- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi littlelady
-
Allaha havale hepsi.Nerden baksaniz sizinle ayni şeyi yaşadim hatta daha ağirini ne mi oldu baktim adam aramiyo kesti iletişimi mesaj attim cevap yok gördüğü halde meğer adam nişanlanmiş tabi ben şok ha bana koyan ne oldu herif benle resmen dalga geçmiş belki bi iddia arkadaşlari arasında ne dieyim mübarek ramazan allah bildiği gibi yapsin böylelerini
Neyse ki 1 aylıkmış. Belli ki vazgeçmiş ama insan gibi konuşamayacak kadar terbiyesizmiş. Yerinde olsam her yerden engellerdim, bir daha asla bana ulaşamazdı. Hak etmiyor çünküHenüz 1 aylık aynı okuldayız kışın tanıştık o tanışmak istedi ortak arkadaşımız var ben biraz zaman istemistim kabul etmisti. Bi sure sonra oldu,o sekilde
mikişilik bozukluğu ya da iddia.
başka bir ihtimal düşünemedim böylesi bir saçmalığa.
Demek ki ciddiye almıyor ciddiye alsa en azından bir mazeret bildirirdi sende daha arama yazma benceSize bir sey sormak istiyorum. Yeni bi iliskiye başladım. Her sey düzgün gidiyor gibiydi. Bulusma ayarladik saat verdi guzel bir sekilde kapattik telefonlari. Bulusma vakti geldi ne gelen ne giden. Aradim acan olmadı mesaj attim gormesine ragmen cevap gelmedi. 4 gündür de yazmiyor aramiyor. Sebebi ne olabilir?. Ayrılmak istese soylemez miydi yasimiz 21 cok da cocuk sayılmayız. Basina böyle bi sey gelen var mi acaba. Fotograf da paylasti storylere bakıyor yani cok büyük sıkıntısı olsa onları yapmazdı. Ne oldugunu anlayamadim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrılmak isteyebilir elbette ama bu davranış bana normal gelmiyor beni aydinlatabilecek varsa sevinirim.
Yok yazmayacağım zatenDemek ki ciddiye almıyor ciddiye alsa en azından bir mazeret bildirirdi sende daha arama yazma bence
Aradim acan olmadı mesaj attim gormesine ragmen cevap gelmedi. 4 gündür de yazmiyor aramiyor. Sebebi ne olabilir?. Ayrılmak istese soylemez miydi yasimiz 21 cok da cocuk sayılmayız.
Iliskimiz bitti diye son mesaji at. Sonra da engelle. Sana ulasmaya calistigini goreceksin.
Engellemeyeceksen mesaji da atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?