıklama yapmamış, aramış mesaj atmışsın cevap vermemiş, hala utanmadan fotoğraf filan paylaşıyor. Mal işte adam anlaşılmayacak birşey yok, hiç sevgili olmamışsınız, zamanını harcama her yerden engelle daha da bakma yüzüne.

Evet galiba hic olmamisiz, haklisiniz

Aramaz sormaz o.
Başımdan geçti aynen böyle. Hatta konum vardır. Iki ay sonunda buhar oldu adam. Ne ses ne seda.

Nerden baksaniz sizinle ayni şeyi yaşadim hatta daha ağirini ne mi oldu baktim adam aramiyo kesti iletişimi mesaj attim cevap yok gördüğü halde meğer adam nişanlanmiş tabi ben şok ha bana koyan ne oldu herif benle resmen dalga geçmiş belki bi iddia arkadaşlari arasında ne dieyim mübarek ramazan allah bildiği gibi yapsin böylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…