- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi littlelady
-
Ay sakın öyle ilişkimiz bitti falan yazmayın. Ortada ilişki yok ki adam bir tarafıyla güler kesin dalga geçiyor zaten belli, direkt engelleyin.Iliskimiz bitti diye son mesaji at. Sonra da engelle. Sana ulasmaya calistigini goreceksin.
Engellemeyeceksen mesaji da atma.
Ben olsam hiç birşey yazmam . O yazarsa da asla cevap vermem. Cevap vermeyince kuduruyorlar. Yine de cevap vermem :) Tecrübeyle sabit ..Ay sakın öyle ilişkimiz bitti falan yazmayın. Ortada ilişki yok ki adam bir tarafıyla güler kesin dalga geçiyor zaten belli, direkt engelleyin.
Kiz öyle düşünmüyor ama ilişkimiz başlayalı diyor. Önemli olan erkek değil burda. Bir şekilde kafasında bitirmesi gerek. Yoksa daha çok düşünür onun hakkında. Ayrıca her seye gülüyorsan o senin sorunun.Buluşmada ektiğim ve günlerdir arayıp sormadığım, mesajlarına dönmediğim kişi "ilişkimiz bitti" dıye mesaj atsa kahkaha atardım heralde.Öyle bısey yazma konu sahıbı zaten hersey ortada adamın umurunda bıle degılsın boşuna kafa patlatma.
Ay sakın öyle ilişkimiz bitti falan yazmayın. Ortada ilişki yok ki adam bir tarafıyla güler kesin dalga geçiyor zaten belli, direkt engelleyin.
Kiz öyle düşünmüyor ama ilişkimiz başlayalı diyor. Önemli olan erkek değil burda. Bir şekilde kafasında bitirmesi gerek. Yoksa daha çok düşünür onun hakkında. Ayrıca her seye gülüyorsan o senin sorunun.
Dönüş yapıp yapmaması önemli değil ki . Engelleyecek zaten. Engellemiyorsan mesaj atma demistim hatta. Sorun çocuk değil, benim gözümde gururu kırılmış bir kız var . Iliski ya da celiski o kisim da önemli değil. Boyle durumlarda nokta koymayi ve devam etmeyi böyle öğrenecek.İyide ilişkimiz bitti dıyınce karşı tarafın dönüş yapacağını nereden biliyorsunuz? Zaten kızın yazdıklarına cevap dahi vermıyormuş "bitti" diyince umurunda olur mu? Bu seferde sallamazsa kız daha kötü olur muhtemelen, artı birde küçük düştüğüyle kalır. Herşeye gülmüyorum komik şeylere gülüyorum. İlla herşeyi söylemek gerekmiyor anlamak için.
Ektikten sonra bir özür dahi dilemeyen, günlerce cevap vermeyen, aramayan kişi, ortada bir ilişki vardıysa bile "tek kelime" etmeye değer bulmamış demekki yaşadığı şeyi.
Kafasında bitirmesi için illa o kişiye ihtiyacı yok. Kendisi başa çıkabilir bununla eğer isterse ve böylesi çok dahi iyi olur kendisi için. Tabi kendi kararı.
Dönüş yapıp yapmaması önemli değil ki . Engelleyecek zaten. Engellemiyorsan mesaj atma demistim hatta. Sorun çocuk değil, benim gözümde gururu kırılmış bir kız var . Iliski ya da celiski o kisim da önemli değil. Boyle durumlarda nokta koymayi ve devam etmeyi böyle öğrenecek.
Dönüş yapıp yapmaması önemli değil ki . Engelleyecek zaten. Engellemiyorsan mesaj atma demistim hatta. Sorun çocuk değil, benim gözümde gururu kırılmış bir kız var . Iliski ya da celiski o kisim da önemli değil. Boyle durumlarda nokta koymayi ve devam etmeyi böyle öğrenecek.
Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum. Benzer bişey başıma gelmişti hatta daha ağırı. 2 aylık çok güzel giden bir ilişkiden sonra pat diye ortalardan kayboldu aradım defalarca ulaşamadım hiç Bi şekilde. Kendimi o kadar küçük düşürdüm ki . Milyon tane mesaj attım bi açıklama bekledim saniye de bir msj gönderdim bütün gün boyunca. Sonra defol git beni Bidaha arama rahatsız etme seni hiç sevmedim gibi bir mesaj atmıştı. Aslında herşey ortadaydı beni kullandı oynadı dalga geçti bir kenara attı. Keşke bunu anlamamazlıktan gelecek kadar salak olmasaydım. Bitti yazıp o an kafamda sonlandırsaydım olayı, hiç o rezillikleri yaşanacaktım . İnsan sessiz tepkisiz kalamıyor böyle durumlarda çünkü dediğiniz gibi ortada kırılan bir gurur var. İlişki bitti yazıp engellemek kendince noktayı koymak bi nebze kurtarır insanın gururunu. Niye şöyle yapmadım miye böyle yazmadım gibi bir ukte kalmaz içinde hiç olmazsa. Bu aralar sürekli rüyamda da görüyorum o karakter yoksununu. İçimde bi yenilmişlik duygusu var yıllardır. Bişey olsa geri dönse de yıllar sonra yerle bir olan egomu tatmin etse. Beni gerçekten çok sarsmıştı nefret ediyorum böyle tiplerden. Konu sahibi benimle aynı hataya düşmemeli ve yorumunuzu dikkate almalı diye düşünüyorum .
Tesekkur ederim. Bazen ben de mesaj yazmamali derim ama bu konuda durum farkli diye dusundum cunku bir belirsizlik var. Belirsizlik oldugu surece cogu kadin mesaj atar ve bitti lafini erkekten duymak ister. Bazen bu bile ise yaramaz bitti lafini onaylatmak ister. Iste o yuzden bitiren tarafin konu sahibi olmasi gerektigini dusundum. Iliskimiz bitti dersin, bitti dersin, nokta dersin bu kisiye gore degisir.
Boyle yaptiginda u donusu yapan erkek sayisi da az degil ama yine de bitti dedikten sonra konusulmamasi gerek. Yani bu bir taktik degil iliskiyi kafanda bitirme becerisidir.
Cok netti bu hahah hosuma gittiUuf salla gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?